WOW איזה שבוע מדהים

WOW איזה שבוע מדהים

בחיי ששווה כל יום לחגוג יום הולדת 40 והכי מצחיק זה שבכל יום הולדת, אני די בלחץ בגלל הגיל הגדול אבל דווקא כאן, בהחלפת קידומת אני מרגישה צעירה מתמיד, חייכית מאושרת ושמחה כל כך טוב לי בנשמה שבוע של מסיבות, הפתעות, פדיחות, הסמקות, התרגשויות והנאות איזה שבוע מקסים אני גמורה מעייפות כי כל לילה ישנתי אולי שעתיים אבל איזה כיף זה להיות בת 40 וממש ממש לא בא לי עדיין להחליף את הניק
שבת שלום לכולם ושבוע מקסים

40..

ערב אחד.. כשאני הנער משוחחים לנו.. הוא אמר תוך כדי... "אמא..את יודעת ש..עוד מעט את בת 40" <עוד מעט זה עוד 4 שנים +שבועיים לערך..לא שזה שינה לו תכיף שבאמירתו >והוסיף.."ואיי...את מתחילה להיות זקנה".. וכהוכחה.. חיפש שערות לבנות בתוך סבך התלתלים..ומצא אחדות שנוספו להן השנה.. וזה היה כשסיפרתי לו על נעוריי ועל תקופת היותי בתיכון..ועל בית הוריי ..

אצלי הילדים אמרו לי

וואאווו אמא את מתחילה להיות גדולה 40 זה הרבה או מעט? לרגע התבלבלו להם השנים טוב נו שויין הם עדין קטנים בני 6

40

זה גיל שכנראה משלימים כבר עם החיים.. וכך..יודעים גם להנות מהם יותר.. יש משהו רגוע ובשל..יותר.. חושבת.. טוב נדמה לי שזאת התאוריה הזו לגיל הזה..<מתוך חולשה לניחוח..שמביא איתו הגיל..40> ואני.. ככה לפחות רואה את עצמי בגיל הזה.. ומקודם שכחתי.. <חלק מוחסר הטאקט של הקשתים..>.. יום הולדת שמח..

תודה רבה ובקשר לקשר...

תמיד השלמתי עם החיים אבל בעקבות כל מה שעברתי בחיים (המון דרמות ועדיין נמשכות) למדתי, הבנתי והפנמתי יותר ולכן, עכשיו מרגישה הרבה יותר ביטחון הרבה יותר .... מכל דבר בעולם והחוזקה שבי והחיוך שלי נותן לי את הכוחות האלו ולא משנה מה תעשי מאחלת לך גם הצלחה ולא משנה באיזה מזל את

../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif../images/Emo20.gif

בונובנית 40? לא יואמן...חשבתי שרק אצלי הזמן טס
לך - המתוקה עם החיוך שלא נגמר בריאות אושר, נחת, הצלחה ואהבה הרבה שבועות מרגשים שיהיו לך (רק לא לשכוח לישון מדי פעם, לאגור כח
)

גם לך השנה מלאו 40?

תודה נשמה שלי אני סוף סוף עובדת קשה אפילו קשה מאוד ונהנת מכל שניה וכל שבריר שניה מה שאת מאחלת לי מאחלת לך בדיוק אותו הדבר

מיקי 43

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

בריאות אושר פרנסה טובה והמון אהבה והבונוס כל שתבקשי ועוד

להתחיל לחגוג את החיים?

הלוווווווווווווווווווווווווו בכל גיל בכל דקה ובכל שניה צריך לחגוג את החיים

מצוטטת

New member
בוא

לאט לאט... בכל שניייה זה לא קצת מואץ מידיי? 3ריך גם לנוח ולישון....לא? אלא אם אתה מתעקש לפתוח דפקא כאן בשרשר את הנושא לדיון........

למעלה