WinWin זה שם מחורבן.

צימט

New member
WinWin זה שם מחורבן.

בזמן האחרון אני מחפש לוח ידיעות אחרונות ויוצא לי winwin :) לא יודע אבל השם הזה ישר מביא איזה קונוטציה של קזינו וירטואלי או איזה מוצר בריאות המשווק בשיווק רישתי. עם כל הכבוד למיתוג המתוקשר ולחזון האינטרנטי הנכון - השם די מפוספס לטעמי. בטח יש עוד אנשים שמחפשים את הלוח שלהם בימים האחרונים ולא מוצאים - די, די לפלצנות וללועזיות.

בקשר ללועזיות...

מישהו מוכן להסביר לי, למה כל מספרה שנייה משתמשת בשם הלועזי - שוקי זיקרי בעברית ושוקי זיקרי באנגלית זה לא אותו דבר ??? וצימט, WINWIN זה שם נוראי - לא קליט, לא מוכר, לא זכיר ובטח שלא עושה חשק להכנס לאתר שלהם. אני ביד 2...

שלוליה

New member
סוף סוף גיליתי את היתרון של ויןוין

הלוח דרושים. כשלא מוצאים בהומלס, מחפשים אלטרנטיבה - ישר קופץ לראש יד2. אבל ליד2 אין לוח דרושים - יש להם את אולג'וב. אבל אולג'וב לא מציגים מספרי טלפון של המעסיקים - שזה דבר כל כך בסיסי וטריוויאלי. האפשרות היחידה היא לשלוח קו"ח במייל, ומה, מה, מה כל כך נורא בלהשאיר מספר טלפון. אז מדלגים על יד2 ועוברים ישר לוין-וין. (חוזרת בי מדבריי בתגובות בבלוג של ג'וני על כך שאין מה לחפש שם)

הכתובת הייתה על הלוח

השם אכן מפוספס ועוד יותר מכך הרעיון שעומד אחריו. השם שאוב מהאמרה המפורסמת it's a win win situation, אני מתערב על האונה השמאלית שלי שרוב האנשים כלל לא מבינים את ההקשר ולא את הקשר בין השם ללוח מוכרים קונים מעין זה. אבל מה כן, עם תקציב פרסום ויח"צ כמו של ידיעות אחרונות, גם אם הם היו מחליטים ללכת על שם כגון: "סופרקליפרג'ליסטיקאספיקלידושיק" זה היה חודר לתודעה באותה מידה. וזה רק קצה הקרחון, נשבר הפין משימוש בשמות לועזיים, מילא באופנה תקשורת ששם שיש קריצה גם לשוק הבינלאומי אבל לוח מכירות שאמור לפנות לכלל עם ישראל היושב בציון, שכונת ג'סי כהן, מעלה אדומים, סביוני ערד , נאות יהוד, עלינה? מה אתה באים לנו באינגליזית, משחקים אותה אבא אבן, בואנה, פה מדברים עברית, לא סתם נלחמנו, קרענו את התחת שלוש שנים בלבנון, שיבוא פלצן ויביא איזה שם בשפה הנוצרית. סבא שלי לא ייבש ביצות ואכל יתושי אנופלס לארוחת בוקר כדי שהוא יקום יום אחד ויחפש שיניים תותבות לסבתא בלוח winwin. איפה הבושה? (רמז, בכספת של נוני מוזס ליד השעון רולקס)

שם פרימיום, a win win situation

win win = מצב שבו כל הצדדים יוצאים נשכרים. שם קליט, שם חכם, אני מסכים שאולי לא הכי טוב שאפשר היה למצוא, אך למרות זאת בחירה מעולה. מצב לינק הסבר למושג win win לדעתי לקוח מהמושג: a win win situation

צימט

New member
כל הצדדים פה באמת נשכרים?

שם לועזי בלי שום חיבור וזכירות אפס, עם כל מאמצי המיתוג הבזבזנים...הכי חשוב שאתה מבסוט.

TaxiMedia

New member
win win זה שם מנצח

ולא, לא הכרתי את המונח שהוספת כאן לפני למרות שהמונח לכשעצמו מסביר מה עומד מאחוריו. לטעמי, win win קליט וזכיר אף יותר מ- יד2 המסורבל משהו... נדמה לי שלאחר הקמפיין המושקע והבלתי נגמר של ידיעות במספר מדיומים מקבילים השם הזה יהיה זכיר בריבוע. בעצם הוא זכור לי כבר מהיום הראשון שהבנתי את "מצאתי". לועזי? זה נקרא לועזי טוב. שוקי זיקרי באנגלית זה לועזי איטלקינו מגעילנו. אין כל קשר. יש קשר בין זה שאני אוהב את השם win win לזה שקמפיין "מצאתי", למרות שעיצבן אותי מאוד, שיחק אותה במובן של "מה זה למען השם מצאתי הזה ?" אה, כן, win win הזכיר.

moran341

New member
אני מסכימה

אני גם חשבתי על השם, בהתחלה אמרתי מה זה winwin? כמובן שהכרתי את הביטוי, אבל לא קישרתי לתוכן האתר, ולאט לאט הבנתי שזה גיאוני, כולם יוצאים נשכרים, ונכון לעכשיו זה באמת אתר מצליח וגם בעיקר בגלל הפרסום חינם שלהם (מה שהומלס ויד2 כבר שכחו....) אני מקווה שזה ישאר ללא עלות ואם יש משהו שאני אוהבת באתר זה את כל ה"מדריכם" לקניית דירה, שיפוצים וכו' שזה מידע שימושי לכל מי שעובר בית או קונה. בקיצור winwin.co.il הוא אתר שאני אשמח אם יצאו עוד כמוהו, באיזשהו אופן זה מזכיר לי את שוק קח-תן של פעם......

שלוליה

New member
איזה פרסום חינם?!

מה נראה לך? מודעת דרושים בWINWIN עולה 249 ש"ח! (!!!!!!!!!!!!!) לעומת יד2 והומלס שעולות 69 ש"ח, או 109 ש"ח למודעה מוארת. לוחות היד שניה גם ככה בחינם בכולם.

צימט

New member
שימו דיילות WIN WIN

שישבו עם מילון מונחי שיווק לועזיים, הן יסבירו לעוברים ולשבים מה הפירוש, לוקח את דברי בחזרה WIN WIN אחלה שם.

enwhysea

New member
גם האתר מחורבן

ב THE MARKER הם דיברו על לחסל את הומלס... אבל נראה שהם לא הבינו בכלל מה גורם להומלס להצליח

ALL IN

New member
win win לא רק ש....

זה שם מצויין,הוא גם שם קליט, נכון שיש לו קונוטציות של קזינו,אבל קזינו שרק מרוויחים בו,וסתם בשביל הידע הכללי, יש באוסטריה,באתר סקי שעונה לשם מיירהופן,קזינו שנקרא WINWIN,אבל לא,לצערי זה לא מקום שמרוויחים בו,אלא אם כן, אתה הבעלים כמובן.

פחות מפריע לי השם

מה שיותר מפריע לי זה ששוב הוכח שפרסום מעצבן עובד. הם ויד 2 נקטו בשיטת "תעצבן תצליח". יד 2 עם הפרובקטיביות הבהמית, winwin עם באנר הטיזר, שהשתלט על כל המסך והשאיר אותך חסר אונים מול המחשב האישי והפרטי והבלעדי שלך, כמו ערס שמעיף כדורי רגל של ילדים לגגות. לא נשאר לי אלא לעמוד מהצד ולהודות, זה עובד.

tuxx

New member
האמת שwinwin זה פשרה

כלומר אף אחד לא מפסיד ולדעתי אז אין פה רעיון שהמותג הוא "הכי טוב" כי זה מה שאמור לייצג מותג פרשה זה לא מותגיות

tuxx

New member
אופס פיספסתי את הרעיון נראה לי

לא משנה.. נשנה את הדיעה.. זה הכל תלוי מה התפיסה אם התפיסה היא כמו יד2 אז בסדר אין מה לעשות, צריך להתפשר ואז winwin מוצלח!!! אם זה ה-לוח.. אז אולי השם לא הכי מוצלח.. קטע של תפיסה כי אז אני מתפשרת אחרי שלא מצאתי באחרים פשוט נותן הרגשה של פשרה (מעבר לפשרה שאמורה להיות בחיפוש בלוחות שכאלה) לוח של יד שנייה גם יכול להכיל מציאות ולא דווקא פשרות זו אני וזהו ההרגשה הפנימית. אין ספק שהשם קליט!!

למעלה