Win32/Adware.I2ISolutions

BlogTV Police35

New member
Win32/Adware.I2ISolutions

התקנתי אנטי-וירוס חדש, והוא מצא את אחד הקבצים של אפלט הצ'אט של תפוז כ-Adware (תוכנה שמציגה פרסומות ו/או אוספת פרטים מהמחשב ושולחת אותם דרך האינטרנט). הקובץ: C:\WINDOWS\Downloaded Program Files\launcher.ocx תיאור: Win32/Adware.I2ISolutions Application האנטי-וירוס: www.nod32.com תגובת תפוז?

BlogTV Police49

New member
וירוס

אחי יש לי את אותה תוכנה ואת אותו קובץ ואצלי זה לא מצא כלום יש סיבה?

BlogTV Police48

New member
לאנצ'ר

טוב אז הלאנצ'ר זה בעצם התוכנה שמפעילה את הממשק של תפוז היא זו שמפעילה את תפוז בעצם תוכנת האנטי וירוס היא מזהה אותו בתור פוגע מכיוון שזה תוכנה שמאפשרת הורדה וממשקי אינטרנט מסוכנים

BlogTV Police26

New member
אכן מסתבר

שיש אנטי וירוס שמזהה את הlauncher כתוכנה מסוכנת אבל אני גם לא מכיר ממשקים מסוכנים שעובדים איתה - זה כולה אפליקציה שכתב בחור ישראלי ומכר אותה לתפוז ונענע... NOD32 מזהה את ה"וירוס" הזה החל מה8/04/05... כנראה שהמתחרים דיווחו עליו כוירוס או משהו כזה.... בכל מקרה האפליקציה לא מסוכנת.

BlogTV Police26

New member
משה עוד פעם

אחת אתה מדבר אלי בקונטציה מינית אני חותך לך את הזין ומוכר אותו בשוק השחור עם הסיסמא "להגדיל ב1.90 ש"ח?" המשך יום נעים :)

BlogTV Police26

New member
וחוץ מזה...

אני לא מוכן נפשית לילד... הילד שבתוכי עדיין זועק נואשות לביטוי עצמי... רק אחרי זה אני אתפנה לשאר הדברים!

BlogTV Police23

New member
אממממ... נוסחה...../images/Emo26.gif

אמממ תשמע יהודה... לפי מה ששמעתי בת הרבה יותר קל לעשות מאשר בן הגבר יכול לסיים את תפקידו תוך 2 דקות... ככה שאני חושבת שכל גבר יוכל להסתדר עם עשיית בת בנוגע לבן.... זה כבר משהו אחר

למעלה