wishlist

nogafe

New member
wishlist

אנשים, חברי אמטיוי הביאו לנו מתנה קטנה לפסח- ווישליסט של קלי! למי שלא מכיר את התוכנית, מדובר בחצי שעה בה מקרינים 5 קליפים שהקהל בחר כטובים ביותר של האמן. התוכנית משודרת כל יום ב16:30. בווישליסט של קלי יהיה ב24.4.2006, שהוא במקרה גם יום ההולדת שלה (אנחנו צריכים אולי, אממ, לעשות לה משהו?
) כדי לבחור קליפים כנסו ל http://www.mtv.tv/wishlist/ ו...זהו:)

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo6.gifאבל אני לא מוצאת את קלי!

יש שם U2 ועוד כל מיני דברים, אבל אין קלי... לא נראה לי שנכנסתי למקום הנכון, למרות שיש שם רשימת שירים של היוצרים האלה והכל...
אקספלניישן? פליז?

כתוב ששם שבוחרים כל פעם את השירים

לשבוע הבא.. אז כנראה עוד שבוע בערך יהיה לבחור ל24..

nogafe

New member
יכול להיות שהבחירות עוד לא התחילו..

או שהן כבר נגמרו:) אני מהמרת על האופציה הראשונה- זה בכל זאת עוד איזה שבועיים, והתוכנית משודרת כל יום...נסי עוד כמה ימים:) מקווה שיעבוד:)

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifמשהו שרציתי לספר לכם ושכחתי...

סלבריטיז ישראליים שומעים את קלי!!!
איזה סלברטאים ט'חח הצחקתי אותי... אני מדברת על אונה הולברג, שהיא לגמרי
נמממ נראה לי שאמרתי לכם, אבל אני בקורסים כאלה של מחול שמביאים אנשים מגניבים שיילמדו אותנו...בכל מקרה הביאו לנו את אונה... והיא שמה את BA... ואז העבירה שירים, ואני שומעת את ההתחלה שלהשירים בסדר הזה-SUBG, BTHE, BOY ואז GONE, שזה השיר שהיא שמה.. פתאום אני כזה "היי! זה הדיסק של קלי" לחברות שלי, ובסוף השיר שהיה שקט שאלתי את אונה אם זה זה הדיסק או שזה צירוף מקרים משעשע, והיא אמרה לי "כן, זה הדיסק של (ואז במבטא אמריקאי עצבני במיוחד) קלי קלארקסון" חברות שלי מסתכלות עליי ואומרות לי משהו כמו "מה לעזאזל את שואלת את אונה!?" זה היה משעשע, ושווה! אז כן, סלבריטיז ישראליים {מי שיישמע
} שומעים את קלי!

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו, השופטת מנולד לרקוד...../images/Emo3.gif

שהיא לא מיכל אמדורסקי...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנו,אז את לא נמנית עם המשועממים

אין לך על מה להתנצל...

TheMoonLight

New member
צודקת!../images/Emo8.gif

נולד לרקוד היה במוצאי שבת ותמיד הייתי בסניף אז לא יכלתי לראות... לא שאם הייתי בבית הייתי רואה....

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifנממ...סניף?../images/Emo12.gif

ת'אמת, אותי זה באמת עניין כי אני רוקדת והכל... אבל מי שלא זה באמת סתם משעמם... אווף בת דודה שלי הזכירה לי עכשיו את הביטול
אני רוצה את קלי {
}

למעלה