With a little help
דיסקליימר: אנא, שימו את ההומור השחור והציניות על הולד למשך קריאת ההודעה הזאת והתגובות אליה. וכן, אני מתכוונת לכולכם, ואני באמת באמת מבקשת לא להגיב להודעה בציניות או בזלזול, אם קשה לכם לכבד את זה, פשוט אל תגיבו. אוקיי חברים. אז כמו ששמתם לב - מת פה. וזה לא כלכך נעים לראות פורום מת, במיוחד אם יש כאן גרעין של קהילה שעוד חי ואם יש עוד סיבה לקיום הפורום
. אז!!! אני רוצה להחיות את המקום ולהחזירו לימי הזוהר. נכון, טורי כבר לא מתהדרת בשפעת שיער אדמונית ומתולתלת. ונכון, חיוכה מתוח למדי. ונכון, האנשים שאחראים על הפוטושופ די מדרדרים ביכולות שלהם בכל הוצאת אלבום. ונכון, גם האלבומים עצמם מדרדרים (או לפחות בעיניי, טעם אישי וכו'). אבל! אנחנו עדיין כאן, מה שאומר שאנחנו עדיין אוהבים משהו בזמרת, ומשהו בקהילה, ומשהו עדיין נוגע בנו או גורם לנו לרצות להגיב, לדבר, לחלוק. וזו לא חייבת להיות רק המוזיקה הנוכחית שמניעה אותנו, וזו יכולה להיות גם היא, ואני באמת מאמינה שיש עוד על מה לדבר, במה לדון ודברים לעשות שיחזיקו את מה שהיה כאן ושיש כאן עדיין. ולכן, אני זקוקה לעזרה שלכם. ולהלן רשימת השאלות: מה הייתם רוצים לראות פה? לאילו פינות אתם מתגעגעים? אילו משחקים, פינות או דיונים אתם חושבים ששווה להעלות (גם אם הם עלו בעבר, קהל שונה ונקודת מבט שונה יכולים להביא למסקנות שונות ולרגשות שונים) בפן היותר אישי - האם חסרים לכם דברים שקשורים לקהילה? שרשורי אוף או שאלונים או מפגשים או דברים שמעניקים מקום להיכרות אישית יותר וגיבוש? האם התחום הזה דווקא מכוסה? ובאופן כללי - כל דבר שהייתם רוצים לראות פה יותר, שיגרום לכם לרצות לחלוק איתנו יותר ויעשה לכם טוב כשתכנסו לכאן. כל עצה, רעיון, הערה או הארה, דברים למחשבה או דברים לשימור - אני אשמח לקבל. אתם מוזמנים להעלות את הדברים פה, או לשלוח אליי מסר ולדבר איתי שם. אני רק מבקשת שהדיון על גבי הפורום יסוב רק סביב פינות, רעיונות לפורום וכו'. אם יש נקודה או הערה שקשורה לקהילת הפורום, בבקשה להעלות אותה במסרים, אני לא רוצה כאן דיונים שעלולים לפגוע, ובטח ובטח לא הודעות שכוללות אזכורים של אנשים בתוכן. הודעות כאלו ימחקו ואני אעביר את הדיון למסרים. אני באמת אודה לשיתוף הפעולה שלכם, חף מציניות ומהומור שחור, כי הפורום חשוב לי ואני בטוחה שגם לכם, ואני רוצה שיהיה לכולם כיף להכנס לכאן. וכמובן שאם יש כאן סמויים, גם תגובה שלכם (כאן וא במסר) מאוד תעזור. תודה!