wireless network adapter

kanada1

New member
wireless network adapter

שלום לכולם היום קניתי את ה NETGEAR FA511 למחשב הניד שלי DELL INSPIRON 6400 לאחר שחיברתי אותו לחריץ והתקנתי את הדריבר הוא המחשב לא מצא שום חומרה חדשה ניכנסתי ללח בקרה והתקנתי את החומרה ידנית והוא מופיע ברשימת מתאמי רשת אבל הוא עם אזהרה עליו device type network adapter manufacturer netgear location unknown device status this device cannot start [code 10] click troubleshot נראה לי שהחריץ שלו כבוי מאחר והמחשב אומר מיקום לא ידוע ניכנסתי לביוס ואין אופציה של הדלקה וכיבוי בנוסף יש לצין שהמחשב בא אם מתאם רשת מובנה המחשב בא עם

bar666xp

New member
טוב למרות שלא ממש הצלחיתי להבין למה 2 כ.רשת?

ועוד יותר מוזר לי שהוא זיהה לך PC Card כשיש במחשב EXPRESS CARD סלוט עד כמה שזכור לי... {אלה אם אני זוכר לא נכון לגבי אחד מהם והכרטיס הוא EXPRESS או הסלוט של PC Card}. בכל מקרה אם התקנת את הדרייבר ואתחלת את המחשב ובתנאי שבאמת שניהם EXPRESS או PCMCIA/PC Card... הכרטיס צריך להיות מזוהה. בכל מקרה נסה את הtroubleshot {הארוך והמיגע} אם הוא הפעיל את הרכיב יופי אם לא אני דיי בטוח כי מדובר בכרטיס PCMCIA בחריץ הרחבה EXPRESS {חומרה לא תואמת} ולכן אם או בלי דרייבר הוא לא יעבוד כי הוא לא מזוהה נכון.

kiIIerlce

New member
2 כ.רשת?

מהירות גלישה של מגה לשניה זה למה בכל אופן תודה על העזרה שלך אכשיו קניתי כרטיס אחר שעובד מעולה

bar666xp

New member
טוב... אני באופן אישי..

הייתי בודק מה הבעיה ולמה הגלישה כל כך איטית אבל כל אחד ומה שטוב לו.

למעלה