WOW מה שפה הולך

carolin

New member
WOW מה שפה הולך../images/Emo6.gif

שלום לכולם
מצטערת על ההעדרות הממושכת,הם קוראים לזה פה חופשת חורף .מן גשר בין כריסמס לשנה החדשה
. אני כבר לא מכירה את הרוב וקצת עצוב לי
מקווה להכנס לעניינים. גל-שמחתי לראות שהביקור הסתיים בטוב,לפחות עכשיו ההורים יודעים במי מדובר,ותאמיני לי אני יודעת כמה זה חשוב
הטירוף שהיה פה בשבועיים האחרונים הוא לא יאומן,אנשים תרוצצים ,הקניונים מפוצצים,ועצי אשוח בכל פינה... בסלבסטר יותר ממליון אנשים ברחוב טירוף
אין כמוני שמחה שה נגמר (מנגו פה 50% הנחה,משהי צריכה משהו?
) שמחה לחזור...Carolin

alfiekeren

New member
נעים מאד..

היי קרולין, אמנם אנחנו לא מכירות..אבל קראתי קצת בפורום עליכם .. אז נעים מאד !! תמיד כיף להכיר אנשים חדשים שחווים את אותם דברים. אז גם אני הייתי במנגו אתמול - 50 אחוז הנחה - בזבזתי שם 1000 שקל. והיום נראה לי שבקרוב אני אצא משם עם עוד סכום דומה.

carolin

New member
היי!!

אני עוד יחזור על ההודעות ולמד להכיר ת כולם .
בנתיים אני רצה לשם לפני הכל ייגמר
הכי מצחיק שהכל פה קורה יום אחרי הסילבסטר,לכו תבינו הונגרים

אניטה007

New member
היי קרולין

נעים מאוד. יצא לי לקרוא הודעות שלך בעבר ...אני עצמי הפכתי למשתתפת פעילה לא מזמן. אז מקווה לראות אותך פה יותר, באמת נחמד לדעת שיש הרבה אנשים במצב דומה.

GalGula

New member
ק-ר-ו-ל-י-ן!!!

איזה כיף לראות אותך שוב!
האמת היא שכתבתי לך הודעה די ארוכה עם מין תקציר של מה שחשוב לדעת לגבי הפורום, אבל ההודעה לא נשלחה...
אוף הבאגים כאן לאחרונה ממש מרגיזים!!!!
רצוי תמיד לעשות copy לפני ששולחים הודעה... אז פשוט תקראי את העמודים הקודמים שפספסת
בכל אופן, נשמח כמובן לשמוע איך עבר עליכם החופש הגדול הזה
ואיך היה הכריסטמס? איך חגגתם? |אשוח||גרב| אגב, מה זאת אומרת קצת עצוב לך??? אני בטוחה שתוך יום כבר תרגישי שוב ב
ובעניינים... גם אני נעלמתי לי לשבוע וחצי מהפורום... והיה נורא כיף לחזור
זהו לעת עתה... התגעגעתי מאד
אוהבת, גל

cielo

New member
היי קרוליין ...

נעים מאוד לך יקריתי, מממ ... אני במתח לדעת מהו סיפורך .... ומתוך עצלנות אני לא אדפדף, אני כבר מכירה את עצמי. נו, אז מאיפה את חוזרת ? נשיקות וברוכה השבה, שלי ו ... אל תישכחי להשביע את סקרנותנו

למעלה