Why the Redskins suck

RoyBehar

New member
Why the Redskins suck

אם נתעלם לרגע מהעובדה שהשם של הקבוצה הוא גזעני ופוגע באוכלוסיה שלמה בארה"ב, ונשים בצד את העובדה שבאיצטדיון שלהם מוכרים בירה בשירותים.. נתעלם לרגע גם מכשלי הניהול, והעובדה שהם לא מוכנים לפטר את ג'ים זורן (כנראה קשור לעובדה שהם עדיין משלמים לשני המאמנים הקודמים שפוטרו) ובמקום זה פשוט מנסים לגרום לו להתפטר לבד. הנה הסיבה האמיתית ללמה הרדסקינס כל כך נוראיים... קוראים לזה קארמה. and it's a bitch

RoyBehar

New member
או שאולי זאת הסיבה..

התנצלותי לכל אוהדי הרדסקינס כאן, אני יודע שיש כמה וכמה כאלה, אני לא יודע מה יש לי מהם היום, סתם משעמם לי ופייג' 2 של ESPN נותנים קישורים ממש משעשעים.
אולי מחר אני אעבוד לריידרטס או לצ'ימפס Why do the Redskins suck? Because the local paper is really mean to them!

omrili77

New member
אתה לא צריך להתנצל

שים לב שאתה לא מתייחס לקבוצה עצמה, אלא רק למי שעומדים בראשה. הדברים האלה רק מוכיחים (שוב) את מה שתמיד אמרנו: שסניידר אידיוט. אגב, אפשר לחשוב שדנבר היו כאלה מוצלחים עד העונה...

RoyBehar

New member
תכלס

צודק. זה באמת הכל ענייני הנהלה. וכן, עד לפני חודשיים (כבר חודשיים?? אלוהים, הליגה הזו קצרה מידי..) אני הייתי בטוח שגם בדנבר בעל הבית השתגע עם כל השינויים ההזויים באוף סיזן (שאנהן, קאטלר, מארשל וכו') הרדסקינז קבוצה עם המון מסורת (ולי אישית אין שום בעיה עם השם שלהם, סתם רשמתי את זה כי זה עלה לדיון די הרבה בתקופה האחרונה משום מה) ומגיע לאוהדים שלה בעלים נורמלי שיהפוך את הקבוצה למה שהייתה פעם.

למעלה