World Inline Cup Calendar 2010

World Inline Cup Calendar 2010

לוח התחרויות לשנת 2010 של WIC אותנו הישראלים הכי מעניין המרתון ברלין שיערך ב-September 25 Berlin, Germany

זה כי זו חוויה ../images/Emo13.gif

ולא נראה לי שמישהו מאיתנו יהפוך למקצוען בשלס מסוים...בטח כבר לא בגיל הזה.

freestyle25

New member
עד ברלין...

עד ברלין..אם יש פה אירוע ברמה דומה שניתן להרשם כלא מסווג (הרי אין לנו קבוצה רשומה) ומקום שהכרטיס טיסה משתלם....אולי כדאי לנסות עוד סוג של מרתון חוץ מברלין ? אם יהיה מענה תמיד אפשר לארגן קבוצת רכישה לכרטיסים.

נתן.ל

New member
מי שמתכנן על ברלין כדאי שיזדרז

כל חודש שעובר והמחיר קופץ בעוד 10 יורו. אני כבר נרשמתי.

freestyle25

New member
אימונים

אני מתחיל סשן אימונים מאד מסיבי בחצי שנה שלפני, אני מתחיל באיזור אמצע מרץ (כאשר מזה האוויר יהיה קצת יותר חם) מדובר באימוני קרוס קבועים. אופניים ריצה טכניקה על יבש טכניקה עם רולר ו 2-3 פעמים בשבוע מסלול מסיבי של 30-40 ק"מ נכון להיום אני גם מתאמן ככה רק לא באופן קבוע ומסודר אלא יותר מפזר את זה ולפעמים כמו כל ישראלי טוב לא מקפיד. אם תרצה להגיע זו יכולה להיות מוטיבציה לא רעה השעות יהיו מאוחרות (לקראת 21:30 בערב) אני יודע שבריצה אתה מאד חזק, זה התחום היותר חלש שלי, לכן ריצה אני עדיין ארוץ לבד עד שאגיע ל 10-14 ק"מ במהירות שאני רוצה. הכול כמובן במידה ואתה הולך עם רולר, יכול להיות שאתה בכלל מתכנן לרוץ ?

נתן.ל

New member
תודה

אני רשום למקצה הכפול. דהיינו אני מטייל עם הרולר ב-25 על המסלול ולומד אותו. ב-26 לחודש אני רץ את המרתון בתקווה לשבור שיא אישי ולהנות מאד. לא מתכנן על שיא כלשהו במקצה הרולר, אבל אעשה אותו כי הוא שם.

נתן.ל

New member
נון בית

אם אתה הוא זה המחליק שאני רואה בשבתות בבוקר באיזור רמת החייל מחליק ברמה טובה ובמהירות ובסגנון המזכיר את רועי רונקין. אזי אין לי סיכוי להצליח לעמוד בקצב ההחלקה שלך. אני מחליק פיטנס. פעם חשבתי שאני ספידסקייטר עד שהבנתי שאני לא מצליח להשתלט על הטכניקה. מאז אני פשוט מחליק פיטנס בכושר טוב.

freestyle25

New member
תודה

ראשית תודה, אני אכן אותו מחליק. מה שכן אני לא מזכיר את רונקין הוא עדיין צוחק שהתזמונים שלי לא טובים בין הרגליים...העניין הוא לא לעמוד בקצב, אלא לשפר טכניקה ולהוציא מעצמנו יכולת יותר טובה. גם אני לא אעמוד בחיים בקצב הריצה שלך, אני עדיין מתכנן לנסות :) על הדרך אני ארוויח הרבה כושר וסיבולת שישפרו לי את התוצאות.

נתן.ל

New member
אתה לא יודע איך אני רץ

ואני לא יודע איך אתה. מה שכן, לשיפור הכושר, אין כמו ריצה. אתה מוזמן לקומונה שלנו ולהצטרף לריצות הקבוצתיות שלנו. בטוח תצליח למצוא אנשים להצטרף אליהם לריצה בנינו.

freestyle25

New member
אתה רץ הרבה

ואני לא . אני רץ 8-10 ק"מ פעם שבועיים בערך... כושר כללי טוב, סיבולת עדיין לא בנוי לרמות שאתם רצים, אני יודע מיואב דרור בערך מה קורה בריצות שלכם בימי ד'. אני מקווה לשפר עוד קצת ולהגיע באופן קבוע, לפחות עד ברלין. פתחו חנות חדשה מתחת ל Bike planet של ברוקס , מה דעתך על המוצרים ?

נתן.ל

New member
אני מאד אוהב את הנעליים של ברוקס

לא התנסתי במיוחד בשאר המוצרים שלהם. אבל ממה שיש לי אני מתרשם שמדובר במוצרים טובים ואיכותיים.

אני רשום מהיום הראשון ../images/Emo6.gif

למעלה