wildcard connectior באסקציינג'

Golan24

New member
wildcard connectior באסקציינג'

מכירים את זה? התצורה היא כדלהלן: הISP שלי מחזיק תיבה אחת, לצורך העניין [email protected] ומבצע עליה "ווילדכארד", כלומר - כל מי ששולח לדומיין הזה, מגיע לתיבה הזו.. האקסציינג' שלי מושך מהתיבה הזו, ומחלק למשתשמשים בתוך הרשת, על פי מה שנרשם לפני השטרודל. מבחינת הISP, הם עושים לי את זה אני רוצה לדעת איך אני מקפנג את האקסציינג' שלי לבצע את הקבלה מהתיבה הזו, וחלוקה לתיבות פנימיות על פי המשתמש (מה שנרשם לפני השטרודל)

ezaton

New member
נדמה לי שזה הרעיון של UUCP

לא בטוח, אבל זה כיוון לחפש.

gaydahan

New member
pop3 connector

אתה צריך להגדיר pop3 connector בתוך הEX ומשם לחלק את הדואר לשאר המשתמשים תפקידו של ה connector יהיה למשוך את הדואר מהתיבה שנמצאת בisp שלך

ezaton

New member
הוא לא דיבר על זה

הוא דיבר על אריזה של כל ה- domain wild case, ופתיחתם (וחלוקתם) אצלו. זה, קלאסית, נקרא UUCP. ה- pop3-connector אומר שיהיה לכל משתמש שלו תיבת דואל אצל ספק האינטרנט, ומשם הוא ימשוך פר-משתמש, את הדואר אליו. כלומר, החלוקה עצמה, במקור, מתבצעת אצל ספק האינטרנט. כמו כן, ה- pop3-connector פגום קלות (באג ידוע, ויצאה לי הנשמה עד שמצאתי אותו במקרה), כך שהחל מהתיבה ה-16 לערך, הוא מתחיל לאבד דואר (בלוגים הכל תקין, במעשה, הוא לעולם לא מפנה ל- IS), אקראית לחלוטין. אצלי באירגון היה "חור שחור" שנע בין התיבות, ובלע דואר לתיבה אחת כל פעם (עד שנכנסתי ל- properties שלה, שאז הוא עבר אקראית לתיבה אחרת). שיגע אותי, עד שמצאתי שזה אכן באג מוכר, ושאין לו פיתרון (הם מנסים להרוג את ה- pop3-connector, ולכן הם לא טורחים לתקן).

למעלה