תפוז קומפקטי
New member
would you like a cup of tea?
כולי מתנצלת על הדיליי,אתמול לא הייתי כמעט בבית(%T$$ יםם
) ובכן,לשאלון השבועי
שימו
!
אם מצאתם שאלון חמוד ובא לכם לחלוק אותו עמנו תוכלו לשרשר אותו לשירשור זה ו/או לשלוח לי אותו במסר אם אתם רוצים שאפרסם אותו בשבוע הבא
שם: גיל: יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? האם את/ה אוהב/ת את הים? קיץ או חורף? מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? למה?
מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אם אני אבקש מכם יפה(
מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,
מה אתם יודעים לבשל) האם יש חיים על מאדים? האם את/ה מאמינה בחייזרים? ובאלוהים? אפשר לחיות בלי מוזיקה?
כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים
):
באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? האם היית בעד או נגד ההתנתקות? מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? האם את/ה חכמ/ה בשמש? האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(
כולל טיולים שנתיים.הא.) מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? היית סיבה מיוחדת לזה?
האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) האם את/ה מקועקע/ת? האם יש צמידים על ידייך?
וטבעות?
אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? מהו גודל הכתב שלך?
האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? האם משעמם לך ברגע זה? מה מתנגן בפלייליסט? מה השעה בבקשה? אוטובוסים או רכבות? מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לשם מה? איזה מסטיק הוא האהוב עליך? תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: האם אהבת את השאלון הנוכחי? (פינה זו מוקדשת בחום לחברי הפורום,במיוחד למרישה
וליובל
מכורי השאלונים.) קישור למדגישומטיק.