With a little help

noosh

New member
With a little help

דיסקליימר: אנא, שימו את ההומור השחור והציניות על הולד למשך קריאת ההודעה הזאת והתגובות אליה. וכן, אני מתכוונת לכולכם, ואני באמת באמת מבקשת לא להגיב להודעה בציניות או בזלזול, אם קשה לכם לכבד את זה, פשוט אל תגיבו. אוקיי חברים. אז כמו ששמתם לב - מת פה. וזה לא כלכך נעים לראות פורום מת, במיוחד אם יש כאן גרעין של קהילה שעוד חי ואם יש עוד סיבה לקיום הפורום
. אז!!! אני רוצה להחיות את המקום ולהחזירו לימי הזוהר. נכון, טורי כבר לא מתהדרת בשפעת שיער אדמונית ומתולתלת. ונכון, חיוכה מתוח למדי. ונכון, האנשים שאחראים על הפוטושופ די מדרדרים ביכולות שלהם בכל הוצאת אלבום. ונכון, גם האלבומים עצמם מדרדרים (או לפחות בעיניי, טעם אישי וכו'). אבל! אנחנו עדיין כאן, מה שאומר שאנחנו עדיין אוהבים משהו בזמרת, ומשהו בקהילה, ומשהו עדיין נוגע בנו או גורם לנו לרצות להגיב, לדבר, לחלוק. וזו לא חייבת להיות רק המוזיקה הנוכחית שמניעה אותנו, וזו יכולה להיות גם היא, ואני באמת מאמינה שיש עוד על מה לדבר, במה לדון ודברים לעשות שיחזיקו את מה שהיה כאן ושיש כאן עדיין. ולכן, אני זקוקה לעזרה שלכם. ולהלן רשימת השאלות: מה הייתם רוצים לראות פה? לאילו פינות אתם מתגעגעים? אילו משחקים, פינות או דיונים אתם חושבים ששווה להעלות (גם אם הם עלו בעבר, קהל שונה ונקודת מבט שונה יכולים להביא למסקנות שונות ולרגשות שונים) בפן היותר אישי - האם חסרים לכם דברים שקשורים לקהילה? שרשורי אוף או שאלונים או מפגשים או דברים שמעניקים מקום להיכרות אישית יותר וגיבוש? האם התחום הזה דווקא מכוסה? ובאופן כללי - כל דבר שהייתם רוצים לראות פה יותר, שיגרום לכם לרצות לחלוק איתנו יותר ויעשה לכם טוב כשתכנסו לכאן. כל עצה, רעיון, הערה או הארה, דברים למחשבה או דברים לשימור - אני אשמח לקבל. אתם מוזמנים להעלות את הדברים פה, או לשלוח אליי מסר ולדבר איתי שם. אני רק מבקשת שהדיון על גבי הפורום יסוב רק סביב פינות, רעיונות לפורום וכו'. אם יש נקודה או הערה שקשורה לקהילת הפורום, בבקשה להעלות אותה במסרים, אני לא רוצה כאן דיונים שעלולים לפגוע, ובטח ובטח לא הודעות שכוללות אזכורים של אנשים בתוכן. הודעות כאלו ימחקו ואני אעביר את הדיון למסרים. אני באמת אודה לשיתוף הפעולה שלכם, חף מציניות ומהומור שחור, כי הפורום חשוב לי ואני בטוחה שגם לכם, ואני רוצה שיהיה לכולם כיף להכנס לכאן. וכמובן שאם יש כאן סמויים, גם תגובה שלכם (כאן וא במסר) מאוד תעזור. תודה!

ניתוח שירים(!!!)

תמיד כיף,תמיד מעניין,תמיד מעשיר. בעיקרון,יעל ואני (פיגר איט אאוט) גם המצאנו משחק,נעלה אותו בקרוב אם תרצו

figure it out

New member
חחחחחחחחחח באתי לכתוב לך "הא?!" ועכשיו

נזכרתי... אח, אלו היו זמנים
שיחקנו משחקי טורי באוטובוס (כי מי באמת יראה את |הבריחה מסוביבור אחרי טרבלינקה?!) ושרנו אין דה ספרינג טיים אוף היז וודו בדרך לבית כנסת בקרקוב... בעע... אני מתגעגעת.

shiray

New member
היו לך אנשים לשיר איתם את ספרינגטיים?!

איפה גדלת?!

היו זמנים../images/Emo9.gif

סתם,האמת- אותי הציפו רגשות אשמה והפצרתי ביעל להפסיק לשיר טורי כשעל כולנו מאיימת אווירת פולין,בקדושת השבת,בדרך לבית הכנסת בקרקוב. אז זה די נגדע שם, למרות שיש לציין שיעל הייתה נגד ולא הבינה מה כ"כ לא נכון בלשיר ספרינגטיימ במצבים כאלה. הה,הה...

figure it out

New member
../images/Emo46.gif אלו היו ימים מתישים וסוחטים רגשית...

וכולם בכו! זה היה מעודד ומשובב נפש. ואת עצרת את הכל כדי לשיר שירי שבת... יכלנו להמשיך. יש לי בראש סאונטראק שלם לערב שבת בקרקוב, כשיורד שלג עצל ומעיל ענק מכסה אותך, ועדיין קר לך, כי לקחת את המגפיים היפות, ולא המחממות (-כי שבת וכולן מתלבשות כאילו הן, בעע), והחצאית שלך עולה מעל הברך, ומישהו קורה לראש המשלחת (כמה משעשע לכנות אותה ככה כשעולה לנגד עינייך הפרצוף התמה הלא-מבין והלא-אחראי שלה) "יהודייה מסריחה" או משהו כזה... (זה באמת קרה, או שזו רק שמועה?) וכולן הולכות, וצוחקות ובוכות, ובודקות מה האחרות הצליחו לזרוק על עצמן ברבע שעה, כי הגענו לאכסניה פרקטקלי בשבת, ו... הוא כלל את פאדר לוסיפר! ואת ווינטר!! ואת אף פעם לא תדעי מה עוד. את קטעת אותו באיבו.

פלוטו24

New member
שגורלנו לא יהפוך להיות

כגורל פורום אלאניס...
אני בכל מקרה, משתדל לכתוב פה יותר. עכשיו כשראיתי שהייתה קצת נטישה, השתדלתי להיכנס. אפילו רעות התייאשה...

פלוטו24

New member
ובכל מקרה

אני חושב שאפשר לחזור באמת לדיונים על שירים. ליותר ידיעות עדכניות על מה שקורה עם טורי כרגע. חדשות, תמונות וכו'. כש AATS יצא למשל, הייתה התעלמות רבה ממנו לדעתי בפורום למעט דיונים שבעיקר קטלו אותו. אני חושב שאפשר לפתח ולהעשיר את הדיון עליו ועל השירים הספציפיים בו הרבה יותר. אפילו ניסיתי. אבל אל כ"כ הלך. בסה"כ יש בו הרבה פנינות...

shiray

New member
ניתוחי שירים בעיקר...

וכן, אני יודעת שזה לא כזה לעניין לא לכתוב כמעט כלום, ואז להגיד שזה מה שהייתי רוצה לראות שוב בפורום, אבל מה לעשות... אני זוכרת שפשוט זה גם מה שמשך אותי לפורום מההתחלה. לפני שהתחלתי לכתוב בו ולהחשף בעצמי, הייתי פשוט נכנסת למאמרים וקוראת את ניתוחי השירים שממש ממש העשירו אותי ונתנו לי זווית ראיה שונה על כמה וכמה שירים, וזה מדהים בעיניי... השאלה איך מתחילים עם זה- אפשר אולי להתחיל ישר מהאחרון, ואולי ככה נתקרב אליו קצת יותר, ע"י יצירת דיון על כל שיר ושיר. לדעתי, כמה שהליריקס לא מסובכים כמו פעם, עדיין יש בהם קצת מעבר, ואפשר לנסות ולהציף את זה. אופציה שניה היא פשוט לעבור מההתחלה ולראות איזה שירים אף פעם לא נותחו כאן בפורום, או אפילו נותחו אבל בתקופה מתה ולא ברמה מספקת, ולהחזיר אותם לדיון... ופשוט לעבור ככה לפי הסדר, עם ביסיידס נבחרים גם. קיצר מזל שיש לה המון שירים... ואני לא יודעת לגבי השאר, אבל לפחות אצלי- הניתוחי שירים הם מה שקירבו אותי לפורום, מה שהרגיש שנתן לי לגיטימציה לכתוב את כל הדעות שלי על כל שיר, ואצל טורי דעהעל שיר משליכה על כ"כ הרבה מעבר, וחבל שחלק מהכותבים בפורום עכשיו לא התמזל מזלם להשתתף בדיונים האלה, שקירבו אז ולגעתי יכולים לקרב גם עכשיו... ואני יודעת שאין לי זמן ואני מתה פה, אבל אני באמת אנסה לעזור בזה כמה שאני אוכל.

figure it out

New member
ניתוח שירים! -->>

אני ממש אוהבת את ניתוחי השירים שהכנתם, מזמן, לפני שהצטרפתי על הפורום, או שמעתי עליו (או שמעתי על טורי
). אשמח אם יהיה ניתן לשחזר את זה... בנוסף, למרות שזה היה שטחי, אולי אפשר להמשיך את "החוליה החלשה"?
נראה שזה מוסיף אקשן.
אני גם בעד לפתוח שרשור שבועי בשם "פינת רעות" (השם לא מחייב, רק הסימנים
/
), בו היא תוכל להביע ולהשמיע את חכמת החיים שלה או/ו את תסכוליה על נושאים שונים, (בלי שזה יבוא על חשבון תרומתה הייחודית לשרשורים אחרים) וכולנו נוכל לשרשר אייקוני אמפתיה והזדהות. למרות שהיא בכלל לא צריכה את האמפתיה שלנו
או את השרשור השבועי

figure it out

New member
אופס! היא באמת אמרה.. ../images/Emo122.gif

ואפילו כתבה "בטח ובטח"... אבל זה לא בצורה פוגעת. וזה נאמר באמר מוסגר. ודאמיט, זה באמת רעיון טוב. ותרמתי רעיונות אחרים. אבל הם לא מקוריים. נועה, אל תמחקי לי את ההודעה.

noosh

New member
חחח לא אמחק הפעם :mad:

סתם. אני רואה שניתוחי שירים זה באמת מה שהכי חסר פה. אבל תנסו לחשוב על עוד דברים, או על צורות שונות של דיונים שאפשר להעלות. פעם היינו מעלים שאלת השבוע, או שהיתה פינה שנתנו ציטוט משיר ודיברנו עליו. זה לא ממש ניתוחי שירים, אבל זה גם התעסקות בטקסטים ומשמעויות. אולי משהו שקצת יותר סוקר ביוגרפיה או דיסקוגרפיה בהמשכים, מה היה מעניין אתכם מעבר לשיר השבוע? אפשר גם להציץ קצת בטאגליינס, בקישורים של הפורום, לראות מה היה בעבר ואולי זה יעלה רעיונות. או אולי משחקים או משהו כזה? וכמובן שאם יש מישהו שמתנדב להעמיד פינה או לעזור איכשהו, אני יותר מאשמח לשמוע
.

למעלה