wild

yaron903

New member
wild

אני יכול להעיד שבזמן תהליך ההרדמות אחד הטכניקות הטובות יותר היא נעיצת העיניים באפלה כאשר העיניים סגורות. גיליתי על עצמי, שכדי לא להרדם מהר ,עדיף לנעוץ את המבט מבעד לעניים סגורות באפילה. בו בזמן אני מרגיש שזו עוזר לי לומר לעצמי, שהגוף שלי נרדם ואני בהכרה, כמה פעמים. המבט הוא זה שעוזר להבדיל בין הגוף להכרה. תנסו, זה מאוד נחמד.

J e i n

New member
כשאתה עוצם עיניים, אינך רואה דבר?

אינך רואה כתמים או דפוסים כלשהם? תנסה לדוגמא לבהות זמן רב בנורה בחדר חשוך (אם זה במהלך היום זה לא יעזור לך כיוון שנורות בקושי נראות על רקע אור יום). אחר כך עצום את עיניך. אני בטוחה שתראה את הכתם של הנורה.

gggssshhh

New member
מעניין! אולי אני אנסה

את זה, אבל בינתיים אני צריכה לשפר את זיכרון החלומות שלי שהידרדר מאוד.. לא נורא, נתקן.

yaron903

New member
התכוונתי...

התכוונתי שתעשו את הWILD רגיל כמו שאתם עושים, אבל צרפו לזה גם בהיה בחושך כאשר עינייכם עצומות. זה עוזר לא לאבד את הריכוז ולשקוע השינה. פשוט דמיינו שיש משהו מולכם (כמו המנורה בתקרה למשל) ואתם מתבוננים בו בעיניים עצומות. בדרך כלל מה שקורה כעוצמים את העיניים -הם מתגלגלות לאחור- אז פשוט תמנעו מזה והתבוננו קדימה. בלילות הראשונים אולי תרגישו מוזר, הגוף מתנגד לזה וגורם למעין נידנודי שינה, אבל אם מקפידים זה עוזר מאוד ! לפני שני לילות במהלך ההרדמות ,לשבריר שניה ראיתי את התקרה והמנורה בחדרי דרך עיניים סגורות !?! ממש נבהלתי. אולי התחלה של הקרנה? נ.ב- אני מצליח עם הWILD במהלך ההרדמות בלילה בלי לקום בבוקר ואז להרדם שוב. אבל כנראה בגלל שאני רגיל. נראה לי שיש נטיה להצליח בקלות יותר בבוקר.

למעלה