With a little help from friends

dianah

New member
With a little help from friends

נכון, כתבתי את זה במקום אחר שהיה רלבנטי בגלל האנשים, אבל אולי זה קשור גם לפורום הזה, כי בסופו של ענין זה סיפור על חברים טובים וזה הכי חשוב בחיים, לא?!
אז יש כאן סיפור של פגישה ראשונה ושנייה ושלישית וחודש מופלא, קליק שחשבתי אותו למדהים, קשר אינטנסיבי, שחלק יראו אותו כמתלהב מדיי ומהיר מדיי (ואולי הם צודקים…) אבל עדיין קשר מדהים. לראשונה אחרי תקופה די ארוכה שלי, הרגשתי שמצאתי משהו אמיתי. לראשונה מזה שנתיים, מחשבה על חתונה לא הבעיתה אותי... ואז זה נגמר מצידו, באותו להט שזה התחיל, כך זה גם נגמר...הוא אוהב ואפילו מאוד אבל אין לו זמן, אין לו כוחות, אין לו אנרגיה עכשיו למערכת יחסים, הוא מרוקן... הכל טוב ויפה, זכותו, בחירה שלו, סדר עדיפויות שלו, אבל אני נשברתי, התרסקתי. מכירים את התחושה של אין אויר? תחושה של אבן ענקית, חומה שיושבת על החזה ולא מאפשרת לו להתרומם בשביל השאיפה הבאה? העצב העמוק ביותר שאפשר לדמיין? כך הייתי, כך הרגשתי. ידעתי שזה לא הגיוני, שזה לא סוף העולם, ואת כל קלישאות העידוד האחרות... אני בחורה הגיונית רב הזמן, יודעת שפרידות הם חלק מהחיים, וגם אני הייתי בצד העוזב לא פעם, ועדיין, התחושה שזה "זה", למרות הפרידה, ליוותה אותי במשך שבועיים רצופים. כמובן שכשדברים רעים קורים, הם קורים ברצף, וכך הפרידה, מצב בריאותי במשפחה, לחץ של עבודה ותקופת מבחנים לחוצה הגיעו באותו זמן. אה, כן ובל לא נשכח שבוע הורמונים נשיים סוער...
אבל החברים היו שם , גם אם לא כולם יודעים עד כמה – כי אני כזו, שמעדיפה את הרע באמת לעבור לבד (בעיה שלי, אני יודעת, אבל זה מה יש
). דיברתי איתו שוב אחרי סופשבוע קשה במיוחד בשבילי, סופשבוע של "סוף העולם" ממש, נפילה רצינית למטה. חשבתי אולי להיפגש איתו, לנסות לעבור את המשבר הזה בשיחה איתו, לנסות להבין על מה ולמה כל הבלאגן הרגשי הזה שאני עוברת. אז דיברנו. ניהלתי איתו מעין שיחה כשאני רועדת ובוכה במשך כל השיחה (אחרי ארבעה ימים שלא הפסקתי לבכות בהם לרגע אחד...) אבל הוא נשמע רגוע, קווול, הוא אוהב עדיין אבל מרוקן מאנרגיות, אבל נשמע בסדר בעיני, כאילו כלום. ואז הבנתי שזה הסוף. שאין לי כאן במה להיאחז, הוא עשה את הבחירה שלו וקבע לעצמו את סדר העדיפויות עם כל האהבה שלו אליי – ואני באמת מאמינה שהוא אוהב אותי – רק לא מספיק - לא מספיק בשבילי. המשכתי לבכות והרבה אחרי השיחה, כמו שעשיתי במשך כל יום העבודה – אבל בערב קבעתי להיפגש עם חברה וחבר – מיני מפגשון שכזה – לחגוג יומולדת צנוע לחבר. באותו ערב לא נאמרה מילה מצידי על כל מה שעברתי (וסליחה משניהם...) – לא הייתי צריכה. השיחה עם שניהם על כל דבר אחר שבעולם והתמיכה ("נשמה טובה...") של שנייהם, גם אם הם לא ידעו שזה מה שהם עושים בעצם, עשתה את כל ההבדל בשבילי. אפשר להגיד "שניצלתי" את החברות שלהם בנקודה הזו - הייתי צריכה להיות איתם, ספציפית, וזה מה שהחזיר אותי "לחיים". חזרתי בלילה הביתה והלכתי לישון פעם ראשונה מזה שבועיים בשעה סבירה (באחת ולא בארבע בבוקר) ובלי לבכות...שינה "נורמלית" סופסוף. אז לך יקירתי ולך ידידי, המוני תודות, כי גם אם לא ידעתם שזה מה שאתם עושים בעצם, עזרתם לי והמון , המון אהבה לשניכם
,

ליאן.

New member
עצוב קצת

בעצם מאוד. מה זה אומר בדיוק מרוקן מאנרגיות למערכת יחסים ? ועוד כל כך מהר ? אני חושבת שמחלקים זריקות בשביל זה בקופה.. זה היה באמת או בצחוק ?

dianah

New member
קצת מאוד...

מה זה אומר?? כמוך, גם אני לא הבנתי מה זה אומר..ועדיין לא למען האמת. והכל היה באמת, האמיני לי שלא היה שם רגע אחד של צחוק. המשפט, מור אור לס, היה "אני אוהב אבל מרוקן מאנרגיות וכו´..". אם תביני מה זה אומר בדיוק, עדכני גם אותי.... אבל שוב, הסיפור אמנם עצוב ביותר, אבל המסר היה שבסופו של דבר, מי שתמיד שם זה החברים הטובים. ואגב, אם באמת מחלקים בשביל זה זריקות בקופה - אני אשמח להשיג זריקה כזו...אולי זה צריך להיות באמת המחקר הבא שלי

מוכר

מכירה את המשפט הזה, קיבלתי אותו פעם בוורסיה קצת שנוצה אומנם.. הרבה מאוד זמן לקח לי להבין מה הוא אומר. הרבה זמן ניסיתי להבין אם הוא אוהב אז מה הבעיה? בסוף גם הבנתי - הוא לא אוהב. מי שאוהב מלא באנרגיות, מי שאוהב מוצא תמיד את הדרך. אין דבר כזה לאהוב מישהו ולא לרצות להיות איתו. זאת פשוט הדרך הכי נוחה לומר שבעצם לא , וגם הדרך הכי הרסנית לעשות את זה

dudusch

New member
דעתי הצנועה...../images/Emo24.gif

רק רציתי להביא זוית קצת אחרת לדיון... יכול להיות שהוא מתמודד עם כל מיני צרות ושאר דברים שמחייבים אותו להיות בפוקוס על דבר אחד. יכול להיות שהוא חש שהוא חייב להתנתק מכל העולם ואשתו כדי לגבש דברים לעצמו. מה שבטוח הוא שהיה לו האינטגריטי לאמר כי הוא אינו מוכן, בתנאים הנוכחיים להתמודד גם עם קשר, לא בגלל שאינו אוהב אלא דוקא להיפך. לו לא היה משקיע בקשר, נעלם או מופיע ולא מגלה עניין, היית נפגעת, והשיחה בראשך היתה מתגברת "הוא לא אוהב אותי, הוא מתייחס אלי לא יפה" וכל השאר... הוא נקט בעמדה שאם אינו יכול להשקיע את כל כולו בקשר, הוא מעדיף לא להמשיך אותו. אני יודע שזה קשה, ועוד יגיעו ימים קשים פחות ויותר... אבל זה לא צריך לעצור בעדך להמשיך ולנסות, לתת את ליבך ואת כל כולך למי שנראה לך שנושא את המפתח לליבך...

זה בידיוק מה שאסור לה לחשוב

כי זה אומר שהיא תשב ותחשוב מה כבר קרה לבחור הסובל ( הוא הרי לא אמר) ולחכות שהעניין יעבור. אם דעתך היא הנכונה , הוא כבר יעדכן אותה, אבל לא נראה לי שכדי לחכות לזה

dudusch

New member
מה שרציתי לאמר ואולי פוספס...

אין סיבה לחכות, וזה לא מה שאמרתי. אין מה לחשוב מחשבות שזו אשמת זה או אחר. זה פשוט נגמר, וזה שמישהו יהיה "אשם" בזה לא ישנה כלום. צריך לאחל לו הצלחה בהתאוששות, ולהמשיך בדרך, אולי הבא יעשה את זה...

כמעט ואין לי מילים... אבל...

אני מחזיקה ממך. מההבנה/קבלה שלך את הצורך/רצונות שלו. זה שידעת מאיפה לשאוב את הכוחות שהיית צריכה. את כל ההתייחסות שלך לנושא.

amir_aikido

New member
אל תחכי לו - הוא לא ישוב

לא בטח שאני ראוי להיות פרשן רש"י, אבל בשורה התחתונה, מהסיפור שלך די ברור דבר אחד - הוא לא הולך לחזור
אז אל תחכי אמיר

deyulia

New member
היי לכולם

חזרתי לרגע לכתוב משהו כאן שגם אותי תסכל עד לא מזמן, וזה המשפט הזה " אוהב אבל... אין לי כוח עכשיו למערכת יחסים וכדומה" גם לי מוכר המשפט הזה , זה משפט שנותן תקוות, שאולי האנרגיות תחזורנה וגם הוא יחזור , אך לא, לא היה ולא יהיה, הוא לא יחזור ומסתבר שגם האהבה לא הייתה שם , ורק האנרגיות שלי שהיו שם רק הלכו והתבזבזו על משהו שלא קיים,אני יודעת שקל לייעץ כשאני מאחורי זה,אבל אני מאחלת לך שתביני שאהבה שהוא טוען כביכול שקיימת איננה עוד.

babe10

New member
אהובתי

מה שאני יכולה להציע לך זה רק
אוזן קשבת והמון
ואם את צריכה - את תמיד יודעת איפה למצוא אותי. לישון טוב... נראה לי שהלילה גם אני הולכת סופסוף לעשות את זה. נשיקות

enicegirl

New member
כואב נורא..

ואני די עצובה לקרוא מה שאת כותבת דיאנה, זה מסוגנן יפה ו..מה אני יאמר, קטונתי מזה, קשה כשמסיימים קשר טוב ומי כמונו יודע שרק הזמן עושה את שלו. האם אין מצב שתישארו לפחות ידידים
אולי בהמשך הוא יבין שהוא עשה טעות
דברים כאלו קוראים כל הזמן... קבלי גם ממני
והמון
אפרת

אנרגיות או לא להיות

תשמעי זאת לא את זה אני זה בין התירוצים השווים. אני אוהב אותך המון אבל אין לי כל כך כוח להראות לך את זה נשמע די דומה. וחברים? בדיוק בשביל זה צריך כמה כאלה. מההם שכל מה שצריך זה להיות איתם קצת זמן, לדבר על הכל ובעצם על כלום ובסוף להרגיש כמו סוללה אחרי טעינה של כמה שעות... הלוואי על כולנו חברים כאלה.

babe10

New member
איש יקר

לפעמים המשפט הזה הוא בדיוק כמו שהוא. לפעמים זה לא את זה אני זה באמת נכון. מרוב שמשתמשים בו הוא כבר נשמע כמו קלישאה. אבל... לדעתי הרבה ממה שקורה לנו בחיים הוא עניין של טיימינג. תחשוב על כל מה שעברת בחיים - מה היה קורה אם היה קורה היום. או על דברים שקורים לך היום מה היה קורה אם היו קורים לך לפני עשר שנים או אפילו לפני עשרה חודשים. אני יודעת שאני אישית לא מי שהייתי לפני שנה וגם לא לפני חודשיים. כל יום שעובר, כל אדם שאנחנו פוגשים, כל מאורע שאנחנו חווים או אפילו לפעמים רק שומעים עליו - משנה אותנו. ולפעמים אתה מגיע לאדם הכי נכון בעולם בזמן הכי לא נכון. עבורך או עבורו. ואז או ש"הגורל" יפגיש ביניכם שוב בזמן מתאים או שהוא יתווסף לרשימת האנשים והאירועים בחייך שנכללים בקטגורית ה"אם" וה"אילו". אין מה לעשות. שוב, יכול להיות שגם במקרה הזה זה רק תירוץ. אני נוטה להאמין שלא. אל תשאל אותי למה כי אין לי הסבר לתחושה. זה פשוט מרגיש ככה.

ובדיוק בגלל זה

צריך לתת לזמן לעשות את שלו בלי אולי ומה יקרה ואיך ולמה ופשוט להמשיך קדימה ולסמוך על עצמך וחברים טובים...

למעלה