Woodstock

woodstockfan

New member
Woodstock

היי - Epitaph הזכיר את Woodstock וחשבתי על משהו אחר שאולי לא יודעים עליו פה.. Woodstock Complete לפני כמה שנים עלה לי הרעיון לאסוף את כל Woodstock -- שירים שקיימים מדיסקים רשמים וגם מהבוטלגים. נתתי לאחרים לערוך והיום זה 20 דיסקים - from Havens to Hendrix! מי שיש לו את האוספים של Woodstock וכמה בוטלגים יכול לבנות את זה בעצמו. זה גרם לי לקנות כמה box sets של להקות שונות רק כדי להשיג שיר אחד שבא מ-Woodstock.. ולוקח יומיים-שלושה לשמוע את זה! למי שמתעניין באוסף Woodstock ופסטיבלים אחרים מהתקופה ההיא.. יש גם Monterey Complete וגם Isle of Wight 1970 Complete ועוד.. חבל שאי אפשר פשוט לקנות Woodstock Complete :)

epitaph

New member
אהבתי...

אחלה פרוייקט לקחת לעצמך, לא פשוט בכלל אבל עשית עבודה נהדרת (אתה בנית את האתר הזה, נכון?). כאחד שגם אוהב הופעות חיות, "לתפוס את הרגע", אני יכול להבין את השיגעון ואת השמחה שבלשמוע מסמך היסטורי כזה בצורה מלאה. באמת יפה...

woodstockfan

New member
אכן

היי - כן, בניתי את זה לפני כמה שנים ויש לי את כל הדיסקים שבאתר. יש קבוצת דיון ביהו וכל אספני Woodstock הרצינים הם שם. כל שנה אנחנו מוצאים גרסה מעודכנת של Woodstock Complete ותמיד מוצאים שירים חדשים וגרסאות יותר טובות של השירים. יצא לי לשלוח לחבר של להקה פחות מפורסמת את ההופעה שלו מ-Woodstock הוא אהב את זה. טוב לראות שיש קצת עניין בזה ובאוסף של הופעות בארץ. כתבי המוסיקה בארץ ממש לא מתעניינים בזה וחבל.

למעלה