Worf... כולכך זקן?

DaHunter

New member
Worf... כולכך זקן?

בסרט Star Trek 6: Undiscovered Country מייקל דוקן מופיע בדמותו של הסנגור של קירק ובונז. איך? הייתכן שוורף נכח במשפט של קירק ומקוי ב2293 אם הוא נולד ב2340? בהתחלה חשבתי שראיתי לא נכון (כשהראו את וורף בפעם הראשונה בסרט), אח"כ חשבתי ששמעתי לא נכון (כששמעתי את צ'אנג אומר "Colonel Worf"), אח"כ חשבתי שקראתי לא נכון (בכתוביות)... קיץ קץ, תיסבך אותי.... אז קניתי את Undiscovered Country - הספר. שם בפירוש כתוב Colonel Worf... איך? איי דמאנד אן אקספלניישן, טראנגן!

Bajoran Priest

New member
זה לא וורף.

כלומר, קוראים לי וורף, וזו אותו השחקן, אבל זה וורף אחר.

itstzar

New member
מה יש להסביר, וורף של TNG קרוי

על שם סבו... הפתעה הפתעה..... וורף (זה שזה גם אותו שחקן זה כבר משהו אחר
)

DaHunter

New member
בכלל, אם מדברים על וורף,

נדמה לי שזו הדמות עם הכי הרבה טרק-טיים. כל TNG וחלק נכבד מDS9. מוזר שהדמות שנראתה הכי הרבה על המסך היא לא אנושית.

TOMPARIS

New member
הנה משהיא שהיא עוד יותר "זקנה"

צולם לפני 10 ימים בטולסה, אוקלהומה

TOMPARIS

New member
זאת ג'ניפר ליאן (aka קס) בת 11

שזה בעצם מקביל ל130 שנים לבני אדם

wolf359

New member
זה סבא של וורף

ההסברים אשר חברת ההפקה שחררה בסמוך למועד שיחרור הסרט לקולנוע, פירטו כי מייקל דורן יופיע בתפקיד סבו, אשר מכהן כעו"דם של קירק ומקוי. אין זו הקריצה היחידה בין שני הדורות כאשר וורף משמש כחוליה מקשרת. הסכמי השלום בין הפדרציה והאימפריה נכרתו בקיטומר. קיטומר היתה גם המושבה שמשפחתו של דוראס בגדה בה, הפילה את התיק על משחתו של וורף, ומשם חולץ וורף התינוק והועבר לטיפולה של משפחת רוז'נקו.

sysiphus

New member
ומה לגבי רנה אוברז'נוואה?

הוא משחק את קולונל ווסט, אחד מקושרי הקשר, אשר מתחפש לקלינגוני בסוף הסרט וכמעט רוצח את נשיא הפדרציה...

wolf359

New member
מיחזור שחקנים

מערכת יחסי הציבור של פרמאונט היתה צריכה לקדם את הסרט השישי במקביל לחגיגות השלושים ולכן קידמו גם את דמותו של וורף של פיקארד מול סבו בתקופת קירק. מיחזור שחקנים הוא דבר נפוץ בעולם הטרק (ווהן ארמסטרונג; ג'פרי קומב; ארמין שימרמן) אולם במקרה של מייקל דורן מדבור היה ביד מכוונת, ולא סתימת חורים על ידי סטטיסטים כמו במקרה של קולונל ווסט

יש הרבה כאלה בשישי

בסרט השישי יש כל מיני קריצות בין הדורות, למשל בסרט הזה מוסבר לנו איך הפכה השורה המפורסמת מWhere no man has gone before לWhere no one has gone before.

למעלה