Winxp SP2 - התחלת דיון...

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
Winxp SP2 - התחלת דיון...

בנינו סביבת Test דומה מאוד לסביבת ה- Production והתקנו את ה- SP2. התגלו הרבה בעיות, הנה שתיים מהן: - כל האפליקציות העובדות WEB נפגעו ולכל אחת ישנה תופעה אחרת. - כל מוצרי Symantec לא עובדים, לדוגמא:pcAnywhere 10.5 11.0 ו- Norton Antivirus(מותקנים שרתים גרסאות 8 ו- 9). כל תחנות הקצה לא מתעדכנות מהשרת, לא ניתן לדחוף Virus Definition וחלק מהתחנות לא מנוהלות מצד השרת, ה- Consul לא מכיר אותן, הן לא מופיעות שם או שחלק מהפעולות לא מתבצעות עליהם. אם למישהו יש חדשות בעניין או גילה תופעות נוספות, נשמח לשמוע אותו ממשיך את הדיון.

antidot

New member
------>

רב התקלות ששמעתי/ראיתי אצל משתמשי בטה היו קשורות לעובדה שICF היה פעיל ישר אחרי התקנת SP. תוודא בתחנות שfirewall של XP מבוטל. לגבי אפליקציות WEB, כמה שאני זוכר, דובר על כך שכל מה שמשתמש בסיסמאות בתוך URL, לא יעבוד. בהזדמנות אחפור בקישורים.

Teo Toriatt

New member
אאל"ט

נושא הסיסמאות דרך URL הוא בכלל טלאי אבטחה שלא קשור ל SP2 - הוא צורף לשם, אבל זו תקלה שיכולה להופיע גם אם יש לך SP1 מעודכן

uzi2

Active member
אתה לא טועה

זה "תיקון" שהם הכניסו לאחד מהעדכונים המצטברים של אינטרנט אקספלורר לפני מספר חודשים. זו היתה הדרך שלהם לטפל בבאג ה- null character בכתובות URL.

Unicorn98

New member
הנורטון שלי כבר הוריד את ה-patch...

אם אני לא טועה זה WMI patch.. עכשיו רק נמתין לראות איך הוא יתנהג עם ה-SP2

Admini

New member
לי נראה שהסיבה היא אחרת

משתמשים תמימים שלא יודעים להבדיל בין סיסמאות לדברים אחרים ב-URL...

noam01234

New member
למי שלא רוצה להיות מופתע

ורוצה להמתין קצת עם ה SP2, מיקרוסופט הוציאה Blocker שימנע התקנת SP2 אני כבר הרצתי את זה...

למעלה