Wish me luck...

PsiChO

New member
Wish me luck...

וואו כמה זמן לא כתבתי פה הודעה ראשית... לא בגלל שלא היה לי מה לכתוב יש לי מלא דברים לכתוב לכם, פשוט לא נתתם ללי את החשק, את המוזה אם תרצו. ננקווה שזה ייעלם. בבכל מקרה אני חייב לספר לכם משהו... ששמעתם פעם על קרן ברונפמן? בבכל מקרה זו קרן שמארגנת משלחת של עשרים תלמידים מכל רחבי הארץ שייסעו ללאמריקה להסביר על ישראל ועל היהדות וכמו כן שייפגשו את הקבוצה המקבילה ממארה``ב. ממכל עיר שולחים מספר נציגים מאוד בודד, מהעיר של הפסיכי שלחו רק ארבע ננציגים, תנחשו מי היה אחד מהם? ייפה צדקתם... אני! בבכל מקרה הפסיכי קיבל טופס מלא שאלות כגון (היו הרבה הרבה הרבה הרבה ייותר שאלות בטופס): --תאר שלושה מנהיגים שהשפיעו על ההיסטוריה האנושית ופרט מדוע ההיו גם שאלות אישיות... --מה הספר\יצירה שהכי השפיעה עליך ופרט מדוע --תאר את הרקע האישי משפחתי שלך וועוד כל מיני בבנוסף לזה הייתי צריך לכתוב מספר חיבורים של שלוש מאות מילים בנושא ייהדות (אין לי כוח לפרט לנושאים). וולשלוח את זה... ותנחשו מה! עעברתי את השלב הראשון... אאני עוד רבע שעה ככה יוצא לראיון בירושלים שם אני אראה אם התקבלתי ללמשלחת או לא (כמובן שאני יידע רק עוד מספר שבועות). ייש רק עשרים מקומות במשלחת, ומאות אנשים רוצים את המקומות האלו כולל אני! אני מת להיות במשלחת! אני כל כך מתוח אלוהים ישמור... בכל מקרה אני אדווח היום בערב איך הלך... Wish me luck פסיכי*מתוח לאללה

N0

New member
כן...

מליונר יהודי שמשעמם לו שולח ילדים לחו``ל. N0 מכיר את הברונפמן הזה. ידידה שלו יצאה למשלחת . אם תתקבל זה צריך להיות ממש ממש כיף. בהצלחה N0

למעלה