wise lady

noa n

New member
wise lady

שלום לבנות הפורום, האם מישהי מכן שמעה על חברת כוח האדם החדשה לנשים בלבד- wise lady? הייתה כתבה על מקימת החברה במוסף הארץ לפני חודשייים. במידה ומישהי מכירה, אשמח לשמוע חוויות. תודה

orom

New member
תנסי בחיפוש של הפורום

היו עליהם כמה שירשורים.

אשאיג

New member
הרושם שלי מהם גרוע!!!!

שלחתי להם פעמיים קורות חיים ולא התייחסו. אחותי היתה אצלם בראיון, גבו ממנה 350 !!!!! ש"ח, אמרו שחושבים אמרו שחושבים שיש משהו עבורה ו...נאדה. התקשרו אליה אחרי חודש והתנצלו שעברו מקום, היו חולים וכו' ושוב שתיקה. כלומר, לקחו את הכסף ושום דבר.

gila411

New member
כן,שמעתי

וגם הייתי בראיון זו חברה שגובה כסף ממחפשי העבדה במקום מהמעסיקים,הם גובים דמי רישום 360 ש"ח כדי בכלל להתחיל את התהליך של חיפוש העבודה והם דורשים כמחצית מהמשכורת הראשונה אם וכאשר תמצאי עבודה דרכם כמו כן הם מחתימים אותך על חוזה שתעשי כל מה שהם אומרים לך כדי לעזור לך למצוא עבודה שזה אומר קורסים על חשבונך שילמדו אותך לשווק את עצמך

chuy1505

New member
הייתי בראיון אצלם

החברה נקראת wiseladies והמודל העסקי שלה הוא כזה שאכן גובים את הכסף ממחפשת העבודה, כלומר 360 ש"ח, על הסכם ההתקשרות ו 60% מהמשדוכרת הראשונה לאחר מציאת העבודה. ממה שהבנתי מחברה, יש להן מאגר טוב ומצויין של מעסיקים אבל אני עדיין לא הופניתי לשום מקום. בבירור קצר שערכתי, הבנתי שזה לא חוקי לגבות כסף ממחפשי עבודה לפי חוק התעסוקה. ביררתי זאת מול הפקידה בחברת ההשמה והתשובה שקיבלתי הייתה שהם מגובים ע"י עו"ד. מי שרוצה פרטים על החברה יכול להשאיר לי מסר ואני אשאיר פרטים לדעתי צריך לנסות ולברר מי עוד נרשמה ושילמה אצלן כסף ולראות האם ישנן תומאות לעניין הזה, שאינו חוקי מלחתחילה

niya

New member
גם אני הייתי שם

שילמתי כמו סותמה 360 ש"ח. כשהייתי שם עשו עלי רושם נפלא, יצאתי בהרגשה ש.. אוטוטו אני מוצאת עבודה בעזרתן. אחרי שעבר יותר מחודש ללא סימן חיים מהן, התקשרתי והשארתי שתי הודעות. חזרה אלי הסמנכלי"ת, תירצה כל מיני תירוצים (ראו ההודעה של אשאיג), ואמרה שתחזור אלי. וראה זה פלא - היא אכן חזרה אלי, אמרה שיש לה שתי הצעות עבודה עבורי, אחד מהם היא אפילו נתנה לי שם של מקום שבאמת קיים (אולי אני צריכה להתקשר אליהם ולשאול אם הם מחפשים עובדות, ודרך wiseladies), עבור כמה ימים מאז ולא שמעתי כלום - לא מהם ולא מהחברות. אז מצד אחד - כן חזרו אלי מצד שני - לא קיבלתי עדיין שום דבר קונקרטי. אשמח אם מישהו/י י/תוכל להאיר את עיני בעניין.

למעלה