WiseGal

CharmedRulez

New member
WiseGal

אוקיי אז בניגוד לפתולוגיה, זה סרט ממש מעולה! אליסה משחקת שמה כלכך טוב, לא שאני מופתע, אבל היא באמת דמות חדשה ומלאה והיא עושה את זה פשוט טו-אוב! הסרט מדבר על פאטי מוטמטארי, אישה ענייה מאוד שמקבלת הזדמנות שנייה לחיים אחרי שבעלה נפטר מסרטן מאיש מאפיה בכיר שנדלק עליה. היא מסתבכת חזק עם המאפיה, נהיית בכירה במאפיה ומתעשרת מאוד, עד השלב שבו היא מבינה (אחרי 6 שנים) שבשביל הילדים שלה, בשביל העתיד שלהם, היא צריכה לצאת מזה. בשביל עתיד טוב יותר. אליסה משחקת באמת מעולה, וחוצמזה שהיא לא מסוגלת להזיל דמעה עוד מעונה 4 בערך, היא פשוט מצליחה להמחיש כל רגש שהדמות הזאת עוברת. בכלל הסרט ערוך בצורה מעולה, יש התפתחות ממש טובה של הדמויות, זה סרט באמת ממש מעניין ואפילו מותח. ממש [ממש] מומלץ ושווה צפייה!!

ממתי הסרט?

נשמע סרט מעניין,מיני טלנובלה..
אני אנסה להוריד

always be me mc

New member
שמחה שאהבת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

הסרט בהחלט נשמע מעניין אז אני אצפה בו בהזדמנות
וכמובן
רבה על הביקורת המעולה
(שאם היא יוצאת מפיך אז היא אומרת המון
)

AVriL AddiCt

New member
סרטון ממש יפה../images/Emo99.gif ונצל"ש

לנצל"ש קניתי 2 תוכים.. קוקטיילית שקראתי לה פיבי קניתי אותה בדיוק לפני שבוע

AVriL AddiCt

New member
ובגלל שהמגדל שמכר לי אותה עבד עליי

ואמר לי שהיא האכלת יד והיא בעצם לא והוא לא מוכן להחזיר לי את הכסף אז קניתי אתמול קוניור גרין צ'יק וקראתי לו צ'יקי והוא ממש מקסים עולה על הכתף ומתפנק

always be me mc

New member
יו זו פיבי?

(או שאני סנילית וזה תוכית אחרת שלך?) אם כן אז היא חתיכה ברמות
וגם אם לא אז תתחדשי
אני מקווה שכולם יזכו לחיים ארוכים ובריאים

always be me mc

New member
אז פיבי מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo127.gif

עכשיו רק חסרה תוכית בשם לאנה והכל מושלם
אגב כמה תוכים כבר יש לך? נראה לי הפסקתי לעקוב

always be me mc

New member
נייס../images/Emo13.gif

רק אל תפציצי את הבית בציפורים אחרת יהיו נוצות בכל מקום

always be me mc

New member
המ..

אומנם לא התכוונתי שתנצל"שי בתגובה לדוד אבל לא נורא נראה לי ו
שפירסמת
ואפרופו סירטונים(אם כבר התחלנו) אז מי שרוצה עשיתי סירטון על אליסה ומיילו מתוך הסרט 'פתולוגיה' שכמובן כולל ספוילרים אפילו לסוף אז מי שלא רוצה לדעת שלא יראה
: http://www.youtube.com/watch?v=JVeg6aW8mbQ ושוב סחטיין על הסירטון נטלי
הוא ללא ספק אחד מהגדולים שלך(טוב לפחות לפי דעתי
)

CharmedRulez

New member
כנסי :]

אחלה קליפ. לדעתי השיר לא הכי מתאים ולפעמים כדי לקשר שמת קטעים לא הכי קשורים (הקטע בים או הבניינים מבחוץ כל הזמן, למרות שזה עשוי עדין וממש טוב לדעתי... לא אהבתי איך ששמת את אליסה במיטה בין הקטעים שהיא יוצאת אליו במונית), אבל סה"כ עריכה ממש טובה (בעיקר אהבתי את הקטעים עם הfade to black כל פעם שהיה "שיא" בשיר) וטוב... דיי ממצה את ההופעה של אליסה (הקליפ הוא 3:13 וההופעה שלה בסרט היא בערך 3:14 חחחח אז לא היה הרבה ממה לקחת...). אה ותשאירי את הסוף בתור הסצינה שבה מיילו מחבק אותה, לא כשרואים אותו מתעורר כזה. זה הרס את הסוף בשבילי. אם את רוצה להוסיף עוד כמה שניות במקום, אז קצת לפני תראי אותו רץ אליה או משהו. או את אליסה פותחת את הדלת לפסיכופאת' המניאק..... אה ותשקלי ברצינות להחליף שיר (מצאתי שwherever you will go של the calling מתאים מאוד! וגם amsterdam של קולדפליי מתאים אפילו יותר, גם לקצב של הקליפ הוא ממש מתאים, רק שהוא ארוך בהרבה מהקליפ שלך). אז זהו, סה"כ באמת אהבתי... עשית ממש קליפ חביב ובאמת שהשתפרת [מאווווווד] בעריכה שלך! הכי אהבתי את הFade הזה לשחור בסצינות שהם שוכבים (ורואים אותו תוהה ברכבת ובדירה כזה..) ובהתחלה של הקליפ. זה עשוי טוב. קבלי פרח ;)

always be me mc

New member
*נכנסת*

יו רגע אז זה אומר שעוד יש לי עתיד בתור עורכת? חשבתי שלא
אניוואי אני שמחה שהקליפ מצא חן בעיניך כי כמובן בקשר לשיר תמיד אפשר לשנות(למרות שלדעתי אין בעיה עם השיר בכלל) אני מודה שהקטעים ששמתי בין לבין לא היו הכי קשורים אבל לא היו לי הרבה ברירות כי כפי שציינת זמן המסך שלה היה מאוד קטן ולפחות זה מתח את זה קצת, ונכון יכולתי לבחור בשיר אחר(דווקא תשיר הראשון שציינת אני מאוד אוהבת אבל זה לא עלה על דעתי), אבל אני לא מתחרטת על מה שעשיתי כי זה מה שאני הרגשתי(והשיר הראשון שעלה לי לראש) כשראיתי את הסרט באותו הזמן ואולי בעיניך הוא לא קשור אבל לדעתי הוא קשור מאוד מאוד. המ באשר לסוף אז באמת תהיתי איך לסיים את הסרט, התלבטתי אם להעיר אותו או להשאיר אותו מחבק אותה אבל בסופו של דבר החלטתי שמבחינת עריכה יהיה הרבה יותר יפה לעשות סגירת מעגל מאשר להביא סוף טראגי(טראגי יותר מדי לשיר יפה שכזה) וככה כשם שרואים לילה ביו יורק בהתחלה ככה רואים בוקר בסוף וכשם שרואים אותו הולך לישון וחולם על כל זה אז גם רואים אותו קם ובאשר לקטע עצמו אז שמתי אותו לא רק כי לא רציתי לשים שוב קטע שלהם מתעלסים(כי כמה אפשר לשים את אותו קטע/סצינה?) אלא גם באמת ובתמים חשבתי שזה מתאים אבל אם אתה לא אהבת אז סבבה מותר לך, אני לא מנסה לרצות את כולם אתה יודע אבל אני בהחלט אקח דברים מפה לתשומת ליבי
ובאשר ל-Whenever You'll Go אני אנסה היום כשאחזור הבייתה להדביק את השיר, סתם כדאי לראות ואם זה באמת יצא יפה אני אולי אעשה לסרט גם סירטון עם השיר הזה :) אז תודה על התגובה דוד
אני אומנם חייבת לעוף אבל אני שמחה שאהבת(ואני לא סתם אומרת את זה
), אני שמחה ששמת לב שהשתפרתי(כי זה אומר שאני לא מדמיינת XD) ואני מסכימה הפייד באמת היה יפה ואני שמחה שסופסוף באמת יצא לי להשתמש בו כמו שצריך בקליפ של אליסה(שסופסוף עם קטעי וידיאו ולא תמונות סטילס) יום טוב
(אגב הוספתי את הפרח שלך לגינה אז
)
)

למעלה