WNBA

astro151

New member
WNBA

אךךך לאן הגענו לאן, הכדורסל ספרדי שישלק אות היום טוב טוב, מאיפה הגיע האובר וארזה הזה אני לא יודע, וגם טאו שלא יכלו לקלוע עוד סל אחד מסכן שיהיה אובר... בכל אופן, יש היום משחקים לא רעים ב NBA נשים, אז הכנתי טור כשנחזור בבוקר נראה מה קורה, הסימונים מבוססים על דעות והמלצות מפורום קוברס, יש לציין כי אין לי מושג בכלל מה הולך בליגה הזאת כי רק עכשיו התחלתי לעקוב, נראה אם החבר'ה בקוברס יודעים על מה הם מדברים : סיאטל סטורם -2.5 פיניקס -6 מינסוטה -7.5 אני אישית שלחתי את השלישיה הזאת עם גיבוי במינסוטה, בצירוף עם מילאנו -8.5 בחי, שדקה לסיום חשבתי שכבר הלך הטור,ניצחו ב 9 בסוף, אוליי זה אומר משהו... Good Luck To All

astro151

New member
כנס אחי

בהתחלה סימנתי את השלישיה הזאת לבד אחרי זה נכנסתי לקוברס לראות מה הם אומרים, 2 משתמשים חיזקו אותי SpeedStar ו Bdizzletke בקשר לסיאטל ופיניקס, את מינסוטה בחרתי לבד ראיתי את המשחק שעבר שלהן בחוץ הן אומנם הפסידו אבל אהבתי את איך שהן משחקות עכשיו הן משחקות בבית מול שיקגו שגם אותה ראיתי מפסידה בבית ללוס אנג'לס ב 17 הפרש, קבוצה לא משו...שוב זאת רק ההתחלה צריך לעקוב ולראות מה הולך שם בדיוק...

DrBall20

New member
צריך למצוא שם איזו קבוצה או שתיים יציבות ואז

לשלוח עליהן מאני ליין לאורך העונה.. לאורך זמן זה ייתן רווח אני מאמין.

אילן אומר שרוד סטיל שם הוא תותח בכדורסל הנשים

אבל כרגע הבחור הזה בנפילת תחילת עונה, לפי מה שהבנתי יש לו מאזן של 1-5 בנתיים, אבל אני מניח שישתפר, אנחנו רק בתחילת העונה.

astro151

New member
אוליי בעונה שעברה...

כרגע העונה רק התחילה וצריך טיפה זמן ללמוד את השינויים בקבוצות, אני מאמין שהמאזן שלו יתאזן עם הזמן,בכל מקרה הקבוצות ש"אמורות" להיות היותר דומיננטיות הן סאן אנטוניו פיניקס וסיאטל מהמערב ודטרויט וניו יורק של שי דורון מהמזרח, שוב אין פה הוקוס פוקוס היחסים בסטאן הם בדיוק כמו ה NBA וצריך פשוט מאוד לעקוב ולראות משחקים ולאט לאט להבין מה הולך שם, שווה לעקוב...

למעלה