winspool.drv ???

pilpilonim

New member
winspool.drv ???

שלום , גיליתי סוס בשם MINIOBION במחשב שלי ניטרלתי אותו , הנורטון לא גילה אותו. האם למרות שהיה לי פיירוול - היה אפשר לפרוץ למחשב שלי ואיך אני יודע מה עשו לי במחשב ? מאז יש לי בעיות במחשב שהחמורה מתבטאת בהודעת שגיאה של WINSPOOL.DRV כשאני פותח את הוורד של מייקרוסופט. ניסיתי להסיר והתקין מחדש את חבילת האופיס אך ללא הצלחה. מה לעשות ? תודה לכל המשיבים

pilpilonim

New member
זקוק לתשובה דחוף !!!!!!!!!!

וגיליתי עוד משהו- הגלגלת של העכבר לא עובדת . מה לעשות ?

Scott

New member
הגלגלת של העכבר?

הסבירות שזה מפריצה הוא קלוש. בדוק פיסית שהעכבר שלך לא נפגע, ונסה לעדכן דרייברים. ב-99 אחוז זה יפתור לך את הבעיה הזאת. לגבי הטרויאן (או ה-So called טרויאן) במידה ויש לך פיירוול (לא משנה איזה ושל מי) והפורטים שאינם בשימוש אסורים בתקשורת, אין חשש לדאגה. Scott

jeblesh

New member
סליחה?

הפייר וול תימנע מי התרויאן לתקשר צודק אבל מה ימנע מי התרויאן לחבל בפייר וול? ראיתי טרויאנים שניחתבו ביכדיי ליפרוץ למכום ספציפי שהדרך היחידה להיפתר מהם היתה לאסות משהו דומה לפירמות שהרס המון עבודה של אנשים וזה על מערחת הרבה יותר מאובתחת מי98 תסקים איתי שהטרויאני אים ניחתב בצורה חכמה יכול לקנפג את הפייר וול בעצמו ולתת לעצמו השראות גישה לאינטרנט...

uzi2

Active member
זה חוזר לסיפור הישן

זה חוזר לסיפור הישן של ההבדל בין common threats ל- most risky threats. זה נכון, יש הרבה דרכים לעקוף פיירוולים בתקשורת יזומה החוצה, ויש דרכים לבטל פיירוולים, במערכות הפעלה והתקנות שבהן הכל רץ תחת אותה מערכת הרשאות. מצד שני, הסכנות הנפוצות כנגד מחשבים אישיים ביתיים, הם מהעכברושים הרגילים, כגון NetBus, או SubSeven, ומעוד כמה פחות נפוצים, ואלו לא מתוחכמים מספיק כדי לעקוף פיירוולים. כנ"ל עניין האנטיוירוסים והאנטיטרויאנים למיניהם. זה נכון שהיכולת שלהם לזהות וירוסים וסוסים טרויאנים שלא מוכרים להם היא מוגבלת, אבל מצד שני, זה לא הופך אותם למיותרים כפי שיעידו בוודאי רבים מקוראי הפורום הזה שהאנטיוירוסים שלהם הצליחו להגן עליהם מפני לא מעט וירוסים שנחתו עליהם. אין הגיון לסרבל לחלוטין את העבודה שלנו במחשב רק כדי להגן על עצמנו מפני סכנות שהן ממילא נדירות יחסית (כאשר מדובר במחשבים אישיים ביתיים).

jeblesh

New member
הקתה פו הו

שהוירוסים איהיו רק יותר מתוחקמים עד עיין סוף וגם האינטי וירוסים יגדלו עד עיין סוף אים נמשיך ככה עוד כמה שנים טובות יצה וירוס שמתחנת את עצמו ומחפס דרחים החוצה ראיתי קבר מעחות שלומדות ומתחנתות את עצמם הם דורשות המון משעבים אבל המשעבים גדלים משנה לשנה עד שיום אחד זה איהיה פראקתי במחשב הביתי ואז איהיה בלגן שלם... אני חושב שעדיף ליבנות מערחת הפעלה כמו שצריך ולהשקיעה את הכסף הזה בפיתוח מעבד יותר מהיר יצה הרבה יותר מישתלם ונכון מי אובר ריידינג כמו פיירוול ואנטיוירוס לפי דאתי הגישה הזות תיפשית מפגרת וחסרת היגיון!!

uzi2

Active member
וגם האנטיוירוסים כבר מתחילים להכיל

רכיבים של בינה מלאכותית. הנקודה היא שהרעיונות שלך לא רלוונטים למצב הנוכחי. כרגע, לא סביר שה- CIA הולך להשקיע מאמצים רבים כדי לפרוץ למחשב שלי או שלך, והסכנות בפועל הן מוירוסים וסוסים טרויאנים סטנדרטיים, שההגנות הרגילות חוסמות במידה לא מבוטלת של הצלחה (ויעידו רבים מקוראי הפורום הזה). ברור שאין כאן משום הגנה מוחלטת, וגם על האנטיוירוס לבדו אין לסמוך יתר על המידה, אבל כמו שאנחנו עדיין נוסעים במכוניות בכבישים בין עירוניים, אפילו שיש בזה משום סכנת חיים, וגם אם אנחנו זהירים, רק ניסע יותר זהיר אבל לא נפסיק להשתמש במכוניות, כך גם במחשבים ואינטרנט, אי אפשר להסתכל על הכל רק מנקודת מבט של אבטחה כנגד כל חורי האבטחה האפשריים, וברור שעדיף מערכת הפעלה ותוכנות שתוכננו מלכתחילה עם אבטחה במודעות, אבל בפועל כשאדם בא להתקין מחשב, אבטחת המידע אינה השיקול היחיד, ויש לאזן את השיקול הזה עם עוד שיקולים כמו נגישות לשרותים באינטרנט, נוחיות שימוש, תמיכת שוק, וכדומה.

jeblesh

New member
סיפור מההפתרה

כודם כול עיזו מערחת הפעלה יש לך קצת אבל ממש קצת יעזור:) דבר שני מערחות לוגינג של המערחת או של פיירוול אים יש יעזרו מעוד מעוד דבר שלישי הבקשה שלך עולה דיי הרבה כסף למה בסופו של דבר אתה תיצתרך ללחת לאביוז תים שיקבע מה אסו אים אסו אני יכול רק להגיד לך אים הם יכולים להתחיל לעבוד ביכלל ואים יש אפשרות לברר אז אים עיין לך חומר חשוב על המחשב חבל על הזמן והכסף... עגב רצויי גם שתגיד מי ספק האינטרנט שלך...

pilpilonim

New member
windows 98- איך אפשר לתקן את העכבר

לא יודע למה אתה מתכוון - תסביר את עצמך. איך אפשר לתקן ?

jeblesh

New member
שמע

לאחר חיפוס רציני אני לא מוצה שום טויאן שניקרה MINIOBION לחסום תרויאני זות לא בעיה פשות תוריד פייר וול וזה איהיה פיתרון זמני עד שמישהו יוצי פיתרון סופי לטרויאני עצמו עגב במה הישתמשתה ביכלל בישויל לחסוף את הטרויאני אים נורטון לא זיהה אותו? אים אתה רוצה המלצה על פייר וול אז מיצתער לא מישתמש הרבה ב98 אבל מימה שראיתי הפייר וול החי טוב שניתקלתי בו למערחת הזות הו הפייר וול של מאקפי מעוד נוח לקינפוג וממש ידידותי ועוסה עבודה מעוד טובה אים אופציות דיי רציניות אז תוריד אותו ותתקין ותקנפג כמו שצריך וניפתרה הבעיה זמנית

pilpilonim

New member
יש לי ZONEALARM

אם קיים סוס במחשב , עדיין יש סיכוי לחדור למרות הפיירול ? לסוס קוראים מיני משהו והוא התגלה ע"י תוכנת בשם TROJAN REMOVER. איך אני פותר את בעיית הוורד + הגלגלת בעכבר. תודה ל JEBLESH על תשובותיו

jeblesh

New member
שמע עין לי שום ניסיון

אים עחבר אים גלגלת :) עגב הפייר וול שיש לך עין לי מוסג מה הו אוסה רק כמה קביי הנחיה לקינפוג של פייר וול יש 2 דרחיי פעולה איקריים בפייר וול הרישונה הפייר וול מאפשר רק למידע שאתה מגדיר לו בתור מידעה שמותר להאביר... השניה עובדת בידיוק הפוך הפייר וול חוסם רק מה שאתה אומר לו לחסום אני ממליץ לך ללחת על הרישונה וליקרו את ההוראות ולקנפג את הזוון אלרם כמו שצריך שלא איהיה מצב שתוחנה שאתה לא יודעה מה הי תקבל גישה לאינטרנט מקבה שהבנתה יום טוב :)

למעלה