WORLD IDOL

Boran

New member
../images/Emo58.gif מעליי

קליי שר מדהים. וזה לא רק אני אומר, אלא גם השופטים באמריקן איידול, שלדעתי יש להם סמכות קצת יותר מלי ולך יחד.

Boran

New member
ג'סטין באמת מסריח

ואם שמת לב, בהתחלה קליי באמת היה תאטרלי, אבל נפטר מההרגל הזה בהמשך, וסיימון גם אמר לו את זה. והייתי אומר שרנדי ג'קסון יודע מה הוא מדבר, הוא ממפיקי הדיסקים המצליחים.

14מתן

New member
גרמנית ? ../images/Emo5.gif

לא נורא אני אסבול את זה... רגע אבל אני יודע שבאמריקה זה בשעות אחרות, זה לא אמור להיות שידור חי לכולם...?

Boran

New member
זה *קצת* לא הוגן כ"כ

כל מדינה תצביע לנציג שלה ואז נציגת ארה"ב לוקחת אלא אם כן אסור להצביע למועמד שלך ואז זה משהו אחר

SurvivorManic

New member
אבל אלכס

היא מפיים אקדאמי~! ואני לא יודע מה זה הIDOL הזה בדיוק, אבל פיים אקדאמי זה ממש ברמה, המורים שם עבדו אם אומנים החל מרובי וילייאמס דל לג'ורג' מייקל. אני לא צריך אפילו להגיד שכוכב נולד זו פארסה נמוכה להמונים~! ולמה היה משהו לספויילר? זה לא בגלל אלכס, כי זה כבר שודר בארץ. לא נראה לי שהתוכנית השנייה תגיעה לארץ. ונסיים בברכה - מוות ליס -

14מתן

New member
מעעעעעעעע ??????

קלי הרבה הרבה ה-ר-ב-ה יותר מוכשרת מקליי !!!! אני לא יגיד שהוא סתמי אבל אי אפשר בכלל להשוות אותו לקלי ! אממממ ו11 ארצות זה פולין אוסטרליה אנגליה ארה"ב בלגיה גרמניה הולנד קנדה נורווגיה אוסטריה דרום אפריקה ועוד מדינה ערביה לדעתי קלי עושה טעות איומה שהיא הולכת להתמודד בזה אבל לא נורא...

14מתן

New member
זה לא הולך ככהההההה

זה כמו באורווזיון זה לא הולך לפי קולות למדתמודד כל מדינה מצביעה ואז לפי כמות ההצבעות מסדרת את זה נקודה 1 לזה וזה 2 נקודות למישו אחר עד שמגיעים ל10 אני חושב ואז למי שיש הכי הרבה נקודות ניצח

14מתן

New member
WORLD IDOL

ב25 לחודש תערך תחרות של 11 מנצחים מתחרויות ה "idol" בעולם בניהם יהיו קלי קלרקסון (אמריקן איידול) וילו יאנג (פופ איידול) ובאחד לינואר 2004 יוכרז המנצח/ת אהמ קלי קלרקסון אהמממממ מישו יודע משו על זה ???? פרטים....?

Boran

New member
שניהם מעולים

אבל קלי היתה בינונית לאורך כל העונה ומעולה רק לקראת הסוף. קליי היה תותח מההתחלה. מומלץ לשמוע: קלי קלארקסון- without you קליי אייקן- unchained melody

Boran

New member
מצחיק...

בחירת המתמודדים על הפנים. הזוכה מקנדה... חחחחח היו לוקחים את נינט "אני לא יודעת לשיר" טייב היה עדיף. העונה של קנדה היתה מ-ס-ר-י-ח-ה, את כל המתמודדים הממש ממש טובים השופטים קטלו והם עפו בתחילת הפיינל 10, והפיינל 5 היו ממש ממש גרועים, ברמה שלא היו צריכים לעבור אפילו את האודישן הראשון. עונה כזו מסריחה שאחרי הפיינל 4, שהמתמודדת הטובה היחידה שנשארה עפה, הפסקתי כבר לראות כי זה נהיה משעמם. המתמודדת הערביה- WTF? ראיתי כמה קטעים מהאיידול הערבי, זה שונה לגמרי מהסיבה הפשוטה שהם לא עשו את הסדרה על פופ אלא על מוזיקה ערבית, וזה לא ממש משתלב עם כל שאר הארצות. במקום השניים האלה לדעתי היה מקום להכניס את רובן (אפילו שאני חושב שהוא מסריח) וקליי המלך
שלדעתי לוקח את כל השאר בהליכה. טוב אולי חוץ מקלי.

14מתן

New member
חחחחחח כמעט השתגעתי עד המשפט האחרון

חחחחח ואולי יהיה שנה הבאה גם מישו מישראל...למה לא..?

Boran

New member
לא

בגלל שהטמבלים בישראל רכשו את הפורמט של פיים אקדמי, ולא את הפורמט של פופ איידול כמו שהם היו צריכים. התחרות היא עם זוכי פופ איידול ברחבי העולם בלבד. ואני מפנה את הציבור ל-7 לילות של השבוע, עמוד 4, הכתבה שמסבירה למה הביצוע של כוכב נולד היה מסריח.

Shai B

New member
עדיף שישראל לא תשתתף...

אם מי שתייצג אותנו תהיה אחת בסיגנון נינט טייב, אז חבל על הזמן... עם כל הכבוד לגברת טייב, היא זמרת בינונית מינוס! אני עד היום לא הבנתי למה בכלל בחרו בה. הרי זה היה כל כך ברור לעין ולאוזן ששירי מימון שרה הרבה הרבה יותר טוב. כל ה"קסם" של נינט והבולשיט הזה ממש לא עבד עלי, ות'כלס, היא לא ריגשה אותי בגרוש. אני מדבר על פרופר קול, וזה די ברור שלשירי יש מנעד קולי הרבה יותר רחב ומגוון מנינט. פשוט היו מלא אנשים שהודו ששירי יותר טובה, אבל הם לא ממש אהבו את האישיות שלה. הם טענו שהיא שחצנית מדי ושיש לה ביטחון עצמי מופרז, בלה בלה בלה, ואם על סמך זה הם הצביעו אז הם ממש מסכנים. כל ההצגה ה"כובשת" של נינט ממש לא עבדה עלי. בכל מקרה, אי אפשר אפילו להשוות בינה ובין מישהי כמו קלי קלארקסון לדוגמה. כל מי שראה את קלי בעונה הראשונה של "אמריקן איידול" יודע שלבחורה יש קול מ-ד-ה-י-ם !!! רק תראו את ההופעה של "Natural Woman" מהעונה הראשונה. קלי היום נמצאת באותה הרמה של כל הדיוות הגדולות כגון: מאריה קארי וסלין דיון.

Boran

New member
../images/Emo45.gif

בהחלט. עזוב אותך נאטורל וומן- תקשיב לביצוע שלה של without you. השאיר אותי עם פה פעור. זה המקום לציין לטובה את קליי אייקן מהעונה השניה עם השיר unchained melody

14מתן

New member
להגיד לך את האמת...?

לא ראיתי לא אמריקן איידול ולא אמריקן איידול 2 אבל את התוצרים הסופיים שלהם שמעתי וקלי לוקחת ובגדווווווללללל

14מתן

New member
להוריד ??? ../images/Emo12.gif

ככה אתה רוצה לדרדר אותי לפשע ???? חחחחחחחחחחחח סתם אני כבר יראה את העונה השלישיתתת... וקישור שמצאתי לworld idol מFOX

למעלה