would you like a cup of tea?

would you like a cup of tea?../images/Emo11.gif

הי הי אתם,ראיתי שמיהרתם להספיד אותי
יאללה בלאגן
פינת השאלון חוזרת ^^' מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'? האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?
) מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה? היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה?
מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך?
כיצד? האם את/ה יודע/ת לסרוג?
האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים? באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן? האם תרד/י החופש לאילת? אם כן,עם מי? מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך? נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון
),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת? מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים? באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><) ומהן התוכניות שלך להיום?
האם את/ה טיפוס רגשן? האם את/ה נוטה להיעלב מהר? האם תסכימ/י לרקוד בפומבי? איך הייתה התעודה?
(לאלו שלא לומדים..אמ..
יופי לכם<_<) מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה? לשם מה?
האם את/ה מרכיב/ה משקפיים? האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים? האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים? האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?) האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו? אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?
מקצועות הומניים או ריאליים?
נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י? נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו? האם את/ה טיפוס לחוץ? האם התגעגעת לפינת השאלון?
האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה? אם כן,באילו? כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק?
האם אי פעם עשית חרם צרכנים? אם כן,על מי? ולמה?
האם אהבת את השאלון? the end.

cohenet91

New member
ראשונה!! מוחעחעחעחעחעחעח

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'? שמה בארנק? האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?) כן!! מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה? לפני איזה שבועיים נראה לי, בבית קפה. היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה? הלכתי עם אמא אחרי שהייתי אצל הרופאה. מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך? אתמול. כיצד? אכלתי המון
האם את/ה יודע/ת לסרוג? בקושי לתפור. אם זה אותו דבר
האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים? כן! באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן? 21, בקלפים. זה רק כי אני היחידה שמכירה אותו
האם תרד/י החופש לאילת? כנראה שלא. אלא אם כן יקרה משהו מפתיע. אם כן,עם מי? חברות
מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך? אתמול סיימתי חטיבה. נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת? כן. מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים? :X באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><) ב9:20, חזרתי לישון. אח"כ קמתי ב10:30, חזרתי לישון. אח"כ העירו אותי בטלפון ב11:00
ומהן התוכניות שלך להיום? ים!!! האם את/ה טיפוס רגשן? כן. אבל מה שמתפיע זה שאני לא נוטה להיעלב מהר. האם את/ה נוטה להיעלב מהר? איזה טלפתיה מדהימה
האם תסכימ/י לרקוד בפומבי? כן! איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<) טובה, תודה
מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה? ב26/7/05. יש לי זיכרון מעולה XD לשם מה? קצוות. וגאד, אני צריכה להסתפר שוב. האם את/ה מרכיב/ה משקפיים? לא. האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים? נראה לי שכן. האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים? בדר"כ לא, אבל דווקא כשזה מגיע לאירגון של יציאות עם חברים וכו', אז כן. האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?) לא, נקווה שזה ישתנה שנה הבאה. האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו? כן, לגלגל"צ
אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? שדרנית בגלגל"צ או פסיכולוגית. מקצועות הומניים או ריאליים? הומניים. נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י? אולי, אבל לא בצעקות ומכות
. נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו? אני אתעצבן ואחפש אותם (לא לפי הסדר הזה
) האם את/ה טיפוס לחוץ? ממש לא. האם התגעגעת לפינת השאלון? כן!!! האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה? לא. אם כן,באילו? --- כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק? אוכל
האם אי פעם עשית חרם צרכנים? לא. אם כן,על מי? --- ולמה? --- האם אהבת את השאלון? כן!!!

../images/Emo10.gifאף אחד לא עונה.זנות../images/Emo7.gif

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'?לצבור,אין לדעת מתי אצטרך אותם ^^' האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?)מאוד
מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה?ב27.5.06
היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה?יום ההולדת של אחותי,היא חגגה 19 ^^' מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך?לא זוכרת כיצד?- האם את/ה יודע/ת לסרוג?הלוואי
האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים?לעיתים,כן.. באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן?אני לא חושבת שקיים כזה..אבל בלי קשר,אני טובה בסודוקו
האם תרד/י החופש לאילת?לא
אם כן,עם מי?חברים הציעו לי,כנראה כי לא היה נעים או משהו
מילא אין לי כסף:/ מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך?אמ,עברתי דירה בסוף מרץ נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת?תלוי מה זה ובחשק שלי מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים?אתמול,אבל זה נגמר בצחוקים באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><)9..אחרי שהכרחתי את עצמי לישון אחרי שקמתי ב7 וחצי ומהן התוכניות שלך להיום?אמ,בבוקר קראתי ספר והייתי על המחשב,תכף חברה תבוא ואעזור לה בלשון(הגישו אותי על 98 ^^^^) האם את/ה טיפוס רגשן?די,כן. האם את/ה נוטה להיעלב מהר?תלוי מי המעליב ומה אמר,לרוב לא האם תסכימ/י לרקוד בפומבי?בתור הופעה כן,במקרים אחרים..אולי(
מסיבת השכבה הייתה מעאפנה בשבילי
) איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<)ככה
אני כל כך לא אחת של ממוצע 80
חוזרים לדרך הישר
מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה?בסביבות יוני 2005 לשם מה?
קצוות ופן האם את/ה מרכיב/ה משקפיים?לא,אבל המחשב הרס לי את הראייה לקרוב,אז אני מצמצת שעות מהר לפני שאמצא את עצמי משקפופרית.. האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים?די,רוב הזמן.. האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים?אמ,אני יודעת להחליט החלטות נכונות אבל בעיקרון,אני בד"כ לא מצליחה להחליט האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?)רוב הזמן,אבל לאחרונה ממש פחות.אני מעדיפה שיעשו את העבודה בשבילי
האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו?לא-.- פיכסה רדיו אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?אמ.נדבר עוד כמה שנים טוב? מקצועות הומניים או ריאליים?אני חושבת שהייתי מתרפנת אם הייתי לומדת רק הומניים,או רק ריאליים. נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י?:$ רוב הזמן לא:$:$ נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו?אמ,בהתחלה אני אתרגז,ואז אני אחפש,ואז אני אשלים עם העובדה שלא מצאתי ואמשיך בחיי :| ואז אזכר בזה,ואתחיל להתבכיין XD האם את/ה טיפוס לחוץ?רוב הזמן
האם התגעגעת לפינת השאלון?נו באמת,אני מפעילה אותה
האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה?לא אם כן,באילו?- כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק?בתבונה רבה,אקנה את הדיל הזה של מק או משהו כזה בבורגר האם אי פעם עשית חרם צרכנים?כן,לא ממש הלך XD אם כן,על מי?דיסקלאב ולמה?כי הם קקות,זה למה-.- האם אהבת את השאלון?אני כן
מסתבר שאתם לא

../images/Emo204.gif

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'? זה טיפשי אבל אני אוספת... יש לי עכשיו בערך 40 שקל רק מאגורות האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?) כןןן אני מתה על פאזלים
:):):) אני יכולה להרכיב פאזל של 100 חלקים בפחות מחמש דקות מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה? לפני שבועיים היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה? סתם כזה
מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך? אחרי הטיול לצפון כיצד? אמבטיה חמה עם מלח מיוחד מים המלח.... האם את/ה יודע/ת לסרוג? ניסיתי פעם... עכשיו אני לא יודעת האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים? תלוי מה באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן? שולה המוקשים
האם תרד/י החופש לאילת? כן... עוד שבועיים משהו כזה אם כן,עם מי? עם המשפחה מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך? אני כל הזמן עושה שינויים... נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת? כן... קיבלתי על זה תעודת הוקרה
מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים? היום לפני שיצאתי באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><) 10:30 ומהן התוכניות שלך להיום? 12:48 בלילה? לא חושבת שיש... האם את/ה טיפוס רגשן? כן האם את/ה נוטה להיעלב מהר? כן האם תסכימ/י לרקוד בפומבי? תלוי כמה אני עייפה
איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<)הא...
טובה מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה? לפני שבוע לשם מה? גבות האם את/ה מרכיב/ה משקפיים? לא האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים? כן האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים? כן האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?) כן... אחרת מי יעשה את זה? האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו? כן אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? זמרת או שחקנית מקצועות הומניים או ריאליים? לא אכפת לי האמת... נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י? תלוי עד כמה הייתי לא מרוצה נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו? להשוללXD ואז לחפש
האם את/ה טיפוס לחוץ? לפעמים האם התגעגעת לפינת השאלון? כןןןן:) האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה? כן אם כן,באילו? אמינם אם הוא יגיע כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק? אשמור אותם
האם אי פעם עשית חרם צרכנים? לא אם כן,על מי? ולמה? האם אהבת את השאלון? כןןן

Mrs Brightside

New member
יאללה

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'?לשמור אותו
האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?)אהבתי,היה לי של אלאדין
מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה?אמ חח היום
היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה?סתם כזה קניתי אוכל לעבודה מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך?אפשר להגיד שהיום
. כיצד?קניתי לעצמי סלט משובח
האם את/ה יודע/ת לסרוג?לא
האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים?כן
באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן?טאקי
האם תרד/י החופש לאילת?כנראה שכן
אם כן,עם מי?עם המשפחה מארה"ב מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך?השנה? נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת?יש מצב מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים?לפני יומיים באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><)07:30 ומהן התוכניות שלך להיום?לבדוק כמה פורומים,לראות את ההמשך של נמלטים,ולישון
האם את/ה טיפוס רגשן?אינדיד האם את/ה נוטה להיעלב מהר?פחות או יותר האם תסכימ/י לרקוד בפומבי?כן איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<)יופי טופי לי
מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה?לפני שבועיים לשם מה?רציתי שוקו
,מה זאת השאלה הזאת
האם את/ה מרכיב/ה משקפיים?כן,אבל רק לדברים מרחוק[טלוויזיה/סרטים/נהיגה] האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים?בערך:/ האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים?כן האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?)לא ממש,אבל אם יוצא שאין אף אחד אז אני אתנדב האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו?כן
,יותר מדי בזמן האחרון אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?הו ה-שאלה..באמת באמת שאני לא יודעת מקצועות הומניים או ריאליים?הומניים נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י?לא
נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו?אחפש אותם האם את/ה טיפוס לחוץ?sometimes
האם התגעגעת לפינת השאלון?כן
האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה?הייתי
אם כן,באילו?בבלאק אייד פיז-03.06 כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק?אמ,אקנה לי טוויקס ומיץ תות בננה האם אי פעם עשית חרם צרכנים?כן אם כן,על מי?על מילקי ולמה?באותה תקופה שגילו שגלטין זה בעצם עצם של בשר:X האם אהבת את השאלון?

yuval moyal

New member
אני כאן ../images/Emo2.gif

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'? לשים בארנק ולחסוך ל-40 אגורות בשביל נסיעה במרגלית מודיעין
האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?) אה, דיי
הייתי ילד משועמם
מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה? מקס ברנר! 31.5.
היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה? בטח שמיוחד
מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך? הו. עכשיו?X_X
כיצד? מזגן
האם את/ה יודע/ת לסרוג? לא
למה לי?
האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים? מאוד ^^" גו רוקי!
באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן? הכל?
אמ, שבץ נא ובונוס.
האם תרד/י החופש לאילת? סביר להניח שלא O.O
אם כן,עם מי? חם שםםםםםםםםם
מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך? אנערף X_X אם השאלה הבאה תשאל אותי מה השינוי אני זורק על מישהו עט.
נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת? מתנדבים בתשלום, כן?
מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים? לפני חמש דקות X___X משום מה בזמן האחרון אנחנו במצבי רוח קרביים
באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><) 7 X___X
ומהן התוכניות שלך להיום? בגרות בלשון?
האם את/ה טיפוס רגשן? מאוד XD
האם את/ה נוטה להיעלב מהר? דיי, כן.
האם תסכימ/י לרקוד בפומבי? בוודאי
אני נוטה להביך ככה אנשים.
איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<) המחנכת שלי תיארה אותה כ"תעודה שיותר טובה מסמסטר א' שלך"
מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה? לפני הרבה זמן
לשם מה? להסתפר, דה.
האם את/ה מרכיב/ה משקפיים? כן :\ אבל לא קבוע
האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים? לא כל כך.. תלוי במה.
האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים? אני מניח שכן XD
האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?) אמ, אני לא אוהב לדבר במונחים של מנהיגות וזה, אבל אני בהחלט אחד שקשה להתעלם ממנו [או ששונאים או שאוהבים נו
]
האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו? לעיתים רחוקות [כוסאמוק אם שואלים איזו תחנה]
אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? הומו
מקצועות הומניים או ריאליים? שניהם
נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י? ובכן, כן.
נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו? אצעק ואחפש אותם?
האם את/ה טיפוס לחוץ? אני? מה זה לא. ^^
האם התגעגעת לפינת השאלון? אכן ^^
האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה? לא X_X
אם כן,באילו? עוגיות עוגיות עוווווווגיייייווווווותתתתת
כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק? אחסוך?XD
האם אי פעם עשית חרם צרכנים? אולי לא במודע
אם כן,על מי? לה לה לה
ולמה? X_X
האם אהבת את השאלון? קצר קצת
ממ, את מעתיקה אותם מפורום שאלונים וסקרים או כותבת לבד?

../images/Emo112.gifחן פה.

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'?או לשים אותו בקופות צדקה כאלה שמפוזרות. או לדחוף לתיק
האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?)פאזלים זה נחמד
מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה?מקס ברנר XDD
היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה?אירוע מיוחד
. מאוד מיוחד
מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך?אנערף. לא זוכרת
כיצד?
אההה הייתי בשפיים ביום רביעי
זה נחשב!
האם את/ה יודע/ת לסרוג?אמא ניסתה ללמד אותי. אני מקרה אבוד XD
האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים?לפעמים.
באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן?אני מנצחת בהכל
האם תרד/י החופש לאילת?הלוואי הלוואי הלוואי.
אם כן,עם מי?חברות?
מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך?אוי, השבוע הזה היה שינוי ענק.
נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת?לא יודעת
מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים?אנערף..
באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><)אממ 7 וחצי
ומהן התוכניות שלך להיום?בגרות בלשון, להציק לאחי הגדול. וכו'.
האם את/ה טיפוס רגשן?מאוד.. יותר מדי. אני שונאת את זה לפעמים.
האם את/ה נוטה להיעלב מהר?קצת פחות מבעבר.
האם תסכימ/י לרקוד בפומבי?יובל XDDDDDD
איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<)סבירה. כולם מרוצים.
מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה?אמממ לא זוכרת..
לשם מה?לשחק פוקר עם הספרית
האם את/ה מרכיב/ה משקפיים?לא.
האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים?תלוי איזה שינוי וכמה הוא גדול.
האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים?אני חושבת שכן.
האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?)כן!!!!1111 אני אהיה קצינה
מישהו אמר רמטכ"לית?
XD
האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו?לעיתים רחוקות.
אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?צבא
חוץ מזה, הכל פתוח.
מקצועות הומניים או ריאליים?שניהם?
נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י?רוב הסיכויים שלא.
נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו?אתלונן קצת.
האם את/ה טיפוס לחוץ?תלוי מתי
בדרך כלל, לא.
האם התגעגעת לפינת השאלון?אהא.
האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה?לא
אם כן,באילו?אהמ.
כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק?אנערף
האם אי פעם עשית חרם צרכנים?לא נראה לי
אם כן,על מי?$#^$%
ולמה?^$&^&%^&#$%#%$
האם אהבת את השאלון?אהא
שיהיה סופ"ש מעולללללללללללללללהההההההההההההה

א ניצן

New member
../images/Emo133.gifטרילילילילילילהלהלהל

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'?אשים אותם בקופה של האגורות ואז אשחק עם זה לפני מבחנים
[זה מרגיע, שש
] האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?)כןןן
מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה?אממ ביום שבת
היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה?מיוחד מיוחד
מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך?לא זוכרת
כיצד?- האם את/ה יודע/ת לסרוג?כן האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים?אמ די.. באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן?טאקי
, מלחמה
האם תרד/י החופש לאילת?יכול להיות אם כן,עם מי?אמ, עם חברות אהמ *חן* אהמ, או עם המשפחה [לא עם הדודים
עם המשפחה
, תדגישו
] מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך?האמממ
נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת?
מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים?די ממזמן
באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><)11:10:50 [שלא תגידי שאני לא מדויקת
] ומהן התוכניות שלך להיום?לשחק באבלס ולהשתעמם כנראה
האם את/ה טיפוס רגשן?אממ האם את/ה נוטה להיעלב מהר?תלוי ממי
האם תסכימ/י לרקוד בפומבי?לא איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<)טובהD: מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה?לפני שנה ו-5 יום
לשם מה?הלכתי עם אחותי להסתפר האם את/ה מרכיב/ה משקפיים?לא האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים?תלוי.. האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים?תלוי
האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?)לא האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו?לא. אבל אמא שלי שומעת אז אני שומעת גם בדרך
אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה?לא יודעת מקצועות הומניים או ריאליים?לא יודעת
נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה,האם תתלוננ/י?אני אתן לאחותי שתלך ותצעק עליהם ואעשה הרבה בלאגן והכל
. סתם אמ, רק אם מה שקניתי שווה את זה. ואני לא אתלונן, אני אבקש יפה V_V נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו?אשאל את אחותי אם היא לקחה את זה
האם את/ה טיפוס לחוץ?לאD: האם התגעגעת לפינת השאלון?כןD: האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה?לא אם כן,באילו?- כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק?אשים אותם במגירה עד שמישהו יקח לי אותם
האם אי פעם עשית חרם צרכנים?לא אם כן,על מי?- ולמה?- האם אהבת את השאלון?כן^^"

SuperKeren

New member
אה הא!|זכוכיתמגדלת|

מה את/ה נוהג/ת לעשות כשיש ברשותך עודף של 10 אג'? לשים בארנק
? האם בילדותך אהבת פאזלים?(נמ.או עדיין אוהב/ת?) כן, למה לא. מתי בפעם האחרונה ביקרת במסעדה? אתמול
היה זה אירוע מיוחד או סתם כזה? סתם כזה^^ מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך? מאיזו בחינה?
סתם אמממ לא זוכרת. אני מפנקת את עצמי כל הזמן כי אני בחרת עצמי(?!!?
) מספיק טוב?!
כיצד? ביד
! האם את/ה יודע/ת לסרוג? פעם ידעתי אבל כבר לא
האם את/ה אוהב/ת משחקי קלפים?
סוליטייר!!@TBNSNRTS5ר'י כאילו ברור-.- באיזה משחק את/ה נוהג/ת לנצח רוב הזמן?
האם תרד/י החופש לאילת? למה לי?
אם כן,עם מי? אבל לא
מתי בפעם האחרונה נעשה שינוי גדול בחייך?כל יום הוא שינוי בפני עצמו
נניח שמבקשים מתנדבים לנקות את הכתה(או כל מקום אחר ולכל דבר שהוא בסגנון),האם תמצא/י את עצמך מתנדב/ת? אני לא יודעת מה זה כיתה, מצטערת
. אבל אני מהאלה שמתנדבים לדברים חשובים, לא רק לנקות. מתי בפעם האחרונה רבת עם ההורים?לא זוכרת באיזו שעה קמת היום?(נו בערך למי שלא זוכר ><)חחח סיפור מעניין בעניין (איזו בחירה של מילים, בחיי
). שמתי שעון ל8. אבל אז קמתי ממש עייפה. אז שמתי לישון ל8 וחצי. שוב זה קרה. שמתי ל9. ואז פשוט המשכתי לנוח והתעוררתי לבד בסביבות 10
. ולא הלכתי לתרגול בלשון
ומהן התוכניות שלך להיום?היום כבר די נגמר וביטלתי את כל מה שהיה לי להיום, משום מה
האם את/ה טיפוס רגשן? כמובן!
האם את/ה נוטה להיעלב מהר? זה סוג של רמז??
האם תסכימ/י לרקוד בפומבי? למה לא?
. הו לרקוד
איך הייתה התעודה?(לאלו שלא לומדים..אמ..יופי לכם<_<) חחחח באמת יופי לי.. אני מצטיינת יתרה
מתי בפעם האחרונה ביקרת במספרה?ב11 ליוני, שעה לפני מסיבת הסיום
לשם מה? להסתפר?
האם את/ה מרכיב/ה משקפיים? אין צורך
(בינתיים?
) האם את/ה מתרגל/ת מהר לשינויים? כן האם אפשר להפקיד בידך החלטת החלטות בנושאים שונים? כן מאוד האם את/ה טיפוס של מנהיגות?(כלומר,האם את/ה אוהב/ת לתפוס פיקוד על דברים?) מאוד כן האם את/ה נוהג/ת להאזין לרדיו?"so listen to the radio"
כשאני במכונית ואין לידי דיסקים
או כשאני מעבירה בין ערוצי המוזיקה בטלויזיה או בשבת ושישי בבוקר כי אמא שומעת רדיוס (
קיקה!). אמ..מה תרצ/י להיות כשתהיה/תהיי גדול/ה? אני כבר גדולה
. אה אמממ חסוי! מקצועות הומניים או ריאליים? הומניים שליטה. נניח שיצאת לקוח/ה לא מרוצה, האם תתלוננ/י? תלוי עד כמה לא מרוצה. נעלמו לך 50 ש"ח..מה סביר להניח שתעש/י עכשיו? אחפש אותם ואחשב אם לא בזבזתי אותם כבר
האם את/ה טיפוס לחוץ?כשצריך^^ האם התגעגעת לפינת השאלון? כן
, קצת
האם היית/תהיה/תהיי באחת/יותר ההופעות של הכוכבים מחו"ל הנוהרים לארץ השנה? לא. אם כן,באילו?
אבל לא. כיצד תנצל/י באופן מירבי את 10 השקלים האחרונים בארנק? תלוי מה אני צריכה לעשות
האם אי פעם עשית חרם צרכנים?אני עושה חרם צרכנים כשאני מחליטה לא לקנות משהו באופן אישי, לא מאורגן. אם כן,על מי?לא זוכרת. כל מה שלא מועיל ו\או יקר בצורה מגוחכת. הו! אתמול שאלתי בברגר קינג בעזריאלי בלילה כמה עולה כוס פאנטה (הייתי צמאה) ולקח לה מלא זמן לבדוק וזה והיא אמרה 8 וחצי 9 וחצי 10 וחצי. אמרתי לה 8 וחצי על כוס קטנה של פאנטה?! ביי!
וכן, אני רצינית. ולמה? כי כמו שאמרתי זה יקר בצורה מגוחכת. האם אהבת את השאלון?אכן כן! תודה גל

למעלה