WOW !! שערוריה חדשה!

WOW !! שערוריה חדשה! ../images/Emo6.gif

אתמול רשת המוסיקה הבריטית play UK חשפה בפעם הראשונה על גבי המסך את "הקלטת הלוהטת" של גברת מינוג ! לא , לא מדובר בקלטת ביתית עם אוליבייה החבר , אלא מדובר על הגרסה הבלתי מצונזרת של הקליפ המיתולוגי Puy yourself in my place אשר המגה סטארית הזערורית נראת בו עם כל חמוקה וישבנה בחוץ!
מסתבר שהקליפ נגנב ממחסני BMG ונמכר בעשרות אלפי דולרים לרשת המוסיקה אשר החליטה לעשות מן העניין "פיאסטה" תקשורתית ! להלן מבחר תמונות מרגש של פיטמות וישבנים ! חייב להוסיף שתמונות כאלו גורמות לי לשקול לחזור בתשובה עם נשים...אבל תשפטו אתם יקיריי

Nadav נדב

New member
מה, רק כיום גילו את התמונות? ../images/Emo2.gif

חשבתי שזה כמו עם הקליפ הלא-מצונזר של CIM.....

עוד 1 ../images/Emo13.gif

רק היום לאחר 10 שנים מאז שצולם הקליפ , שודרה בפעם הראשונה הגרסה הבלתי מצונזרת שקיילי ו BMG לא רצו שאף אחד יראה עם פיטמותה היקרות של אהובתנו...

nis25

New member
מה אתה מתלהב

אני לא מבין מה העניין זה ממש לא מחדש שום דבר, חשבתי שאני הולך לראות תמונות חושפניות ביותר. לא שיש לי איזה עניין בגופה החטוב של קיילי אבל נראה לי שכולנו כבר נתקלנו בו כבר מזמן.

Nadav נדב

New member
כאן זה לא פורום לתמונות פורנו, אז

כנראה שאתה לא במקום הנכון.....

קיילי היא לא פאריס הילטון..

אם ציפית לסרט פורנו שלה , אז הגעת לאומן הלא נכון
היא לא מדונה שעשתה את הספר sex או את הקליפ אירוטיקה. מה שכן , שמתגלים גרסא ישנה בלתי מצונזרת של קליפ של אומן , ברור שישנה התלהבות , וכך גם כל המדיה והרשתות חוגגים על זה , תמונות בצהובונים וכו'. הסאן דיווח ש play uk קנו את הקליפ ב 50,000 פאונד (400,000 שח לערך ). מתי אתם אומרים שהגרסה החדשה תגיע להאב ?!

../images/Emo124.gif איזו חשיפה אימפוסיבל!!!

ממש ידיעה אקסקלוסיבית!!!!! יש מקום ברשת שאפשר לראות את הגרסא הלא מצונזרת?

למעלה