win2000

• פותח הנושא ohel
  • פורסם בתאריך

ohel

New member
win2000

יש לי 2 מערכות הפעלה. win98 - נמצא בכונן c, המוגדר כזה שנעשה ממנו ה- boot, ו- win2000, הנמצא בכונן אחר. אני רוצה לפרמט את c, ושהבוט יעשה מהכונן האחר, של 2000. השאלה שלי היא אילו קבצים להעביר ולשנות אם צריך וכיצד. כמובן שעשיתי את השינויים המתאימים בביוס. ואם זה לא ברור, מדובר ב- win2000 pro, כלומר NT. תודה.

IBZ24

New member
העבר את הדיסק שבו מותקנת מערכת

ההפעלה WIN2K כמסטר ואת הדיסק השני כמשני,תתחיל התקנה של ה WIN2K ואחרי העתקת הקבצים מהדיסק למחשב אתחל את המחשב,כנס בדוס לקובץ BOOT.INI,ושנה את השורות בו כך: בחלק של ה DEFAULT שנה את השורה default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT ואת השורה הבאה [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(4)\WINNT="Microsoft Windows 2000 ADVANCE SERVER" /fastdetectלפי העקרון הבא: 1-אם המערכת הפעלה נמצאת בדיסק הראשון אתה משנה את המספר שאחרי (DISK),אפס משמעותו דיסק ראשון,1 משמעותו דיסק שני וכולי,אצלך זה אמור להיות 0 2-אחרי כן אם מערכת ההפעלה נמצאת במחיצה הראשונה של הדיסק יש לשנות את (PARTITION),מאחד ומעלה,כשאחד משמעותו מחיצה ראשונה וכולי *-שינוי השורות הללו מתייחס להארד דיסר רגיל ולא SCSI,אם יש לך SCSI שינוי השורות הוא שונה

למעלה