World
Make Believe

הזמנה לארוחת ערב ב-../images/Emo43.gif אנשים

אנחנו מזמינים אתכם לארוחת ערב אתר תפוז מחלק חמישה כרטיסים זוגיים למופע המחול החדש ועטור השבחים "ארוחת ערב" ומזמין אתכם לספר בפורום מחול ותנועה על פגישה בלתי נשכחת שהייתה לכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1121&MessageId=142612298
שלב ההצבעות בתחרות הכריכים הבריאים הגיע! הצביעו לכריך הבריא שהכי עורר את התיאבון שלכם ועזרו ליוצרו לזכות בסדנת אכילה בריאה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=132&MessageId=142607134

soft Bean

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלזוערולה היקרה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם נלחצת.. אנחנו ממש שמחות, כי זו הייתה המטרה
אותו האפקט בלי ההשפעות
אנחנו מקוות שנהנת ושלא קיבלת התקף לב גדול מדי... D< אוהבות אותך מליון, בנות האלמוות: עבדול, קורלי, ואנוכי- שפחתך הנאמנה.
נ.ב- אם לא הבנת, לא עשינו כלום

נבלות

כן, הבנתי את זה. הייתי טיפה בלחץ כמה זמן, אבל כמה שעות אחרי הסמסים נכנסתי לפורום מהפלאפון וגיליתי שלא עשיתן כלום. אמג למה להתעלל ככה בילדה אומללה.

You should be ashamed!../images/Emo11.gif

בזמן שבנאדם שומע שהוא כנראה הולך לגור בבת ים, הוא גם צריך לדאוג לפורום שלו בגלל כל מיני ונדלים חצופים! סתם, אני צוחקת
אני אואבת אתכן D:

yael627

New member
את הולכת לגור בבת ים? ../images/Emo2.gif

זה בערך שניה וחצי מפה D: [תתחברי למסנג'ר יותר!
]

עוד לא בטוח

אבל יש סיכוי. היינו אמורות לגור ביפו אבל השכונה של בית הנוער (כמו הקומונות האחרות מחוץ לת"א שהן בערך מול בית הנוער) מסוכנת מדי לדעתם, שזה מצחיק כי אין קומונה בשכונה נורמלית. ושכונות לא מסוכנות ביפו כנראה יקרות מדי או משהו, אז יש סיכוי שפשוט יתפשרו על בת-ים גבול יפו שכזה. נקווה שזה יהיה הגבול ולא עמוק בפנים... אחרת כל היתרונות (המעטים) בלגור במרכז פשוט נעלמים.
אם זה קרוב את תוכלי לבוא ולהתארח בקומונה שלי! D::::::: אבל רק כזה בערב
או שפשוט נצא ביחד בערב לפעמים! D: הממ כן מסנג'ר... האמת שעוד לא התקנתי אותו מחדש אחרי המחשב החדש.

yael627

New member
זה יהיה מגניב ביותר D:::

מתי יחזירו לך תשובה סופית?

אין לי שמץ

אני יודעת רק שאני אדע בטוח ב22.8 כי אני אמורה כבר לגור שם ביום הזה
לא יודעת אם יגידו לנו קודם כשימצאו דירה סופית

אוי ואבוי.

בסוף חזרתי מהחפיפה היום בצהריים במקום התכנון של לחזור אתמול בערב. חזרתי למסיבת הסיום הכיתתית ואז חזרתי בלילה להמשך החפיפה, אבל היום חזרתי לפני הסוף כדי ללמוד לביולוגיה.
החפיפה הייתה מגניבה וכיפית ופסיכית ומלחיצה ואין לי כוח לפרט כרגע. XD אבא שלי סידר לי את המחשב החדש ביום שני! שזה סופר מגניב כי זה אמור להיות מחשב 100מם, אבל יש לי ווינדוז 7 ואני כ"כ לא יודעת להשתמש בוווווווווו
המחשב שלי בכזה בלגן ואני בלחץ ואין לי מושג מה לעשות
מחר בגרות בביולוגיה
אבל זו הבגרות האחרונה אי פעםםםםםםםםםםםםםםםם
אמג כ"כ יקח לי שבועיים רק לסדר את המחשב מחדש וללמוד איך להשתמש בווינדוז 7 ובגוגל כרום.
אז אני מתנצלת מראש אם תמצאו שאני קצת מתה בזמן הקרוב. :X טוב אז אממ פשוט היי - חזרתי!

yael627

New member
../images/Emo207.gif

פשוט לא היה לי מה לכתוב בכותרת P: http://www.youtube.com/watch?v=LYjowdXwi2I&feature=related הדבר הזה פשוט גרם לי להרגיש בת מיליון;; אפילו מיליון ואחת

CoralP

New member
XDDDD../images/Emo181.gif

לא כזה אהבתי את זה, ומתישהו מישהי נתן לנו קלטת של זה וגם אותה בקושי ראיתי X: המומינים, זה קלאסה!

yael627

New member
מה?!

מומינים זה זוועה :S צריך לאסור את מי ששם את זה בקטגוריה של "סדרות לילדים"!
זה מה שיוצר אנשים פסיכים ומטורללים ולא שפויים ;_; ואיך לא אהבת את דנבר?! זה כזה דינוזאור חמוד וידידותי ולא מאיים כמו המומינים

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

את... את... אין לי מילים אפילו
TAKE IT BACK!

yael627

New member
לא רוצה! ../images/Emo46.gif

זה נוראי ומזעזע ואני לא מבינה איך אנשים רואים את זה

למעלה