Windows 2008 Server Beta 3

Ambious

New member
Windows 2008 Server Beta 3

למי פה שמתעסק עם שרתים (וגם למי שלא וסתם רוצה לראות), יש אפשרות לבחון את הגרסה הגדולה הבאה של 'חלונות 2008' (לשעבר 'לונגהורן סרבר') בבטא 3 - גרסה ציבורית. להורדה: מאתר מיקרוסופט הורדתי והתקנתי את הגרסה על מכונה וירטואלית (Virtual PC 2007 - אמנם היה עדיף ב- Virtual Server אבל רציתי שזה יתאים למכונות קיימות שיש לי ב- VPC) ובינתיים אני מתרשם לטובה. ההתקנה נוחה וידידותית (כמו ויסטה), ההגדרה הראשונית משופרת פי כמה מונים מזאת של חלונות סרבר 2003, והאשפים (התקנת Virtual Directory, התקנת DNS וכו') הרבה יותר אינטואיטיבים ויעילים. אביא התרשמויות נוספות בהמשך. ואפרופו שרתים - תאחלו לי מזל טוב, אני עכשיו MCSA מוסמך. נשארו לי רק 3 בחינות עד ל- MCSE שלי. -אלעד

Ambious

New member
שאלה מצוינת, אבל לצערי אין לי תשובה.

אני מניח שאם לא ננסה לא נדע.
-אלעד

מוזר...

ניסיתי להתקין אובנטו 64 ביט על וירטואל PC 64 ביט והוא אמר שאני צריך גרסת 32 ביט...
כרגע אני מוריד את גרסת ה-32 ביט...

שמפו10

New member
אז מה יותר טוב

זה או וינדוס ויסטה?ומה הכוונה למי שמתעסק עם שרתים?

Ambious

New member
אין קשר בין זה לבין ויסטה, מדובר בדברים שונים

חלונות 'ויסטה' היא מערכת הפעלה לעמדות קצה, כלומר, מחשבים ביתיים ומשרדיים. חלונות סרבר 2008 היא מערכת הפעלה לשרתים - כלומר - מחשבים גדולים שמספקים שירותים עבור מחשבי קצה, בדרך כלל בחברות מסחריות או בכל מקום שבו מספר של מחשבים צריכים לגשת לאותו משאב דרך הרשת. במילים אחרות אם אתה לא יודע מה זה Windows Server אז כנראה שאתה לא צריך את זה.

למעלה