WOW

• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

touti

New member
WOW../images/Emo41.gif

יום אחד, הגיע אדם אל עורך הדין המתמחה בגירושין כשהוא נסער, "נמאס לי מהנישואים האלה" אמר לו: "אשתי לא מתייחסת אלי, מתלוננת כל הזמן, וכבר איני נמשך אליה, אני רוצה להתגרש, אבל קודם הייתי רוצה למרר את חייה כפי שהיא עושה לי". עורך הדין האזין בקשב רב למצוקת הבעל, ולאחר מכן יעץ לו: יש לי תוכנית מושלמת עבורך . אני רוצה שתתחיל להתייחס לאשתך כאל מלכה. עשה כל מה שביכולתך לשרת אותה, לרצותה, לענג אותה ולתת לה להרגיש כמו מלכה. הקשב לכל מלה שלה ברצינות, עזור לה בעבודות הבית, צא איתה לארוחת ערב לאור נרות, ובדרכך הביתה קנה לה זר פרחים. אחרי חודשיים שלושה של יחס מלכותי כזה, פשוט ארוז אב חפציך ועזוב את הבית. זה יפגע בה קשות. למעשה קשה לי לחשוב על משהו "פוגע יותר". הבעל חשב מספר רגעים על הרעיון ואמר: "זה נשמע רעיון נהדר, היא לעולם לא תצפה ליחס כזה ממני". הוא היה ממש קצר רוח להגיע לביתו, ובדרך קנה מספר ורדים. באותו ערב עזר לאשתו להדיח את הכלים, ובבוקר למחרת הביא לה ארוחת בוקר למיטה. הוא החל להחמיא לה על בגדיה, מאכליה ועיסוקיה הרבים. הם יצאו יחד למספר סופי שבוע והבעל באמת ידע כיצד להתמיד ביחס זה ולקנות את ליבה. אחרי כחודשיים טלפן אליו עורך הדין. "תשמע" אמר, מסמכי הגט מוכנים אם אתה מוכן בתוך רגעים אחדים תוכל לחזור ולהיות רווק מאושר. "אתה צוחק ממני?" ענה הבעל "הרי אני נשוי למלכה של ממש. לא תאמין כיצד השתנתה. למעשה, חל מפנה של ממש בהתנהגותה ובגישה שלה. איני מוכן להתגרש ממנה, גם אם יתנו לי מיליון דולר". מוסר השכל: נישואים הם דבר מדהים. האהבה לבן הזוג מתחילה בהחלטה שאתם רוצים להתאהב באותו אדם ונישואים מוצלחים אינם משהו שנוחת עליכם משמיים. חיים מאושרים יחד הם משהו שאתם גורמים לו.

נעה שחר

New member
כמה שזה נכון....

בחתונה של בן דודי, הרב שקידש את הזוג סיפר על חתן ששאל - כמה זמן לאחר הנישואין אהיה מלך? חודש? חודשיים ? שנה? והתשובה היתה - כל זמן שתעשה את אישתך מלכה - אתה תהיה מלך! כל כך התרגשתי - כמה שזה נכון!!! מי שנותן גם מקבל!! טוב נו.. לא תמיד..

מעבר לכך ...

מעלת הנתינה היא בכך ש ... א. המעמד הרוחני שלך נמצא גבוה מעצם המעלה הזאת ... ובכך בן/בת זוגך עולה יחדיו , כי אמונתינו מבוססת על `ההנחה` שהם נשמה אחת ... ב. אדם מטיבעו אינו אוהב להיות `מקבל` באופן תמידי ... ועל כן הסיכוי רב שהצד השני גם הוא יהפך `לנותן` ... ג. אשה אוהבת את עצם הידיעה , `שבעלי אוהב אותי` , צטוט מר` שלום סוברניק ... ודואג ואכפתי ... זהו!!! לפי הרמב``ם , השלום בית , צריך להגיע מצד הבעל דווקא ! כי בד`כ הוא הנותן והמשפיע ... והרב שמחה כהן נותן סטיה קלה של אחוז שזה לא יעבוד ... אבל בגדול , דיברתי עם עו`ס , שסיפרה על אחוזים גבוהים של מטופלים ריגשית , עד טיפול פסיכי ותרופתי , שזה הגורם מספר אחד של הגירושין בארץ , בהדגשה ! כי בחו``ל המצב הרבה יותר מסובך ... מה דעתכם ?

נעה שחר

New member
אז הרמב"ם פוטר אותנו מאשמה?

-גם הנשים צריכות להשקיע, ולתת מעצמן... אבל - מעניין שהרמב"ם טוען ששלום הבית צריך להגיע מצד הבעל.. נכון שהוא, לרוב, הנותן והמשפיע מבחינה גשמית, אבל, לנשים יש את החכמה לדעת ולהבין את נפש בעלה (ואולי בכלל), ונותנות מעצמן יותר בטבעיות... -מעמד רוחני נבנה - בין היתר ע"י הרגלת עצמינו לתת בלי לצפות לתמורה.. -בד"כ אדם מרגיש "חייב" להחזיר טובה תחת טובה... האם זהו טבע האדם? לא יודעת... לא חסרים בני אנוש שאוהבים רק לקבל ולנצל... -ה'ידיעה' שבעלי אוהב אותי - לא תעשה לי כלום אלא אם ארגיש זאת...

split chick

New member
מקסים!!! חבל שזה לא נכון

בכ"א אצלי ואצל עוד כמה שאני מכיר

split chick

New member
כבודי לא נוהג להרחיב פשוט כי...

העובדות מדברות בעד עצמן

חגי סרי

New member
חותם בשש ידים!

שתי ידיים (שמאליות לצערי) מהנישואים הראשונים וארבע מהשניים. האמת? זה נשמע קלישאה אבל זה נכון.

למעלה