WOW--- זה סתם נראה מפחיד, התקיפות הם כדי להרוג את החיילים אבל עדיין.
D Dr koko New member 14/11/07 #1 WOW--- זה סתם נראה מפחיד, התקיפות הם כדי להרוג את החיילים אבל עדיין.
X xxx RAANAN xxx New member 14/11/07 #3 מזכיר לי את ההתקפות עלי . כן כן זה היה די מלחיץ , אבל אצלי כל הכפרים היו כך.
D Dr koko New member 14/11/07 #4 איזה טירוף... 212 התקפות, OziV level 21 (Equites Caesaris) ובשניה האחרונה הצלחתי להציל את הגיבור Your hero has 4% of his health
איזה טירוף... 212 התקפות, OziV level 21 (Equites Caesaris) ובשניה האחרונה הצלחתי להציל את הגיבור Your hero has 4% of his health
D Dr koko New member 15/11/07 #6 נושא: Pondor השיג משתמש שקרוב אליי והוא רוצה שאני אשתלט על כמה מהכפרים שם אבל הבעיה הייתה שיש לו שם צבא שימנע ממני להשתלט, אז הוא פשוט שלח אותם עליי בגלים קטנים כדי שהם ימותו.
נושא: Pondor השיג משתמש שקרוב אליי והוא רוצה שאני אשתלט על כמה מהכפרים שם אבל הבעיה הייתה שיש לו שם צבא שימנע ממני להשתלט, אז הוא פשוט שלח אותם עליי בגלים קטנים כדי שהם ימותו.
K kiko91 New member 15/11/07 #8 לא יותר כדי לתקוף מישהו שאתה שונא? יותר עדיף לבזבז צבא על אנשים שאתה לא כל כך אוהב מאשר על עצמך
D Dr koko New member 15/11/07 #9 & להדר - פונדור הציע את הרעיון הזה לא יודע מה השיקולים שלו בעיניין, ובכל אופן זה העלה לי את הגיבור לרמה 21 שזה דיי מכובד אז אני לא מתלונן.
& להדר - פונדור הציע את הרעיון הזה לא יודע מה השיקולים שלו בעיניין, ובכל אופן זה העלה לי את הגיבור לרמה 21 שזה דיי מכובד אז אני לא מתלונן.