would you like a cup of tea?

r0k girl

New member
אני עונה אני עונה../images/Emo9.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? אההה... לא האם את/ה אוהב/ת את הים? לא כל כך קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לפני.... חודש חודשיים לאן זה היה? ירושליים מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? ילד מהכיתה שלי למה? סתם הוא תמיד מאוצבן טוב אבל אני המרוקיית מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אבא שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) איזו שאלה ספגטי חביתה אומלט (זה מאחל מרוקיאי) עוגה ועוד.... האם יש חיים על מאדים? לא יודעת האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? ברור אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא כתוב/כתבי משפט ובו שם הלהקה "מארון 5"(תהיו מקוריים):מארון 5 המהממים באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? קניון הזהב האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד (תמיד כתום) מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? חס וחלילה לידי לא מעשנים גם אם זה היה הדבר האחרון בעולם האם את/ה חכמ/ה בשמש? כן האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? לא זוכרת מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 12 או 13 שעות היית סיבה מיוחדת לזה? לא האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) כן יש לי חורים באוזניים האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? לא רק שעון וטבעות? לפעמים אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? כן רק בחדר אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?לא מהו גודל הכתב שלך? קטן האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא האם משעמם לך ברגע זה? מאוד מה מתנגן בפלייליסט? מה השעה בבקשה? 15:30 אוטובוסים או רכבות? רכבת מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? ליפני יומיים יום רביע לשם מה? סתם לסבתא שלי איזה מסטיק הוא האהוב עליך? מנטה חריף מאוד תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: ככול לבן ורוד ירוק קרם שחור אדום חום. האם אהבת את השאלון הנוכחי? כן חמוד

למעלה