WIRLESS

מושו 21

New member
WIRLESS

יש לי MSI S420. בשביל להנות מהיתרונות של לפטופ קניתי נתב אלחוטי לבית וחיברתי אותו - הגדרתי אותו כמו שצריך וואלה הכול סבבה מצליח להתחבר באלחוטי עם הלפטופ ... הבעיה היא (אני מתאר לעצמי) במחשב שמבצע אחת ל-5 דקות בערך בדיקה לרשתות אלחוטיות ובלוטות' אוטומטית (לא משהו יזום על ידי עם הכפתור הרלוונטי בצד ימין למעלה)... ברגע שהוא מבצע את הבדיקה הוא מנתק את החיבור האלחוטי הקיים ... אני מתאר לעצמי שזה איפשהו בהגדרות - אבל לא יודע איך להגיע לזה ולהגדיר ביטול לבדיקה האוטומטית ... אם יש לי למישהו רעיונות אחרים לסיבה לזה אני ישמח לעזרה - אם אפשר בפירוט ובפשטות :) תודה מראש.

bar666xp

New member
האה?! מה זה????

"מבצע אחת ל-5 דקות בערך בדיקה לרשתות אלחוטיות" אתה מדבר על איתור רשתות אלחוטיות חדשות? זה לא אמור לנתק כלום. אם יש לך ניתוקים יכול להיות כי משהו מפריע או כי הקליטה לא טובה... נסה לשנות איפנון/תדר בנתב ולהתחבר מחדש כדי לשלול אפשרות של רשתות סגורות באיזור הגורמות להפרעה וכדומה... בדוק גם אם הדבר קורה כאשר אתה קרוב לנתב... בנוסף מומלץ להתיעץ בפורום רשתות ופס רחב.

מושו 21

New member
הקליטה טובה

גם כשאני בסלון עובד עם עוצמת אות מצוינת ... השאלה שלי אם יש איזושהי אפשרות לבטל את האיתור רשתות אלחוטיות שמבוצע כל כמה זמן אוטומטית - אני רוצה שרק כשאני ירצה לבצע בדיקה אני ילחץ לביצוע ולא שכל כמה דקות המחשב ינסה לאתר רשתות (בין אם מחובר לרשת אלחוטית או לא) - מה עוד שכל הפעלה כזאת טיפלה תוקעת את המחשב לכמה שניות וזה מתחיל לעצבן אחרי כמה פעמים ...

bar666xp

New member
לא שאני מכיר סורי

נסה אולי פורום רשתות ופס רחב אולי הם יבינו אחרת את השאלה... וצור קשר עם השירות לקוחות אולי יש באמת איזו בעיה בנייד.

מושו 21

New member
לקחתי את זה בחשבון כשקניתי אותו

שזה MSI ולא ציפיתי ליותר מדי ... תכלס - אין יותר מדי תלונות מאז שקניתי אותו לפני 9 חודשים .. אבל שיהיה .. בכל מקרה אם מישהו מכיר דבר כזה שקורה ויודע איך לפתור אני ישמח ...

למעלה