WORLD PRIDE 2006 Jerusalem

shlomifra

New member
WORLD PRIDE 2006 Jerusalem ../images/Emo203.gif

היי חבר'ה מישהו יודע אם בכלל ייתאיימו ארועי הגאווה באוגוסט בארץ ?

odedee

New member
אנא עארף.

נקווה. אם זה יקרה, מעניין אם זה באמת יקרה בירושלים כפי שתכננו בשנה שעברה. ואיזה מהומות התושבים הנבערים יקימו הפעם.

TrigATUSA

New member
יתקיימו ועוד איך

הלאה למפקפקים! הידד לצועדים (ואני אהיה שם, ואולי אני גם אצליח לשכנע את רו שמדובר במטרה נעלה)

TrigATUSA

New member
ולהבדיל ממוסקבה

רוסייה ממש ממצבת את עצמה במקום המחמיא של מדינה פשיסטית, ממש נהדר

ro99

New member
דוקא אותי?

אני מתנדנדת בין הרתיעה הטבעית שלי לדברים מסויימים בארץ, לבין הצורך להפגין גאווה במקומות שבהם הפיגור העמוק שולט (ז"א ירושלים). את הרתיעה שלי לא תצליח למחוק, בגלל שהיא מקבלת חיזוקים יום יום (ראה קישור, ואת תגובתי הנגעלת מהתגובות מעוררות הבחילה והיאוש - אני "אני"). וגם כאקטיביסטית, אני לא מוכנה לשים את הגאווה על back burner בכדי לקדם נושאים אחרים. אני חושבת שיש מספיק היסטוריה עולמית (די עכשווית אפילו) בכדי ללמד אותנו שאם עושים זאת, אז במרווח שנוצר רודפים את הלהט"ב עד מוות (וזאת לא הגזמה). אני לא מסכימה עם אלו שאומרים שאח"כ, כשיפתרו הבעיות המיידיות, יהיה זמן לחדש את המאבק של זכויות להט"ב. אם וכאשר הבעיות נפתרות כביכול, כבר נשפך דם, כבר חוקקו חוקים לא ניתנים לשינוי, כבר טופטף רעל למודעות הכללית שגורם לנזק בלתי הפיך. אז אתה רואה? זה מה שנקרא פיצול אישיות. אני לומדת לחיות עם חילוקי דיעות עם עצמי.

TrigATUSA

New member
מצויין, אני מזמין לשנינו כרטיסים :)

ברצינות, אני חושב שמאוד חשוב לצעוד, דווקא בירושליים (המקום היחיד אגב, שנעשית עבודה אמיתית כדי לקרב מגזרים קווירים שנשכחו על העסקונה התל אביבית (ערבים, חרדים, עובדים זרים ועוד) אני תמיד אזכור איך הלכתי לאגודה בתל אביב וביקשתי סיוע ותקציב לטובת פרוייקט ל outreach לפלסטינאים קוורים. אז אמרו לי שני דברים: 1. לא להשתמש במילה פלסטינאים. בשביל זה יש ערבים 2. שאולי הגיע הזמן שהפלסטינאים יתחילו להתנדב באגודה, וכל עוד לא רואים אותם תורמים ממש בזבוז לעבוד על הנושא

ro99

New member
And just when you thought

it was safe to go out again... Israel: not just a banana republic.​

למעלה