WORLD IDOL - היום התוצאות ?

14מתן

New member
מעעעע ../images/Emo58.gif

מה הם חשבו לעצמםםםםם ?!?!?!?! קלי מקום שני רק ?! איזה בושות !!!! ממש לא הגיע לנרווגי לזכות הוא לא שר גרוע אבל הוא לא היה כזה טוב... אם זאת הייתה תוכנית IDOL אמיתית שכל פעם היה עף אחד רק אז אני בטוח שקלי הייתה זוכה ולא הואאא...

amitooshacham

New member
מתן, תודה. ../images/Emo58.gif

כשרואים את הכותרת של ההודעה שלך מבינים בבירור שקלי לא זכתה. ראיתי את ההודעה שלך לפני שראיתי את התוצאות וזה הרס לי את כל המתח בסוף בין קלי לקורט. אז שוב, תודה. בקשר לתוכנית - אני מאוד מאוכזב שקורט ניצח: הוא שר טוב, אפילו טוב מאוד, אבל היו טובים ממנו. דיאנה בין המקומות האחרונים, WTF? אני מתאר לעצמי שכמה מהאנשים בעולם אפילו לא הקשיבו לשיר הערבי בגלל שהם שונאים את מדינות ערב. לא יפה לעשות הצבעה פוליטית.
סוף גרוע לתוכנית מצוינת.

LOVEtheMcMAHONS

New member
WORLD IDOL - היום התוצאות ?

אז קצת באיחור ראיתי את ההופעות הראשונות...והאמת - התלהבתי. את הפרק ראיתי די בחוסר רצון במחשבה שאני לא אתלהב , אבל מה אגיד ומה אומר - רב ההופעות היו נהדרות, והסך הכל היה מהנה. מספר אחת - הפולניה - איזה חמודה ומתוקה, ושיר ממש שווה. ההופעות הטובות ביותר : הפולניה, קלי קלרקסון, הנורבגי שהופיע אחרון עם השיר של יו-2. קצת מאחור אבל עדיין טוב מאוד: ההולנדי, הקנדי, והרוקיסט ששר מצויין את לית'יום של נירוונה. ההופעות הגרועות ביותר לטעמי: הגרמני ללא ספק, ווויל יאנג שאני פשוט לא סובל את הקול שלו. גיא סבסטיאן האוסטרלי היה בסדר אבל לא אהבתי את העיבוד הזה לשיר כל כך קלאסי. הדרום-אפריקאי סתמי ועל הערביה אין מה לדבר ואני מאמין שהיא או הגרמני יהיו הראשונים לעזוב. סך הכך באמת אחלה של שירים והופעות, ומהנה מעבר למה ששיערתי. חבל שזה משמש במה למשחקי כח וכבוד בין השופטים, אבל זה מוסיף קומדיה לעסק. השופט הפולני פשוט קורע... איזה פריק.

14מתן

New member
אממממ....

זה בעקרון לא צריך להיות בכלל ספויילר... זה שודר בערוץ שמשודר בארץ כמו שהישרדות 6 משודרת בערוץ נידח ב"יס" ולא מסמנים ספוילר כי זה שודר בעקרון בארץ... אזי...

amitooshacham

New member
אבל זה ברור

שהרבה לא ראו את זה בערוץ הגרמני המסריח. חוץ מזה, שזה שמעליך סימן בספוילר מי ניצח. אז למה להרוס?

Boran

New member
../images/Emo58.gif

למה קורט? כמו שאמרו, הוא טוב אבל לא יותר טוב מכמה מהאחרים. קודם כל כמו שאמרתי, לדעתי בחירת שיר גרועה היא זו שהפילה את אלכס (אם שמעתם איך היא ביצעה את one day in your life של אנסטסיה... דאמנ...) וגם את קלי. ג'מאי היה אפילו יותר טוב מקורט קודם כל, שמתם לב שבארה"ב, בריטניה ואוסטרליה המנחים נראים אותו דבר? (באמריקה אני מדבר על העונה הראשונה, לפני שדאנקלמן עזב). משונה. איך זה שתמיד קלי מקום 2 וקורט מקום 1? פאק חמודה הקלי הזו הרג אותי הוויל יאנג הזה, איך שכל פעם שאמרו את הניקוד שלו הוא עושה בצחוק כזה "שיט!"
ב-19 לינואר אמריקן איידול 3. יהיה מעניין.

amitooshacham

New member
ירון../images/Emo58.gif

אני נשבע שלא ידעתי שקורט ניצח כשאמרתי לך שהוא ההימור שלי LOL

LOVEtheMcMAHONS

New member
מישהו מוכן לשים את כל התוצאות ?

כאילו ממקום ראשון עד אחרון.... האמת ההופעה של קורט הייתה בין ה-3 הטובות ביותר לטעמי יחד עם קלי והפולניה... לא חשבתי שהוא ייזכה, אבל לדעתי קלי עשתה טעות שהלכה...כי הפאדיחה בהפסד די גדולה. במיוחד ריחמתי עליה שאחת השופטות אמרה לה שהיא לא ברמה של הדיוות הגדולות וסיימון התעצבן עליה. אין לי תלונות לאיך שהצביעו לערביה, הייתי מצביע באופן דומה - אם היא הייתה שרה באנגלית אולי היה לה סיכוי טוב יותר כי הקול שלה היה בסדר גמור. מעניין אותי באיזה מקום סיימה הפולניה שהייתה מדהימה.

amitooshacham

New member
הפולניה סיימה אחרון או לפני אחרון

עוד דקה אני ישים את התוצאות המלאות..

amitooshacham

New member
התוצאות:

11. Jamai - 36 10. Diana - 45 9. Alexander - 49 7. Alex - 56 7. Guy - 56 6. Ryan - 62 5. Will - 72 4. Heinz - 80 3. Peter - 83 2. Kelly - 97 1. Kurt - 106

Boran

New member
לג'אמאי מגיע יותר

וגם לגאי ולאלכס לקורט פחות

amitooshacham

New member
התוצאות שהייתי רוצה לראות:

11. אלכסנדר 10. ריאן 9. ג'מאי 8. אלכס 7. גיא 6. היינץ 5. קורט 4. וויל 3. פיטר 2. קלי 1. דיאנה

LOVEtheMcMAHONS

New member
עמית אתה ליצןןןןןןןןן

דיאנה מקום ראשון ? מה שתית?/עישנת?/דחפת לאף? התוצאות שלי : 1. אלכס 2. קלי 3. קורט 4. ג'מאי 5. פיטר 6. ריאן 7. גיא 8. היינץ 9. דיאנה 10. וויל 11. אלכסנדר

Boran

New member
קשה... קשה... התוצאות שלי

1. גאי 2. אלכס 3. ג'מאי 4. קלי 5. וויל 6. פיטר 7. קורט 8. היינץ 9. דיאנה 10. ריאן 11. אלכסנדר

amitooshacham

New member
עשינתי סיגריה ליצנית

ירון הביא לי. אבל באמת, דיאנה הייתה הכי טובה שם.

Boran

New member
איזה הכי טובה

אולי הקול שלה היה טוב אבל רבאק מה זה הבחירת שיר הזו? אני מבטיח לך שאם היא היתה שרה באנגלית כמו כולם שהתאמצו לשיר בשפה זרה, היא היתה מגיעה למקום הרבה יותר גבוה

amitooshacham

New member
אויש ירון

באנגלית אין שירים שמשתלבים עם הסגנון מוזיקה הערבי.. עם האות 'חא' ששומעים כל כך יפה בשירים בערבית. אם היא הייתה שרה באנגלית - אני ושאר העולם היינו חושבים שהיא סתם אחת ושאין לה סיכוי לזכות.

Boran

New member
טמבל

"סתם אחת" כמו אלקס? או "סתם אחת" כמו אלכסנדר? או "סתם אחת" כמו ג'מאיי או אפילו "סתם אחת" כמו קורט? כי כולם השפת אם שלהם לא אנגלית, אבל הם עדיין שרו באנגלית. נראה לך שאין ח' בהולנדית? בטח שיש. אבל ג'מאי שר באנגלית, ושר טוב. דיאנה היתה יכולה להתאמץ קצת כמו כולם

amitooshacham

New member
אתה מפגר, וזה סופי.

אני חותם לך שאם אנשים היו אשכרה מקשיבים לשירים ולא סתם מצביעים למדינה שהם הכי אוהבים.. אז דיאנה הייתה טופ 5 סגור.

Boran

New member
אתה חרא, בדוק.

זה שאתה אהבת את דיאנה לא אומר שהיא הגיעה למקום אחרון בגלל פוליטיקה ושחיתויות. אני אהבתי לאללה את ג'מאי, אבל אני לא אמרתי כלום שהוא מקום אחרון. אם דיאנה היתה שרה שיר באנגלית היא היתה טופ 6. אבל היא לא, היא שרה לא רק בשפה שאף אחד לא מכיר, אלא גם בסגנון שאף אחד לא מכיר, בסגנון שאי אפשר לשפוט אם היא היתה טובה או לא. אתה מכיר סגנון מזרחי אז אתה יודע שהיא שרה טוב. אבל אמריקאים וארופאים לא מכירים, ולכן אין להם שום דרך לדעת אם היא שרה טוב או לא.

למעלה