would you like a cup of tea?

would you like a cup of tea?

כולי מתנצלת על הדיליי,אתמול לא הייתי כמעט בבית(%T$$ יםם
) ובכן,לשאלון השבועי
שימו
!
אם מצאתם שאלון חמוד ובא לכם לחלוק אותו עמנו תוכלו לשרשר אותו לשירשור זה ו/או לשלוח לי אותו במסר אם אתם רוצים שאפרסם אותו בשבוע הבא
שם: גיל: יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? האם את/ה אוהב/ת את הים? קיץ או חורף? מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? למה?
מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אם אני אבקש מכם יפה(
מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,
מה אתם יודעים לבשל) האם יש חיים על מאדים? האם את/ה מאמינה בחייזרים? ובאלוהים? אפשר לחיות בלי מוזיקה?
כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים
):
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? האם היית בעד או נגד ההתנתקות? מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? האם את/ה חכמ/ה בשמש? האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(
כולל טיולים שנתיים.הא.) מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? היית סיבה מיוחדת לזה?
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) האם את/ה מקועקע/ת? האם יש צמידים על ידייך?
וטבעות?
אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? מהו גודל הכתב שלך?
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? האם משעמם לך ברגע זה? מה מתנגן בפלייליסט? מה השעה בבקשה? אוטובוסים או רכבות? מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לשם מה? איזה מסטיק הוא האהוב עליך? תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: האם אהבת את השאלון הנוכחי? (פינה זו מוקדשת בחום לחברי הפורום,במיוחד למרישה
וליובל
מכורי השאלונים.) קישור למדגישומטיק.

cohenet91

New member
אני ../images/Emo9.gif. מצטערת שאני לא מדגישה

שם: ענת. גיל: 15 בקרוב
. יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? מילה בלועזית שאני אכתוב בעברית
. ארוטומניה- תסמונת בה בן אדם משוכנע שבן אדם מסויים מאוהב בו. וזה יכול להגיע למקרים קשים. האם את/ה אוהב/ת את הים? חולה עליו
קיץ או חורף? קיץ! מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? בפסח, עם הצופים. לאן זה היה? לצפון, מסע "מים אל ים". מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? חברה טובה. למה? לא משנה, קרה בל"ג בעומר. מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אמממ... לא יודעת. היום לא הלכתי לבי"ס ואתמול הייתי מבטולה מדי. אז לא הצחיקו אותי לאחרונה. אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) סנדוויץ'? אני ממש לא יודעת לבשל. האם יש חיים על מאדים? לא יודעת, אולי. האם את/ה מאמינה בחייזרים? אממ אפשר לומר. שאולי. ובאלוהים? כן. אפשר לחיות בלי מוזיקה? כן, אבל חיים אומללים. כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים): "דודה שלי יצא מארון 5 פעמים, וההורים עדיין מרביצים לה כל פעם מחדש". (נא לקרוא במבטא רוסי) באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? זה שבנ"צ. האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד. מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? שזה איכס. ואני הכי שונאת שחברות שלי מעשנות לידי. ואגב, הן כבר לא חברות (לא רק בגלל זה). האם את/ה חכמ/ה בשמש? כן
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן, בטיולים שנתיים, אבל מתוך רצון כמובן :) מהו הזמן הממושך ביותר בו לא ישנת? אממ... 30 שעות? אבל נדודי שינה לא נחשבים. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 12 או 13 שעות. היית סיבה מיוחדת לזה? בטח חזרתי מאיפשהו או שהייתי חולה. האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) איכס, לא! לא סובלת פירסינגים :S האם את/ה מקועקע/ת? לא. האם יש צמידים על ידייך? לא. וטבעות? לא. אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? חח לא ממש. אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא. מהו גודל הכתב שלך? בינוני. האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? אממ יותר פעם. עכשיו אני כבר לא ממש מתעסקת עם זה. האם משעמם לך ברגע זה? לא. מה מתנגן בפלייליסט? לא מתנגן. אבל מקודם air- all i need
. מה השעה בבקשה? 2:02. אוטובוסים או רכבות? אוטובוסים. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? מממ... פסח?
לשם מה? יצאתי הרבה בפסח
איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אסור לי, אבל אורביט
תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: * תה- כתום. * מילון אבל שושן- כחול. * מכנס- שחור. * חולצה- ירוקה. * קיר- תכלת. * דף כלשהו- לבן. * מערכת שעות- סגולה. * דיסקמן- כסוף. * שולחן מחשב- חום-כתום מוזר כזה
. * כיסויי מיטה- כחולים. האם אהבת את השאלון הנוכחי? כן! יום טוב

GaLuSh 11

New member
אני רוצצהההה../images/Emo3.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? ביץ'
האם את/ה אוהב/ת את הים? יאפ קיץ או חורף? קיץץ
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אתמול.. אם זה נחשב טיול לאן זה היה? לראות את הזיקוקים וכל מה שהיה ^^
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? לא יודעת למה? ^^ מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) אני יודעת רק לחמם [שקט
] האם יש חיים על מאדים? בטח
האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? כן אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא!
כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים): בלה בלה בלה מארון 5 באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? עזריאלי האם היית בעד או נגד ההתנתקות? כלום מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מגעיל האם את/ה חכמ/ה בשמש? שזה אומר? XD האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יום מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? ממ עד 3 בערך היית סיבה מיוחדת לזה? הייתי עייפה
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) לא האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? לא וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? אמ לא ניראה לי
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא XDDDD מהו גודל הכתב שלך? גודל בסדר ^^ האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? אם זה חלום מוזר אז כן האם משעמם לך ברגע זה? מאוד
מה מתנגן בפלייליסט? Fall Out Boy - Sugar We'Re Going Down מה השעה בבקשה? 14:33 אוטובוסים או רכבות? מלא זמן שלא נסעתי באוטובוס או רכבת מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? שבת לשם מה? לסבתא וסבא \: איזה מסטיק הוא האהוב עליך? לא זוכרת את השם תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: סדין סגול, דובי חום, אולסטאר שחורות
, דף לבן, נר ירוק, חולצה כתומה, שקית ורודה, פקק אדום, קופסא צהובה והמסך של המחשב שהוא אמ כסף כזה האם אהבת את השאלון הנוכחי? יאפ

yuval moyal

New member
אני כאן אני כאן =)

להלהלהלהלה אח שלי חזר מחו"ל
עכשיו יש לי בומרנג! וחולצה מאגניבה! ובובת קואלה מושית! יאיי =) ועכשיו לשאלון ~.~
שם: יובל
יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? בטח כולם מכירים את זה, אבל זה פשוט נורא הצחיק אותי: חמרמורת
[האנגאובר]
האם את/ה אוהב/ת את הים? כל עוד זה בשעות הערב, יחסית ריק, ולא צריך להכנס אליו ^^
קיץ או חורף? חורף =.=
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אה, דיי מזמן XD
לאן זה היה? כאילו שאני זוכר
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אה, אמא? לא זוכר =.=
למה? לא זוכר X_X
מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אח שלי, סיפורים על ניו זילנד
אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) אה, אני יכול להתקשר ולהזמין לך טייק אוואי, אבל זה על חשבונך כי אני קיבוצניק תפרן
האם יש חיים על מאדים? אה, תשאלו את מי שגר על מאדים [?]
האם את/ה מאמינה בחייזרים? נההה.
ובאלוהים? מי?
אפשר לחיות בלי מוזיקה? אם ממש בא לך ~.~
כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים): "אז לייק אמרתי לה לייק שהצבע הזה מה זה לא מתאים למידה, כאילו מארון ב-5!!!!! היא צריכה לקחת מידה 2!"
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? כאילו שיש קניונים באיזור
האם היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד
יש לי אפילו סרט כחול על התיק
מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? רחוק מהעין רחוק מהלב? [אלא אם זה אחרי סקס ואז אם הוא חתיך אז שיעשן
]
האם את/ה חכמ/ה בשמש? אני חכם בכל מצב
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) נהה..
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים או משהו
מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? אני חושב שישנתי יום שלם
היית סיבה מיוחדת לזה? התחשק לי?Y_Y
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) אה לא, אבל אני שוקל לעשות באוזן.. [הומו נו]
האם את/ה מקועקע/ת? שוקל לעשות בעתיד הרחוק
האם יש צמידים על ידייך? אה, אני מאוד רוצה, אבל איבדתי את הצמיד היחיד שהיה לי
בכלל אני אוהב תכשיטים..
וטבעות? יש לי טבעת גאווה שמשום מה קטנה עליי קצת. ואני נורא רוצה טבעת כסף, אני אקנה מתישהו ~.~
אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? עם השיער ככה? דה.
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? רק כשאחרים מסדרים
מהו גודל הכתב שלך? אריאל 12
סתםסתם.. האמת שגל הגדיר את הכתב שלי כ"גדול, גדול, קטן, קטן, מכוער" אם זה עוזר XD
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? נהההה. רק חנונים עושים את זה
האם משעמם לך ברגע זה? לא במיוחד
מה מתנגן בפלייליסט? כרגע? להקה צבאית כלשהי - שלווה
מה השעה בבקשה? 15:10, אבל רק כי ביקשת יפה XD
אוטובוסים או רכבות? רכבות!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111222233344565478
מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אה, איזו?
לשם מה? ^
איזה מסטיק הוא האהוב עליך? האורדינרי של בזוקה, או ירוק רצועות של אורביט
תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: לורד כחול, קיר לבן, שעון שחור, חולצה כחולה, סדין צהוב, כלב חום, ספר שחור ואיבדתי ספירה XDD
האם אהבת את השאלון הנוכחי? היה נחמד
כבר נגמר?=(

א ניצן

New member
../images/Emo133.gif*צומי ליובל*

"..רק חנונים עושים את זה" אתה מודה שאתה חננה יובל?

../images/Emo204.gif מגישומטיק זה טוב../images/Emo9.gif

שם:בר גיל: עוד כמה חודשים 14 יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? פקסימילייה
נו בטוח מישהו כאן יודע
האם את/ה אוהב/ת את הים? כן
קיץ או חורף? קיייייץץץץץ
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? חשבתי על זה הרבה התשובה היא לא יודעת
אנחנו מטיילים הרבה אני לא זוכרת מתי הייתה הפעם האחרונה לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אמ... המורה שלי למתמטיקה למה? כי כתבתי שטיות במבחן
מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אמ...נטלי
אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) הכל ממנה חמה ועד דגים בגריל
האם יש חיים על מאדים?אני לא יודעת אם יש חיים אבל אולי יש משה האם את/ה מאמינה בחייזרים? אמ... שאלה מורכבת, אני לא בידיוק מאמינה עד שאני אראה במו עייני אבל זה מבחיד אותי מידי ובאלוהים? כן
אפשר לחיות בלי מוזיקה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים): אתם יודעים שמארון בצרפתית זה חום
. אין לי מה לכתוב
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?קניון הזהב:) האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? לא האם את/ה חכמ/ה בשמש?תלוי מתי
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) אם כן אז לא שמתי לב מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?20 שעות
מהבצפר לקחו אותנו למצדה ומהבוקר של אותו לילה או למעשה בוקר לא ישנתי מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 12 שעות היית סיבה מיוחדת לזה? שקט? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)יש לי רק 2 עגילים
אבל אני מתכננת עוד האם את/ה מקועקע/ת? חחחח האם יש צמידים על ידייך? כן
וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא, ומי שינסה להגיד את זה ימות אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? כן מהו גודל הכתב שלך? רגיל
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? אני מנסה כי תמיד יש להם פירוש האם משעמם לך ברגע זה? לא מה מתנגן בפלייליסט? Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off-Panic! at The Disco ארוך :-* מה השעה בבקשה? 16:16 אוטובוסים או רכבות? רכבות ברור מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?אתמול לשם מה? חוג ואחרי זה הזיקוקים איזה מסטיק הוא האהוב עליך? מנטה של מאסט תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: דפדפת חומה סוכריה צהובה שעון כחול לוח שנה כתום מודם לבן
מקלדת שחורה דפים לבנים מתלה לדיסקים ורוד דובי לבן דובי חום האם אהבת את השאלון הנוכחי? כןןן

../images/Emo112.gifשלי! כי פתאום אני

מרגישה נחמד.. שם:חן ^^" גיל:16 וקצת :p יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?אויש באמת V_V. אין לי כוח לחשוב :C האם את/ה אוהב/ת את הים?כן
קיץ או חורף?קיץ.. מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?ממ ביום ראשון שעבר.. אוף טיולים זה מעולה
לאן זה היה?לעתיקות בקיסריה. לא היה משהו כי זה לא חדש לי
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אבא.
למה?כי כעסתי על אמא. *שורקת* מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אחותי הגדולה [יש 2
] אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)חביתה?! צ'יפס@ שניצל?! אנערף@#% האם יש חיים על מאדים?בטח!!!11 ביפ מיפ 82!!11
*מתה*. סתם אמ, אנערף. אני מפחדת מהדברים האלה ומעדיפה לא לחקור
האם את/ה מאמינה בחייזרים?למעלה. נקבות V_V. ובאלוהים?אכן מאמינה. אפשר לחיות בלי מוזיקה? לאאא~!!!11 בלתי אפשרי :S לא רוצה לחשוב על זה
כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים):שיו כאילו הוא יצא מארון כבר 5 פעמים!!!111 [די נו אני מקורית בטירוף!
] באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?של חדרה?:S למרות שאין בו כלום חוץ מערבים XD האם היית בעד או נגד ההתנתקות?נוטה לנגד. יותר נייטרלית. מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?שזהה חרא של דבר וצריך להשמיד את הסיגריות ומי שמעשן- משהו דפוק בו. אני בדרך כלל צועקת על אמא
האם את/ה חכמ/ה בשמש?קצת?
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)כמובן. מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?יומיים שלושה. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?ממש לא הרבה.X_X היית סיבה מיוחדת לזה?זה בדרך כלל ל"ג בעומר, חגים, טיולים וכו'. האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)בעתיד אני ארצה עגיל בגבה.
האם את/ה מקועקע/ת?לא. האם יש צמידים על ידייך? לעיתים רחוקות.. וטבעות?אכן. טבעת הגאווה השולטת שלי
לא יורדת משם ^^" אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לא ממש D: אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?לא :S מהו גודל הכתב שלך?גודל רגיל?
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא,
יובל עושה לי את זה בדרך כלל XD וכמה שאני שונאת להודות בזה, הוא רוב הזמן צודק
XD האם משעמם לך ברגע זה?לא ממש.. מה מתנגן בפלייליסט?פלרמו - עברי לידר מה השעה בבקשה?17:36 אוטובוסים או רכבות?תלוי מתי ולאן. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?אתמול. ת"א
לשם מה?זיקוקים!!!!!!!!!!1111 איזה מסטיק הוא האהוב עליך?בזוקה
תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:חולצה שחורה מכנס שחור פקק כתום XD תיק כתום!!111
מדפסת אפורה? שולחן שחור בערך פלאפון כחול? כיסא חום כיסא שחור!!!11 קופסא אדומה
האם אהבת את השאלון הנוכחי?נחמד ביותר ^^"

א ניצן

New member
../images/Emo133.gif"..רק חנונים עושים את זה"

אתה מודה שאתה חננה יובל?

SuperKeren

New member
../images/Emo13.gifכי ביקשת יפה../images/Emo3.gif....

שם: נו מה, כל שבוע מחדש?
קרן
. גיל: 17, 7 חודשים ויומיים! יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? אני לא משוויצה
האם את/ה אוהב/ת את הים? כן קיץ או חורף? חורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אתמול לאן זה היה? תל אביב
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? לא זכור לי.. למה? לא יודעת
מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? טל-ליהיא בפרק האודישנים של "לרדת בגדול"
אם אני אבקש מכם יפה להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) מה שתרצי אהובתי
האם יש חיים על מאדים?
אני מצטערת, נחתמתי לסודיות
. האם את/ה מאמינה בחייזרים? השאלה היא אם הם מאמינים בי
ובאלוהים? לא יודעת אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים): תקשיבו למוזיקה של מארון 5 הם טובים. באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? "הזהב"
האם היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? שזה רע ולא מועיל. האם את/ה חכמ/ה בשמש?
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? חחח 3 ימים בערך
מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? יום בערך
הייתה סיבה מיוחדת לזה? הייתי עייפה
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) רק באזניים. האם את/ה מקועקע/ת? נופ. האם יש צמידים על ידייך? לא כרגע. וטבעות? לא כרגע. אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?
תגדירי אותי איך שבא לך
השאלה היא מי אני באמת
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא מהו גודל הכתב שלך? קטן עד קטן ביותר. האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? כן, זה חשוב בשביל סדר היום שלי. האם משעמם לך ברגע זה? לא מה מתנגן בפלייליסט?
כזו שאלה ללירן!!!
כרגע THICKE - When I Get You Alone מה השעה בבקשה? 22:27 אוטובוסים או רכבות? מה שיוצא אני מרוצה. ברכבת בישראל עוד לא נסעתי, רק בחו"ל. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אתמול. לשם מה? אודישן אצל נאור ציון. איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אורביט כלשהו. תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: נייר טואלט-לבן, פאנל של פלאפון-ירוק\כחול, עט אדום-אדום
, מגבת-ירוקה, כיסא מגניב-כחול, מכנסיים (עלי
)-אפורים, מסגרת של תמונה-חומה, רמקולים-כסופים, בד מנקה עדשות כזה של אופטיקה הלפרין
-צהוב, פתק-כתום. האם אהבת את השאלון הנוכחי? אממ כן

../images/Emo9.gifהו הי!

שם:גל גיל:15 יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?אולי,בעיקרון בטח לא ידעתם על לימפוז השולטת,שמשמעה בננה(ואם כן אתם שולטים ואין כמוכם וכו'
) האם את/ה אוהב/ת את הים?כן
! קיץ או חורף?חורף
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?טיול טיול?אמ.לא יודעת-.- מתישהו שם בפסח,קצת אחרי לאן זה היה?ברחבי יבנה דה סיטי
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?טל למה?:S מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?גם טל:S אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)אמ,בעיקרון אני יודעת להכין המוןהמון דברים האם יש חיים על מאדים?לא נראה לי,אולי האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא ובאלוהים?כן אפשר לחיות בלי מוזיקה?יה,רייט. כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים):"חיים!!תביא לי את החולצה מארון 5!" באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?עזריאלי ורחובות,אבל יותר עזריאלי. האם היית בעד או נגד ההתנתקות?הייתי בדיון עם עצמי כל ההתנתקות,לפניה ואחריה XD מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?
כל המעשנים להתרחק ממני ברדיוס של קילומטר לפחות! האם את/ה חכמ/ה בשמש?
לא האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?25 שעות או משו כזה מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?15 שעות היית סיבה מיוחדת לזה?כן,הטיול למצדה התיש אותי מאוד האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)באוזניים..אני רוצה עוד חור האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?XD הרבה פעמים כן
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?אני?XDDDDDD מהו גודל הכתב שלך?ענק,כך טוענים. האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?אני זוכרת רק את המוזרים,אז כן. האם משעמם לך ברגע זה?לא ממש.. מה מתנגן בפלייליסט?כרגע?
סרט של סקס-אינפקציה..שיר פסדר כזה
מה השעה בבקשה?22:49 אוטובוסים או רכבות?רכבות
(
האמ!!!!כשהן לא נתקעות לך פעמיים בדרך לעזריאלי אחרי שפספסת אותן ועלית על הרכבת שאחרה בטרוף.אני בכיתי בגללם!:$ שתקתי) מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?אתמול לשם מה?
נסיעה לים איזה מסטיק הוא האהוב עליך?אבטיח,דובדבן ותות..חמצמצים כאלה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: קטשופ-אדום רמקולים-אוף וויט מסך-כסוף טלפון-לבן כוס-כחולה(הופה!!
) כוס-שקופה שולחן-צבע עץ
כסא משרדי-בורדו ספר דקדוק באנגלית-ירוק קלסר-צבעוני

Mrs Brightside

New member
Hello,can you hear me

שם:ברוך גיל:אפשר לעגל ל19 כבר?
,נו 18 ושמונה חודשים יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?האמת שלא
האם את/ה אוהב/ת את הים?כן
קיץ או חורף?חורף אול דה וואי בייבי
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?אמ אמ לפני כמה חודשים טובים לאן זה היה?לחרמון:] מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אמא שלי
למה?כי נרדמתי בסלון[שוב
] מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)פיצה פיתה,מיי ספיישל
האם יש חיים על מאדים?כן האם את/ה מאמינה בחייזרים?בערך ובאלוהים?לא יודעת אפשר לחיות בלי מוזיקה?are you insane?!|: כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים): אני יצאתי מארון 5 פעמיים
[סתם זה נורא משעשע לחפש בגוגל "מארון 5",תראו כמה קישורים ליציאות מהארון זה יוביל אתכם] באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?הקניון הגדול האם היית בעד או נגד ההתנתקות?באמצע
מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?אסון
האם את/ה חכמ/ה בשמש?הכי לא
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)אמ,לא
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?משהו כמו יום שלם. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?משהו כמו יום שלם
. היית סיבה מיוחדת לזה?לא זוכרת בדיוק,אבל בשניהם היה איזה משהו,או שזה היה רוק עצמאות,או ל"ג בעומר או סתם לילה לבן. האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)
,באוזניים,והיה לי באף
האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?יס,שתיים בכל יד:] וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?סוג של
מהו גודל הכתב שלך?לא גדול מדי ולא קטן מדי האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?רק אם הם ממש מטרידים
האם משעמם לך ברגע זה?לאא מה מתנגן בפלייליסט?McFly-You've Got A Friend מה השעה בבקשה?23:36 אוטובוסים או רכבות?רכבות
מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?היום בבוקר לשם מה?לשם עבודה
איזה מסטיק הוא האהוב עליך?תפוח[
!]
תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: 1.כוס זכוכית, 2.עכבר אפור עם אור כחול
3.דובי שפעם ידע לדבר
4.כסא בצבע בז' שעוד שנייה מתפרק 5.אח שלי בצבע חום נוחר בקולי קולות 6.מצלמת אינטרנט לבנה. 7.פח אדום. 8.תיק ביצפר[לא שלי
] בצבע תכלת. 9.כרית בצבע אדום. 10.שעון בצבע ירוק
. האם אהבת את השאלון הנוכחי?מאוד
הודגש באמצעות מדגישומטיק

MarishA M

New member
../images/Emo221.gifפינה יקרה!

לא הבנתי איך משתמשים במדישון הזה..חח שם:מרישה גיל:16 וחצי יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?נעל האם את/ה אוהב/ת את הים?אממ כן לאחרונה יותר מאשר פעם קיץ או חורף?קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?אתמול! לאן זה היה?טיילת מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?חח חברה שלי למה?כי היא הייתה בעזריאלי וירדתי שם ברכבת והיא הייתה אמורה לבוא יתי ועם חבר שלי לראות ת'זיקוקים ולא התקשרתי אליה כי חשתבתי כי היא כבר שם אז היא התעצבנה חח מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?ניב אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)ספגטי,סלטים מגניבים למיניהם,פנקקים..לא יודעת כל מיני דברים לחמם במיקרו חח האם יש חיים על מאדים?לא האם את/ה מאמינה בחייזרים?כה אבל לא במערכת השמש שלנו ובאלוהים?אפשר לומר..לכל אחד יש אלוהים משלו..לא? אפשר לחיות בלי מוזיקה?חס ושלום כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים):הייתי בחנות בגדים והוצאתי מארון 5 חולצה כתומה..ארון-כזה ששמים בו בגדים באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?סנטר האם היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?שזה דבר גועלי האם את/ה חכמ/ה בשמש?כן בטח האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)אממ כה מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?יום וחצי מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?חח 12 שעות..אני לא בנאדם שאוהב לישון הרבבה היית סיבה מיוחדת לזה?חח לא סתם היה שקט האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)יש לי געגילים באוזניים האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?כה אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?וואוו..כן מהו גודל הכתב שלך?בינוני לא גדול ולא קטן האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?מאוד האם משעמם לך ברגע זה?כן דיי..אבל אני יותר עייפה אז אח"כ אני אלך לישון מה מתנגן בפלייליסט?מספיק בנאדם-מוניקה מה השעה בבקשה?00:26 אוטובוסים או רכבות?רכבת!!!!! מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?אתמול לשם מה?נסעתי לחרבריקו שלי איזה מסטיק הוא האהוב עליך?אממ MUST תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:טלפון,נייד,עכבר,צלחת,ספר,כוס,הר,דיסק,דיוידי,מכנסיים האם אהבת את השאלון הנוכחי?כן!!

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo194.gif

מצטערת שזה לא מוגדש, אני דיי ממהרת
שם:צ'אנס(כיוני שדבק בי בזמן האחרון
) גיל:15 יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?אעאעאע לחושב,לא עכשיו
האם את/ה אוהב/ת את הים?ככה קיץ או חורף?חורף!
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?נמ, בפסח לאן זה היה?ג'מייקה ופנמה
מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?שכעס?,נמ מזמן לא הכעסתי
למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?חברה שלי, היא שאלה אותי מה זה:(במילים שלה) חלושא
אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)
, נ מרק עדשים,לחמה בג'ין,אורז,פסטה,נמ זה מה שעולה לי לראוש
האם יש חיים על מאדים?פרינס הוכיח את זה. האם את/ה מאמינה בחייזרים?כנ"ל ובאלוהים?נושא קצת מסובך. אפשר לחיות בלי מוזיקה?לא לא לא ולא. כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים):בלוח שנה של מארון 5 כתוב ראש השנה!
(לא מקורי אבל מלהיב
) באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?שליד הבית שלי. האם היית בעד או נגד ההתנתקות?יהודי לא שונא יהודי! מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?מזעזע
האם את/ה חכמ/ה בשמש?מאד, אם לא אני יוצאת סגולה האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)נמ, כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?כל הטיול שלי לישראל, כמעט לא יישנתי. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?אחרי שחזרתי מהטיול כמעט יומיים רצופים
היית סיבה מיוחדת לזה?העיפות של הטיול האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)נמ יש לי חלום, לאחד באף
האם את/ה מקועקע/ת?לא
(נזכרת בשיחה שלנו חן
) האם יש צמידים על ידייך?נמ כן, אבל אני חושבת על להוציא אותם וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לא
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?בעיקר כן מהו גודל הכתב שלך?רגיל
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?תלוי מתי האם משעמם לך ברגע זה?כן
מה מתנגן בפלייליסט?כלום,כואב לי הראש מה השעה בבקשה?9 וחצי אוטובוסים או רכבות?נמ לא משנה מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?סוף שבוע שעבר
לשם מה?עם חברות איזה מסטיק הוא האהוב עליך?של טוטסי
תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:אוקע
כלב שחור, תיק כחול, קונברס חומות, מדפסת כחולה, סוודר אדום, מחשב נמ לבן(?) קוביות אדומות, קוקה דיאט חום
קיר וורוד, מראה, נמ אם הרבה צבעים
האם אהבת את השאלון הנוכחי?מילה אחת,גל!

למעלה