WordSmith 2 - כואבות העיניים !!!

WordSmith 2 - כואבות העיניים !!!

מה לכל הרוחות הם עשו שם ? ברגע הראשון הטקסט נראה יותר קריא, אבל אחרי כמה שניות העין מתנהגת כמו מול מסך מרצד. כואב כואב כואב. אבל חוצמזה פצצות של תוכנה. חבל שהיא לא יורקת בכיוון של עברית. למיטב הבנתי, כל הסיפור בשילוב של עברית זה התאמת הגופנים (ככה זה לגבי שאר התוכנות). מה שזה אומר שאם למישהו יש קשר עם היצרן של התוכנה, שישלח לו גופן עברי (דוד או משהו כזה), החברה תעביר את הגופן בממיר שאיתה היא מייצרת את הגופנים האחרים, והרי לכם WordSmith תומך עברית (חבל שלא הכינותי אחד מראש).... בברכת המשך יום נעים, איל וובר.

אתה יכול להעביר את הפונט בממיר

בעצמך... שים לב שיש יישום מצורף שנמצא ב start>wordsmith שנקרא fine type converter אני ממליץ לך להמיר את Arial ולהביע שוב את דעתך... העברית לא תעבוד. התוכנה הופכת את הטקטסט בעברית...

גיא .ל.

New member
איל או גיל...

הפאלם עושה לי Fatal Error כשאני מנסה לערוך מסמך מסוים למשל להגדיל או להקטין את הפונט קרה לכם במהלך נסיון העבודה עם התוכנה?

גיא .ל.

New member
יש לי מעט מאוד זיכרון פנוי בפאלם

400K בערך אתה חושב שזה קשור אולי? ואולי עליי להתחיל לנקות חלק מהדברים הפחות חשובים שאני מחזיק שם?

אולי זאת הסיבה באמת

אני בכל מקרה משתדל אצלי בפאלם להחזיק לפחות 600-700 קילו פנויים. לכל צרה שלא תבוא... לדעתי מומלץ

גיא .ל.

New member
תודה בכל מקרה...

הגיע הזמן לנקות קצת זבל לא נחוץ... סדר פסח...

qwertyx

New member
פתרון?

אם הבעיה היחידה היא ש ``התוכנה הופכת את הטקטסט בעברית...`` אולי אפשר להמיר אחד מהפונטים שנכתבו במיוחד כעברית הפוכה לרשת (לשימוש באתרים בעברית ויזואלית)? יש שניים או שלושה פונטים כאלה ביניהם גלובס, ארלפונט כאן ftp://ftp.snunit.k12.il/pub/fonts/pc וכאן http://www.yiqv.org/jewishlinks/hebrew_font.htm רק מחשבה, אבל שווה נסיון

wordsmith

לא יודע עדין מה הבעיה בגרסה 2 אולם בגרסה 1.12 המערכת עבדה 10 בעיברית והציגה לי חוקים שלמים שהעברתי לפאלם

wordsmith

לא יודע עדין מה הבעיה בגרסה 2 אולם בגרסה 1.12 המערכת עבדה 10 בעיברית והציגה לי חוקים שלמים שהעברתי לפאלם

למעלה