Wizard Taro episode 3 - PSIDE

3 שרונית

New member
פיי קשה, עד עכשיו מצאתי

כרטיס אשראי, ספר, מכונית, מברג, בננה ומקל.....

מאיפה הכרטיס אשראי ?

אני לא יודעת מה זה המשולש. הפסקתי ושמרתי עד שתתחילו. דרך אגב, יש ברצפה לפני הכוננית עם הספר מברג.

3 שרונית

New member
הכרטיס מהדלת הירוקה

מעל הדבר שמכניסים בו את הקוד.... את המברג יש לי, תודה

3 שרונית

New member
התקדמות....

עם המברג פתחתי את הידית של הכיסא, לחצתי שם על כפתור אדום, נפתח השולחן עם מקרן, ואז יש קוד במברג יש מפתח, נכנסתי לאמבטיה, מילאתי מים עם הפקק השחור, יש קוד במראה וקוד בקיר......

3 שרונית

New member
בחדר השני, יש כספת

וידית..אבל אני לא מצליחה להכנים את המיספרים.

3 שרונית

New member
עליתי למעלה...

נידית שייכת למה שנמצא על הרצפה מאחורי העציץ בסוף המסדרון.........שם יש חדר גדול, מצאתי דיסק מתחת לארונית...

3 שרונית

New member
עוד ועוד דלתות...

בחדר הגדול, תשימי את המכונית האדומה בתמונה של המכוניות.........הסיסמא לדלת הלבנה כתובה על הדגל הכחול....ואז יש שולחן........

3 שרונית

New member
חלון קטן עם וילון אפור

שימי שולחן מתחתיו, תני לציפור השחורה בננה, היא זורקת כדור לעציץ מתחת למדרגות.......

3 שרונית

New member
תכניסי את הדיסק

למכשיר המור במטבח..........תעלי חזרה למעלה ותקליקי 5645 (לפי המיספרים בשטיח ובתמונות) על הדלת החומה, קחי ידית, חברי לעמוד...ועוד קומה נפתחה למטה........זה לא נגמר........

אני באותו מקום

לא הצלחתי להקיש על השטיח. מחר אמשיך ..תודה חומד

משהו חסר לי לא מצליחה להקיש על הדלת החומה

את המספרים שהם V - VI - V - IV למרות שהדיסק כבר במכונה במטבח ומה זה ?? ועדיין לא מצאתי כרטיס אשראי אחכה לתושה מחר .תודה שוב

3 שרונית

New member
הכרטיס בדלת הירוקה הגדולה

תעשי מבט מלמעלה, על המכשיר שמקישים עליו את הקוד, תקליקי ממש על המסגרת שלו.... את המיספרים את צריכה לעשות קודם על השטיח, אח"כ על הדלת.......

למעלה