WISH ME LUCK!!!

WISH ME LUCK!!!

כן, רבותיי, הגיע הרגע בו מר אדוני חייב להזיז את ישבנו מן הכיסא המחומם, ללבוש מדי זית ולעוף לטירונות!!! אני מודה שזה יהיה שינוי מרענן לאחר חודש שבו לא עשיתי כמעט כלום (חוץ מקצת פוליטיקה פה ושם, וחופשה קטנה באילת שממנה חזרתי בטיסת ערב בדיוק לפני שעה וחצי). ובכל זאת - נגמר לי החופש, וחבל, כי השנה הבאה הולכת להיות השנה הכי קשה שלי בלימודים, ועוד חודש קטן לא היה מזיק. ובינתיים - פוצצתי את התרמיל בחולצות, גרביים ותחתונים, שפצרתי את הכומתה הירוקה, ויתרתי על ארנק העור לטובת פק"ל כיסים פשוט, והנני כאן לפניכם אומר ברכת שלום אחרונה לפני הטירונות. WISH ME LUCK!!! שלכם, מר אדוני (ולדי) שממש לא בא לו להתחיל עכשיו טירונות...

sa6

New member
../images/Emo50.gif!

אם אתה מבקש כל כך יפה, איך אפשר להגיד לך לא? אז תיקח את זה בקלות ושיהיה במצלחה!

wiz

New member
שפשוף נעים ../images/Emo13.gif

איזה מצחיק להגיד את זה... בעיקר בגלל שאני עוד לא חוויתי את זה
בהצלחה, ותספר חוויות

יעליס

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

נראה לכם שאם לוחצים הרבה פעמים על האייקון של ה-
הוא נשחק?! ולולדי- אל תדאג, זה לא כזה נורא כמו שחושבים שזה וזה יכול להיות אפילו די כיף- תבוא בגישה חיובית !!!
תאמין לי - זה עוזר, מנסיון, כבר הייתי במצבים גרועים יותר... בהצלחה (כבר אמרתי?!), יעל.

עומר ד

New member
יאללה ולדי..

תבוא מורעל כמוני.. ותראה שתהנה.. חבל שלא תהיה בשבוע אוריינטציה אבל להתראות בשנה הבאה בקמפוס (ושכנים בקריית יובל, הא?)

תיזהר לא להפיל את הסבון במקלחת

או שתעשה כמוני, ואל תתקלח. סתם, סתם. בהצלחה איש!# ואל תשכח להמר!

SivanGn

New member
זה בכלל לא נורא

אחרי כמה ימים מתרגלים ואז זה אפילו יכול להיות נחמד. חוץ מזה, רוב הסיכויים שיום שישי אתה חוזר לארבעה ימים, כי לא ישאירו אותך יום כיפור בטירונות. בהצלחה

haim9798

New member
בהצלחה אדוני

הכי חשוב שתבין שכל זה משחק מוחות מעניין והכי חשוב תהנה!! ברגעים הכי קשים , שלא אמורים להיות אבל אולי יהיו, תזכור שזה חודש ומאות אלפי אנשים עברו את זה בקלות , אז בהצלחה ותהנה.

yossi alef

New member
ביזבוז מוחלט של חודש מהחיים

זה לפחות מה שאני חוויתי בחודש האחרון מסוף השבוע השני אתה קם כל בוקר ורוצה שהיום כבר יגמר בגלל שלא עושים שם כלום !!, זה לא שסבלתי כ"כ בטירונות אבל כיף גדול לא היה שם ,למרות שהתמכרתי לשידורים החוזרים של הליגה האנגלית בערוץ 5+ בשק"ם.

אכן לא עושים כלום...

כבר חזרתי אליכם, והפירוט בהודעה נפרדת. ותודה על הברכות!!!

למעלה