wow!!וואו!! ראיתי עכשיו

speedy123

New member
wow!!וואו!! ראיתי עכשיו

ראיתי עכשיו תחרות דרסאז´ בטלוויזיה (בלווין) וזה ממש יפה! איזה סוסים מדהימים יש שם! אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה !!!!! הלוואי עליי להיות כזאת רוכבת מצוינת כמו שהם! ודרך אגב שמתם לב שרוב רוכבי הדרסאז´ הם בעצם רוכבות!!!

כן....|מבט חולמני|

וכותבים "הן רוכבות" ולא "הם רוכבות"
U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

speedy123

New member
סליחה!?

1.אני לא מורה ללשון! 2. אם לא שמת לב אז ברוב ההודעות יש שגיאות יותר חמורות ואני לא יתן דוגמאות... איך לעזאזל שמת לב לשגיאה אחת קטנה ובכל שאר ההודעות לא שמת לב? שמת לב שבמכתב הזה אני משתמשת בהרבה שמת לב? שמת לב (סתם בצחוק!) דרך אגב איך את עושה חתימה?

ScooBy

New member
לא נכון...

יש גם בנים שהם רוכבים דרסאז´.... אולי בתחרות הספציפית הזאת לא היו אבל יש הרבה רוכבי דרסאז´ שהם בנים ברמות גבוהות.... אני אישית ראיתי הרבה תמונות של בנים (כן,כן, בנים) שהם רוכבי דרסאז´ ברמה גבוהה.... גם בארץ יש שני רוכבי דרסאז´ ברמה ד´ שהם בנים...

מריושי

New member
אל לי לבאס אותך...

אבל, חפש בדירוג העולמי של הדראסג´ כמה בנים יש בעשיריה הראשונה? חפש גם בדירוג העולמי של הדראסג´ כמה בנות יש בעשיריה הראשונה?

ScooBy

New member
טוב סליחה

שאני לא בודקת את העשריה העולמית בדרסאז´.... רק אמרתי שיש רוכבי דרסאז´ שהם בנים...

מריושי

New member
רק רציתי להראות בזה

שבדרסאג´ אחוז הנשים גבוה משמעותית מאחוז הגברים בקפיצות ד"א זה בדיוק הפוך הסבר? אולי- נשים מעדיפות את הקשע האומנותי, את הקשר עם הסוס הגברים- מעדיפים אדרנלין

oblina

New member
../images/Emo68.gif

דרסאג´ זה רגש ולקפיצות צריך ביצים

asaren

New member
שאלה חשובה מאוד!

איך לעזאזל אני אמורה לדעת מתי ובאיזה ערוץ משודרות תחרויות רכיבה? איך זה שכולם יודעים ואני לא?
גמני רוצה!

yes....

באיזה ערוץ זה משודר? ד"א.. אני הייתי אומרת בדיוק ההפך..לקפיצות לא צריך ביצים (~קפיצה~נוחת על האוכף~ אאייההה!!~) אבל אם כבר.. אז ביצים תרתי משמע.. ולבנות בימנו יש יותר "ביצים" משיש לבנים..
U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון
נ.ב מעין: צוחקים אתך חביבתי!
אבל לשון לא יזיק..
סתם! טוב.. כלאופן.. לגבי החתימה, ]שוט מחליטים על איזשהו משפט קצר וקל לכתיבה וכותבים... אז עושים "קופי" ו"פיסט" בהודעה הבאה.. אבל אם את רוצה משהו ארוך.. אז תפתחי מסמך בוורד.. תשמרי את החתימה ואז תוכלי לעשות משם קאט ופייסט, למקרה שימחק לך.. טוב... זה הכל... לבינתיים
U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

תשתמש במחשבון,אני לא טובה בחילוק../images/Emo8.gif

אבל יש המון בנים שהם סתם ערסים "וואנא-בי" עם ביצים...
ועובדה שיש יותר בנות מאשר בנים בזמן האחרון בחוות..לבנים יש ראש כדור-רגל... U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

פרסה

New member
בדרך כלל

הבן שיודע לרכב מביא את הבת לרכב יש להם פנטזיות שהמדריך יעזוב באמצע והמבין יבין במקרה הזה אני ההיתי המדריך

speedy123

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifלאאווויייווווןןן הרהורית

אם יש לך יס אז זה מצוין כי גם לי יש יס אז אני יכולה להסביר ללך. 1. לוחצים על המעטפה שבשלט למטה. 2.לוחצים על תוכניות. 3. לוחצים על תוכניות לפי סוגים. 4. לוחצים על ספורט. 5. לוחצים על רכיבת סוסים. וזהו ואז את פשוט מזמינה את כל התוכניות של הסוסים שרשומות לך שם! דרך אגב אומרים רכיבת סוסים\רכיבה על סוסים\?(הרי את מורה ללשון לא?!(ססתתתםם) סוס אחד נכנס למסעדה ומבקש קולה. המלצר שואל:" עם קש?" אז הסוס עונה :"הרבה קש".......

E l i a n

New member
בקשר לחתימה..דרך פשוטה יותר..

לכל מי שלא יודע/ת לעשות חתימה: אתם נכנסים דרך אחת מההודעות של עצמכם לכרטיס האישי שלכם,ואז מצד שמאל למעלה יש- עדכון כרטיס אישי,תקליקו על זה, ואז תיכנסו לדף שיבקש את השם משתמש והסיסמה,וכשתכניסו,תכנסו לדף שאפשר לעדכן בו את הפרטים,ושם,יש סעיף של חתימה. אפשר אפילו להוסיף לחתימה אמוטיקונים.
מאליאן.

למעלה