Winter is coming

noosh

New member
היי, זה לא הוגן שאתם מקבלים חורף כזה

ואני מקבלת סופות ברקים וברד ):

the1head

New member
אז החורף כבר כאן אבל לצערי לא קניתי סווודר

יקר מידי... ברלאמי, אתה בטח הולך?!

Barmelai

New member
יקר מדי???

אתה צוחק? זה פאקינג ג'וני ווינטר! אני צריך להזביר כאן במי מדובר? התקווה הלבקנית של הבלוז. מאדי ווטרס התחנן שיפיק לו אלבומים, בי בי קינג עמד בתור לנגן איתו, רולינג סטון דרג אותו 63 ברשימת מאה הגיטריסטים הגדולים של כל הזמנים. כיכב בכל פסטיבל בלוז ובלוז רוק חשוב. באלבום האחרון שלו נדחפו וורן היינס, דרק טראקס, סוזן טדסקי וג'ון מדסקי, רק בשביל הכבוד לנגן איתו את אחד השירים.

חברים, מה עובר עליכם? כולם עברו לצד האפל? כולכם בנוייז ובנו ווייב?
ווינטר מתחייב על ערב שלם של נו נוייז! רק בלוז ובלוז ובלוז וגיטרה שתזקיר לכם את השערות הכי קטנות בגב. לא נותר כאן אף חובב רוק אמיתי, עם שערות על השיניים? איפה תומר? תגיד להם.
אני שם, ברור.

Celluloid Hero

New member
זה קל

אני אישית ביזבזתי את כל הכסף שלי על כרטיסים להופעה של טומהוק ומייק פאטון. אז התשובה היא, כן

אבל גם זאת בטח תהיה הופעה פצצה. ועוד עם מוזיקה.

Barmelai

New member
תארתי לעצמי. עם מייק פאטון קשה לפספס

מה שלא יעצור אותי מלפספס (ולהצטער אחר כך).

the1head

New member
רק בלוז ובלוז ובלוז וגיטרה... אני בטוח שהולך

ערב מלא בלוז אבל הייתי שמח לראות את וינטר והלהקה שלו במקום אחר ולא במועדון הבארבי. לשים מעל 200 ש"ח ולצאת אחרי שעה-שעתיים מהדוחק והרעש שם - לא, לא בשבילי.
אין מועדונים או אולמות טובים יותר בשביל אחד בסדר גדול של וינטר?! הייתי מצפה לראות אותו אפילו בקיסריה או במתחם פתוח אחר.

Barmelai

New member
ידידי יחיד הראש

הבארבי הוא מועדון רוק מיתולוגי. ממש כמו רוקסן וקולנוע דן לפניו, בהבדל שעל הבארבי עוד לא צריך לקונן ולהזכר כמה טוב היה: זה עכשיו. הבארבי הוא המקום האידאלי להופעה של ווינטר, לא הייתי רוצה לראות אותו במקום אחר. תפסיק עם הוויברציה השלילית ותגיע. 220 ש"ח זה מחיר סביר לגמרי להופעה של אמן מחו"ל. זה לא מה שצריך לעצור אותך.

the1head

New member
ידידי כאח לי ברלאמי...

הבארבי עדיין לא הגיע למעמד מיתולוגי כמו רוקסן וקולנוע דן... ייקח לו עוד כמה שנים טובות.
בכל מקרה אין ספק שוינטר הוא אייקון ואגדת בלוז. אם תבטיח לי שהולך להיות לפחות קטע אחד כמו הקטע האדיר הזה אשקול צעדיי בשנית

Barmelai

New member
קטע אדיר כמו זה

כמעט. זה מינואר השנה. שים לב שווינטר לא עומד אלא יושב, זה בגלל שמשחק השח האחרון שלו עם הקוצר הקודר החל כבר והוא נמצא בעיצומו. רוצה לומר, זאת הזדמנות אחרונה בהחלט לראות את ג'וני ווינטר לפני שהוא הולך להרביץ ג'אמים בלי הכרה עם מייק בלומפילד. ושלא תגידו לי אחר כך, אבל לא אמרו לנו. הנה אני אומר.

moonolog

New member
גם אח של גוני אדגר הוא נגן גאז ובלוז נהדר

ממליץ לשמוע אותו

Barmelai

New member
טוב שלא היית

הייתה בעיה של תאום ציפיות. ווינטר נתן טור דה פורס של רוק כבד, רחוק מאוד מהבלוז הלבן ומהג'וני ווינטר שעליו פינטזתי. היה אחלה מהול באכזבה מסויימת. האנרגיות היו בשמים אבל לא בשביל זה קניתי כרטיס הפעם. אתה בטח היית מחפש אותי בקהל כדי לחנוק אותי.

the1head

New member
ווינטר ורוק כבד, מה פתאום.. אולי ההרכב שאיתו

מושך לכיוון הזה?
אבל לפי מה שכתבת נראה שלווינטר יש עוד כמה מהלכים מפתיעים (על לוח השחמט) לפני המפגש עם בורא עולם. מה שנותן תקווה לעוד הופעה בארץ הקודש, הא?!
ואל תדאג, לחנוק לא הייתי חונק אותך... בטח היה שם מלא אז את התענוג הזה הייתי נותן למישהו אחר

Barmelai

New member
איך שהוא נראה, לא תהיה עוד הופעה בארץ

הבנאדם לא מצליח לעמוד על הרגליים יותר מחמש דקות.

Abbe Faria

New member
לא מסכים וכן מסכים

היתה אכזבה מסויימת, אבל אי אפשר להגדיר את מה שהיה שם רוק כבד, זה היה יותר רוק אדום עורף דרומי קצת חזק, האכזבה העיקרית שלי היתה מהסאונד, היתה שם בעיה מאד רצינית של באלאנס בין הגיטרה של ג'וני לגיטרת ליווי, פשוט הווליום של השני היה חזק יותר מדי וג'וני חלש מדי וזה פגע משמעותית ב"חוויית ג'וני ווינטר". וקשה לי לחשוב שזה היה עניין של מיקום פיזי שלי, היינו די באמצע האולם. בעיית הבלאנס הזאת גם נתנה את התחושה שהרוק קצת יותר כבד, כי הסולואים של ווינטר נבלעו קצת בין שאר הכלים. עמדתי ממש ליד הסאונדמן ומתישהו באמצע ההופעה שקלתי לכתוב בפלאפון שלי "Johhny - Louder, others - less" ולהעביר לו...
מעבר לזה, בהרבה המקרים שראיתי אמן רוק בגילו של ג'וני חשבתי לעצמי שהוא נראה ב10-20 שנה צעיר יותר מגילו האמיתי, במקרה של ווינטר הוא אולי בן 69, אבל נראה בן 89.

Barmelai

New member
הוא נראה ככה כי הוא מושך על אדים

וזה לא אדים שהיית שמח לשאוף בעצמך. ככה נראים בלוזיסטים, כנראה שהמצוקות והיקיצה הטבעית באקרבע אחה"צ עושים להם את זה. חלקם התייצבו על הלוק הזה בגיל 40. נכון, הסאונד שיחק תפקיד מרכזי ולא בקבוצה הנכונה, מה שגרם לי להתחרט על האמירה שהברבי זה המועדון האידאלי להופעה של ווינטר. זה לא היה, ולא ברור לי למה, כבר ראיתי שם הופעות עם סאונד מצויין. אתה צודק גם בהגדרה שלך: זה היה יותר רוק אדום עורף דרומי כבד.

Abbe Faria

New member
מערכת הסאונד בברבי מצויינת

ולדעתי הברבי זה מקום מצוין להופעה כמו ווינטר, אבל מספיק סאונדמן אחד בשביל לשבור את הטענות האלה.

the1head

New member
בן שלו על ההופעה של ווינטר

די תומך במה שאמרתם לגביי הסאונד שבהופעה (שעה ורבע?! נו באמת!)... לפחות הוא נהנה מהבלוז והכאוס.
הצליל של ג'וני וינטר חדר מתחת לסרעפת - בן שלו, הארץ

למעלה