WILD

amit469

New member
WILD

טוב : א. סליחה על הנושא הקודם היו לי כמה בעיות :\ לעניין : קראתי על נושא של israeliman46 או איך שלא קוראים לו =] קיצור יש שם שיטה שהיא : ישנים קמים אחרי 5-6 שעות חוזרים לישון בשניה הראשונה עם החלום רץ במוח ונמצאים בWILD במצב מתקדם :] טוב קודם כל זה עובד ? ב. אני פשוט קצת מפחד מכל העסק הזה שאני לא יוכל לזוז ושיהיה לי קשה לנשום .. זה לא מסוכן ? ג. האם לנסות את זה בכלל ? אני בערך חודש בעסק ועוד לא יצא לי חלום צלול :( תודה. עמית

silverhawk

New member
מממ, לא הבנתי

על איזו שיטה אתה מדבר? תוכל לתת קישור להודעה המסבירה את השיטה אליה אתה מתייחס?

amit469

New member
הנה :)

הנה השיטה : ציטוט : בכל מקרה לשיטה קוראים Back To Dreaming ברגע שנגיד קמת מחלום באמצע הלילה אפילו לשניה אפילו שבבוקר לא תזכור שבכלל קמת רק תעצום עניים ותחשוב טוב על החלום תדמיין אותו ותחשוב רק עליו בגלל העייפות ובגלל ההחלום עוד טרי אתה תוכל לדמיין ממש קרוב למקור ותוך שניות את תרגיש את הWILD במצב מתקדם ושונה . א. זה עובד? ב. אתמול ניסיתי ולא ממש הצלחתי כי רשמתי קצת פחות ביומן ועם הזמן אני זוכר פחות חלומות ככה אז מהיום אני ממשיך לרשום כל בוקר :p תודה .

EndOfAllHopes

New member
המממ

זה לא מסוכן לדעתי, כי כל לילה אתה עובר את התהליך הזה, פשוט אתה לא מודע!

Bluescale

New member
לא מסוכן ולא רלוונטי לעכשיו

עמית, אתה רק בהתחלה. חכה עם השיטה המסובכת של WILD. אגב להבדיל בין back to bed WBTBלבין wake induction lucid dreaming WILD שתי שיטות שונות לחלוטין. אין בזאת כל סכנה אבל שים-לב הטכניקה אומרת שאתה חייב להשאר ער מעט כדי שלא תרדם ישירות. תהלך חצי שעה עד שעה ותקרא ביומן חלומות או כל אתר חלומות כזה או אחר. ואחר-כך תלך לישון שנית ו..... כשנגיע לחלום הצלול הראשון שלך נדבר :) אל תדאג, אתה |---| ככה קרוב לחלום הצלול הראשון שלך. פבל.

amit469

New member
תודה !

באמת טוב לשמוע את המשפט הזה ! אני מקווה מאוד שאני יצליח . וב WAKE UP TO A DREAM אני צריך לקרוא איזה חצי שעה ואז לעשות WILD ? יש אולי איזה לינק ? ואגב אם זה לא רלוונטי מה כן לעשות ? תודה .

Bluescale

New member
לא WILD אז MILD

פשוט במקום להתחיל ולהחליט להשאר ער (שזה קשה ולא רלוונטי לעכשיו) תעשה פשוט אותו הדבר אבל לפני השינה תזכיר לעצמך שאתה הולך לישון ולחלום עכשיו. כמו-כן תתמיד בבדיקות מציאות אינסופיות, בלי הפסקה. בסופו של דבר זה יגיע. אבל אתה יכול להמשיך עם MILD או WBTB. לינק נחמד: www.ld4all.com תהנה, פבל.

amit469

New member
אממממ

אני זוכר שעשיתי MILD אני זוכר שהייתי מודע לזה שאני ישן וראיתי אור לבן משהו מאוד מאוד מוזר ! יש סיכוי שזה חצלול ? ואני ימשיך עם מילד היום :)

amit469

New member
מה אתה צוחק ?!?!?!?! COOOOOOOOOOOOL

מאגניב !!! אני הולך לעשות את זה היום !!! פאק :p

למעלה