WOW !!! FOUR FLICKS עם ה STONES

bibi50

New member
WOW !!! FOUR FLICKS עם ה STONES

ה ROLLING STONES החליטו כנראה לשבור את כל השיאים ! אחרי שנוכחתי בהופעה נהדרת של המזדקנים הצעירים מתברר פתאום שה DVD כבר מוכן ויוצא בנובמבר !!! הופעות 3 שירים 50 דיוידי 4 !!! או שנגמר להם הכסף או שזו הצוואה שלהם. מה שבטוח THE BEST SHOW ON EARTH

bibi50

New member
מבטיח לכם שמה שלא נמצא אינו שווה

JANUARY 18 2003,MEDISON SQUARE GARDEN: 1. Street fighting man 2. If you can't rock me 3. Don't stop 4. Monkey man 5. Angie 6. Let it bleed 7. Midnight rambler 8. Thru and thru 9. Happy 10. You got me rocking 11. Can't you hear me knockin' 12. Honky tonk woman 13. Satisfaction 14. It's only rock 'n' roll 15. When the whip comes down 16. Brown sugar 17. Jumpin Jack flash AUGUST 24, TWICKENHAM: 18. Brown sugar 19. You got me rockin' 20. Rocks off 21. Wild horses 22. Can't always get what you want 23. Paint it black 24. Tumblin' dice 25. Slipping away 26. Sympathy for the devil 27. Starfucker 28. I just want to make love to you 29. Street fighting man 30. Gimme shelter 31. Honky tonk woman 32. Satisfaction 33. Jumping Jack flash JULY 11, PARIS OLYMPIA: 34. Start me up 35. Live with me 36. Neighbours 37. Hand of fate 38. No expectations 39. Worried about you 40. Doo doo heartbreaker 41. Stray cat blues 42. Dance part 1 43. Everybody needs someone to love 44. That's how strong my love is 45. Going to a go go 46. The nearness of you 47. Before they make me run 48. Love train 49. Respectable 50. Honky tonk woman 51. Brown sugar 52. Jumping Jack flash BONUS TRACKS (DOCUMENTARY DISC): 53. Beast of burden 54. You don't have to mean it 55. Rock me baby 56. Bitch 57. Can't turn you loose 58. Well well 59. Extreme western grip

נשמע אחלה

והסטונס הם בהחלט the best show in town כבר 40 שנה, אגב גם האוסף ששלח אותם לסיבוב הנוחכי הוא בהחלט שווה ומומלץ, לא נשאר אלא לקוות שכמו לד זפ גם הסטונס יוצאו מתישהו גם אלבום הופעות מקיף מהתקופות היותר טובות שלהם שיעשה כבוד ללהקת ההופעות הכי טובה בהיסטוריה. מה שמדהים ברשימת השירים המעולה הזאת היא שעדיין חסרים לי כמה שירים, שלדעתי הסטונס כבר לא מבצעים בהופעות.

SickAgain

New member
Get My Ya Ya's Out! ניראה ש...

אני הולך לשבור כמה תוכניות חיסכון בקרוב.. למעשה ראיתי DVD שיצא לא מזמן של הסטונס בהופעה (משנות ה70!!!) אבל הוא מכיל רק איזה 6 שירים ועלותו 200 ש"ח (!!!) -ומה אם אני חייל עם משכורת רעב ורוצה לראות את הסטונס בהופעה בכל מאודי? ממש מתחשב מצידם!

Jam Head

New member
צריך לפנות יום שלם.

כדי לראות את ה- DVD הזה. שלא לדבר על כמה ימים שלמים כדי לשמוע את כל האלבומים של הסטונס

amhay

New member
אדייייר! אפילו....

שאין לי (עדיין) שום דבר שלהם...אגב,מאיפה להתחיל?

למעלה