WishMeLuck

ALIsuperstar

New member
WishMeLuck

אני בחנות המוזיקה, עוד לילה של שיעמום, אז קפצתי לי לסטימצקי ורחשתי את האישיו החדש של בלייזר... שמופיעה בה תהילה ריץ׳... אין לי מושג מי זו, כנראה שהמגזין הסבבה הזה יגיד לי את זה... דרך אגב מדובר בגיליון 147, ולשאלה המתבקשת... מי כאן מהבנות הייתה רוצה להופיע בהבת של השכן... יש קשרים... מובטח פרס בסוף הצילומים... מי רוצה להיות הפרס? ומי רוצה להיות הבת של... השכן.

ALIsuperstar

New member
יש לה תמראה הלא ישראלי...

במקרים מסויימים היא אםילו מזכירה לי קצת את זו ששיחקה דמדומים... נו שכחתי את שמה.

puma141

New member
בעיני היא הרבה יותר יפה מקריסטיאן

סטויוארט.

יפה אמיתית. אבל גם זו מהאח הגדול, אור? מתחרה רצינית לברפאלי..
הדימיון ביניהן-מדהים!

ALIsuperstar

New member
אוק? יפה. אבל היא לא מתחרה שלה

לצערי גם לא תהיה, כי לאור חוץ מהיופי שלה, יש לה חרא של אופי, ץאמיני לי אני יודע...
לגבי להשתוות לבר רפאלי? אסתי ניסתה ולא הצליחה, גל גדול? לא יודע היא דוגמנית של מקום אחד, קסטרו, ושחקנית של מלא סרטים מסתבר, אז לא יודע איך ההשוואה עובדת. מורן אטיאס? נעלמת נעלמת נעלמת... בר רפאלי היא אגדה, ויעבור הרבה מאוד זמן עד שדוגמנית שיודעת לקחת אךת עצמה ולנהל את עצמה כמו שבר עשתה, תהיה.

xvxxvx

New member
לא משהו ספציפי

לא מכיר את זה שמישהי נראית טוב אבל לא הטעם שלך?

ולגבי הטעם
יש לי משיכה לא מוסברת לבחורות עם שיער שחור ועיניים כחולות
אולי בגלל שאין הרבה כאלה...

ALIsuperstar

New member
כמעט ואין. אני האמת לא יצא לי לפגוש

אבל כן יצא לי לפגוש אפור כתום ירוק... הצבעים הללו בכל עין בנפרד. העיניים הכי יפות בעולם. כל יום אני מסתכל עליהן ולא מאמין...

ALIsuperstar

New member
דומה מאוד, מאוד.

אני מצדיק אותך בעניין הזה שיש איזה מיליון דוגמניות שנראות כמו פח, אבל מה לעשות... היום הכל זה גוף יפה ותעברי מסך, מי כמוני יודע. אתה יודע כמה מכוערות צילמתי? הרבה... ואז הגדלתי את המחיר שלי... וזהו רק סוכריות.

למעלה