WINGATE מה זה ווינגייט????
I IgalR New member 25/3/02 #2 תוכנת שהופכת את המחשב לPROXY שימושית במיוחד לשיתוף חיבור אינטרנט אחד בין כמה מחשבים .
C cool2 New member 25/3/02 #3 אני קיבלתי.............. רשימת ווינגייטים, מה אני יכול לעשות בהם ואיך????????
I IgalR New member 25/3/02 #5 כשיש וינגייט מותקן או כל פרוקסי אחר לצורך העניין אתה יכול להתחבר דרכו למחשבים אחרים המחשבים האחרים יראו את כתובת המחשב שעליו רץ הוינגייט כך שהמחשב שלך ישאר אנונימי . נניח שיש לך וינגייט במחשב ומישהו התחבר דרכך לפנטגון הFBI יגיע אלייך מבלי יכולת ישירה למצוא את מי שהשתמש במחשב שלך .
כשיש וינגייט מותקן או כל פרוקסי אחר לצורך העניין אתה יכול להתחבר דרכו למחשבים אחרים המחשבים האחרים יראו את כתובת המחשב שעליו רץ הוינגייט כך שהמחשב שלך ישאר אנונימי . נניח שיש לך וינגייט במחשב ומישהו התחבר דרכך לפנטגון הFBI יגיע אלייך מבלי יכולת ישירה למצוא את מי שהשתמש במחשב שלך .
X Xֹ New member 26/3/02 #6 כולכם כל היום רק פורצים לפנטגון אולי תספרו לי מי רצח את קנדי ותמסרו ד"ש לסקאלי....
F fromm New member 25/3/02 #4 מה רע עם MICROSOFT? מה רע עם הפיתרון של MICROSOFT? אפשר לשתף מחשבים 98 עם ME עם 2000 ו- XP ללא כל בעיה. עובד עם DIALUP רגיל, ISDN, ADSL או כבלים.
מה רע עם MICROSOFT? מה רע עם הפיתרון של MICROSOFT? אפשר לשתף מחשבים 98 עם ME עם 2000 ו- XP ללא כל בעיה. עובד עם DIALUP רגיל, ISDN, ADSL או כבלים.