windows98

yael29

New member
windows98

בוקר טוב. אני מקווה שיש מישהו ערני מספיק בשביל לעזור לי עם 2 בעיות. 1. ה- WINDOWS98 שלי החליט שהוא מסרב לעלות. המסכים שאני מקבלת הם סריקת דיסק או האפשרות לעלות במצב בטוח. הבעיה היא שאם אני מנסה להעלות את המערכת הפעלה, המחשב נותן לי סמן בקצה השמאלי העליון וללא אפשרות לעשות משהו. 2. מצלמת אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי לתפעל את העניין? התקנתי את התוכנה אך לא מסבירים שם מה לעשות הלאה. איזה מספר צריך לחייג ואיך מתקשרים ישירות עם האדם שאיתו רוצים לתקשר??? תודה מראש יעל

liranon

New member
פירמוט הפתרון הטוב ביותר בשבילך

כדאי לך לעשות פירמוט במצב כזה. תגבי את כל מה שחשוב לך. אם הייתי במצב שלך זה מה שהייתי עושה. לרוב פירמוט עוזר. כמה זמן לא פירמטת את המחשב??? חייבים לפרמט כל כמה חודשים.

קוב

New member
חייבים לפרמט?

לא נכון! לרוב הבעיה נעוצה בתקלה טכנית כלשהי, תאימות, התקני PNP לא ממש תואמים וכו´. פרמוט - פעולה דרסטית מיותרת ב-99% מהמקרים. אפשר לנסות ולבצע התקנה מלאה על גבי הגרסה המותקנת. אם פעולה זאת נכשלה, אפשר לשנות את שם המחיצה של WINDOWS לשם אחר ואת שם הקובץ WIN.COM במחיצוה זאת שלם אחר ולבצע התקנה מלאה חדשה. באופו כזה ניתן תמיד להשתמש בדרייברים, מבנה ה-DESKTOP המקורי ועוד...

philips

New member
לא נכון!!!!

במקרה של אדם שלא מתמצא ולא מכיר וגם במקרה של אדם שכן.. פרמוט היא פעולה פשוטה /מהירה ומבטיחה פתרון טוב יותר של התקלה מאשר כל משחק או אלתור או טלאי אחר כמו הצעתך.. נוהל פרמוט במקום פתרון תקלה הוא נוהל מקובל במערכות כמו 95,ME,98 והוא נובע מהרעיון שמערכות הפעלה אלו בנויות על KERNEL גרוע שלנסות להבין מה התקלה בו יקח הרבה יותר זמן מאשר לפרמט.. במקרה של WIN 2000,NT,XP.... יש מקום לנסות דברים אחרים

למעלה