Within Temptation - Utopia Demo

TheImpactBoy

New member
Within Temptation - Utopia Demo

רוברט אחראי על השריקות
נשמע מוסיקת קאנטרי לגמרי. http://www.youtube.com/watch?v=n26yb6cnxrE

bachner1

New member
זה נחמד מאוד :)

יציאה מצחיקה ולא קשורה עם השריקות
אבל זה יצא יפה, יותר מהגרסא הרגילה.

זה נחמד D:

כבר כמה זמן לא שמעתי את הגירסה הרשמית של השיר אז אני לא 100% זוכרת אותה, אבל נראה לי שזה לא *מאוד* שונה. בכל זאת גם הגירסה הרשמית היא לכיוון האקוסטית, לא? השריקות משעשעות
וזה חמוד האמת. שארון נשמעת ממש טוב, והשיר יותר עדין בלי הכריס הזה.

מה מזעזע? השריקות, או מה?

כמו שאמרתי אמנם לא שמעתי את הרשמי הרבה זמן, אבל זה לא נשמע לי מאוד מאוד שונה מזה...

Endogenisis

New member
השריקות הופכות את השיר להרבה יותר גרוע.

בהתחלה כששמעתי את אוטופיה חשבתי שהוא נורא ואז התחלתי לאהוב אותו ועכשיו נזכרתי עד כמה הוא מזוויע שוב XD.

היויו

New member
זה לא נשמע קאנטרי, אבל זה נשמע רע

לא שהמקור טוב, אבל גם זה רע. תכלס אני לא יודע מה יותר גרוע. הקול של מהשמו במקור מגעיל ומעצבן, אבל פה יש את השריקות בהתחלה שבגלל כמעט הפסקתי לשמוע את השיר ב-5 השניות הראשונות שלו, הן מחרידות ומזייפות. בקיצור - גועל רפש.

CoralP

New member
השריקות ממש הצחיקו אותי XD../images/Emo187.gif

וזה... בסדר כזה. בערך. אני אוהבת הרבה יותר את האוטופיה הרגיל ואין לי שום בעיה עם הכריס הזה, הוא לא הורס את השיר, רק להיפך. ~הולכת לשמוע את הגרסה הרגילה כדי להשתחרר מהדבר הזה~

yael627

New member
ממש הגזמתם ../images/Emo12.gif

השריקות היו ממש מתוקות! D: ולדעתי שארון נשמעת פה יותר טוב מהגרסה המקורית עם כריס מהשמו
אם רוברט לא היה עם שארון כנראה הוא היה אפילו מתחבב עליי! אבל.. לא.

Ice Queen 7

New member
אני ממש אוהבת את זה

השריקות לא קשורות
וגם אני לא כל כך זוכרת איך הגרסה המקורית.. רק בערך. וממה שזוכרת, מעדיפה את הדמו.

אנשים כל כך הגזמתם../images/Emo12.gif

כן, השריקות קצת ביזאריות אבל זאת גירסה לא רעה בכלל
שארון נשמעת יפה מאוד, העיבוד לא ממש שונה מהגרסה הסופית, וגם הקטע גשר חמוד ובאמת זה משהו שקצת היה חסר לי בשיר ועכשיו יש. רדו מהלחץ

למעלה