WOW!!! פשוט..... WOW!!!

אחד הפחדים הכי גדולים שלי

להגיע למשקל עצום כזה ויותר ראיתי בערוץ 8 כתבה על ממש ענקים 500 קג' בערך וזה בכלל גרם לי לשקשק טוב לי עם השומנים שלי אבל עד גבול מסוים

דפנהאי

New member
160 ק"ג זה לא דבר כל כך נדיר

אני מכירה מקרוב מאד מאד מישהי שעד לא מזמן היתה 160 ק"ג. (אני). ונשמע לי הזוי שהם כותבים שהיא לא יכולה לעבור דרך הדלת. אני עשיתי הכל כולל הליכה בהליכון, ריצה אחרי הילדים שלי, שחיה וכולי, גם ב-160 ק"ג. וכן, הפחדים הכי גדולים שלי זה להגיע לחצי טון כמו האיש בסרט.

polegra

New member
מוזר....גם במשקל מעל רבע טון

עברתי בדלת.... ועם רגל שבורה משמע צריך להשכיב על אלונה או על כיסא גלגלים...ואלה לא עוברים בדלת? נשמע קצת אבסורד טלי

אצל כל אחד זה מתחלק אחרת בגוף

וכל גוף מגיב למשקל בצורה שונה. למרות שגם לי זה לא נשמע הרבה עד כדי כך שהיא לא תוכל לעבור בדלת....

עופר 123

New member
איפה ה"וואו"?

נשמע מוזר מאוד שאשה במשקל כזה לא תצליח לעבור בדלת. נראה לי שמישהו שם לא מספר לנו הכל. בכל מקרה, ממש לא "וואו".
עופר

מ ח י י ך

New member
בהחלט מוזר מאד

גמני עד לפני איזה 9 חודשים, עוד לפני הניתוח, שקלתי בסביבות ה158 קילו. ולא היתה לי בעיה לעבור בשום דלת. בהחלט נשמע מוזר מאד הסיפור הזה. :)

lb22

New member
יש אנשים רחבים ויש פחות..

בדיוק כמו שאדם ששקל כמוני 120 ק"ג נראה פי 4 ממני כי אני ארוך וצר והוא נמוך ורחב הרבה יותר (אחד המתמודדים בלרדת בגדול) אולי אותה אישה פשוט נמוכה מהממוצע ורחבה בהרבה מהממוצע...

עוד לא החלטתי איזו בדיוק

אבל אני ממש מקווה שלפחות בקטגוריה אחת אתה תזכה השנה

lb22

New member
אבל בשביל זה אני צריך

להגיע לא? :) ומה היה לא טוב בהודעה שלי? סתם העלתי השערה שלא כ"כ רחוקה מן המציאות.... בעצם זו המציאות שלי , אני רואה את זה כמעט כל יום בחדר כושר , איזה בחור אחד שאיתי בסדנת הרזיה של החדר כושר שוקל בדיוק כמוני 113 ק"ג , הבחור נראה פי המון יותר ממני מהסיבה שהוא 1.65 ואני 1.92 ואצלו הוא השמין לרוחב ואני השמנתי לאורך או משהו כזה יעידו עליי אנשים שראו אותי שאני לא רחב אז העלתי השערה אם היא נכונה או לא זאת לא אדע..

lb22

New member
זה העיקר

אם את מבסוטית אז סבבה :) רק אני צריך להגיע...וצריך שתיהיה קטגוריה (ובכלל איפה עושים את זה ותאריך...יש לי מבחנים בפבואר)

למעלה