Wizz Air???

milch

New member
Wizz Air???

החברה הנ"ל מתחילה לטוס לרומניה החל מאמצע יוני השנה.
אני מבקש לשנוע חוות דעת מנסיון אישי של מי שטס איתם להונגריה, עלויות מעבר לכרטיס, אמינות, שרות, דיוק...האמת היא שכל זמן שלא טסים בעמידה זה יכול להתאים לי. מדובר על טיסה של שעתיים וחצי בסה"כ.
תודה למשיבים - אלכס.

ngyuri

New member
WIZZAIR

אני מצרף שני פורומים, בהם הנושא נדון בהרחבה.
עשה חיפוש תחת השם "WIZZAIR".

milch

New member
תודה ngyuri

היית לי לעזר רב
.

hediz

New member
כמו שאורלו כבר ציינה, אני אכן טסה איתם.

הניסיון שלי איתם הוא חיובי.
מחוסר זמן כגע, אענה לך בהמשך לגבי כל השאלות שלך.

milch

New member
תודה hediz

אני שמח לשמוע על נסיונך החיובי וכן אשמח לפרטים נוספים שידועים לך במסגרת זמנך הפנוי.

hediz

New member
בהמשך לתשובתי הקודמת,

מבחינת עמידה בלוח זמנים, עד עכשיו לא ניתקלתי בשינוי מועד טיסה. הטיסות יוצאות בזמן על פי רוב, אלא אם כן י עיכוב הנובע תנאי מזג האויר. הטיסה שאני הגעתי איתה נחתה באיחור ניכר בגלל תנאי מזג אויר באזור לוד. כמבן שבהתאם לזה גם הטיסה חזרה יצאה באיחור.
מחירי הכרטיס שונים בתאריכים שונים, אתה יכול לבחור את התאריך ו/או נמחיר הנוח לך בהתאם למה שמופיע בתוצאות חיפש.
נוסף לכרטיס יש לשלם על מטען שאתה שולח, העלות 25 יורו למזוודה.
לגבי מטען יד, באתר מופיעות המידות המדויקות של מטען שהוא ללא תשלום. אם המטען גדול יותר העלות היא 10 יורו. כמו כן יש תשלום על רישום של 7 ירו. את כל התשלומים אפשר ורצוי לעשות דרך האתר שלהם, וכן להדפיס את כרטיס העליה למטוס, שכן אחרת התשלום בשדה גבוה בהרבה.
לגבי הארוחה, זהכרוך בתשלום, יש מבחר כריכים, גם כשרים, בעלות של 4 ירו. שתיה קלה או חמה 2-3 ירו.
השירות שלהם בסך הכול יעיל ואדיב, ובעמידה בודאי לא תטוס.
מקווה שעזרתי, אם יש לך שאלות נוספות, אין בעיה אענה לך ברצון.
נסיעה ובה.

siofok

New member
בחנוכה טסתי אתם לבודפשט

המטוס היה די חדיש מושבים נוחים. יש טרטור מסויים בכך שנרשמים לטיסה בטרמינל 1 ומשם מוסעים באוטובוס ל3.
נותנים להעלות לטיסה תיק קטן כמו ילקוט גב של בית הספר. כל תיק אחר בתשלום.

englender

New member
WIZZAIR

אם לא שולחים מזוודה לבטן המטוס, והדפסתם BOARDING CARD באינטרנט, ניתן לדלג על טרמינל 1 ולהכנס ישר לטרמינל 3.

englender

New member
תיקון בינוני

1. בעונות השיא מזוודה עולה 35€ לכוון.
High season: 29 March - 7 April, 8 June - 22 September and 14 December - 6 January
(beginning and end dates are inclusive).

2. בניגוד לרוב החברות אפשר לשלוח במחיר הזה עד 32 ק"ג, לכן זה יכול להספיק לשני אנשים.

hediz

New member
תודה ציקי,

התעריפים שציינתי הם לכל טיסה/כיוון בנפרד. אני לרוב מזמינה כל כיוון בנפרד.
זה בסך הכול יותר פשוט ממה שזה נשמע, האתר נוח להתמצאות, ויש חלון שמעדכן את העלות בהתאם לכל שירות שנרכש.

milch

New member
המון מידע, תודה

קראתי באתר את מירב התנאים ותקוותי שהבנתי הכל.
בענין הארוחה (אפשר בלי לטיסה של 2.5 שעות), האם ניתן לעלות עם כריך/שתיה פרטית?

למעלה