Wishbone Ash

Jam Head

New member
Wishbone Ash

אולי לא להקת פרוג בכל המובן של המילה , אבל הוציאה לפחות מספר אלבומי פרוג לא רעים בכלל. משום מה היא לא מוזכרת כמעט באף מקום , מעניין אותי אם יש למישהו משהו מעניין לספר אליהם ? או בכלליות סתם לפתח שיחה אליהם ? אני שומע בזמן האחרון את האלבום שלהם Argus - אלבום מעולה.

עמית ע

New member
השלך את חרבך

השיר הזה (Throw down your sword) הופיע באוסף רוק-מתקדם שיצא בישראל בתחילת שנות ה-90. זה הביא אותי לחפש (ולמצוא) את האלבום Argus שבו נמצא השיר. בסך הכל, זה אלבום שאני אוהב, וגם המעט ששמעתי מ-Pilgrimage הותיר עלי רושם חיובי, אבל אני לא חושב שהם להקת פרוג פרופר (אגב, אותה טענה מופיעה בחוברת הנלווית לאוסף הנ"ל). בשני האלבומים האלה השירים אמנם ארוכים, הטכסטים מדברים על עולם פנטזיה עם מלכים ואבירים, ויש שם שימוש אלגנטי מאד בשתי גיטרות מובילות, אבל השורה התחתונה היא שהמוסיקה לא מורכבת במיוחד והלחנים די פשטניים. וישבון אש סווגו כלהקת רוק מתקדם בתחילת הדרך בזכות שני האלבומים האלה, אבל בהמשך משכו לכיוונים יותר מיינסטרימיים. נקודה מעניינת - הם הופיעו בפסטיבל "פרוגדיי" בחודש שעבר - אני יכול רק להעריך שזה אומר שרוב ההופעה התייחסה לתקופה הפרוגית שלהם. בכל מקרה לא הייתי מתנגד להיות שם

Jam Head

New member
חחח.....

גם לי יש את האוסף הזה , ואני גם קניתי את האלבום מאותה הסיבה :)

למעלה