WHY OH WHYYYY!!!?!?!?!?!?

tatababa

New member
WHY OH WHYYYY!!!?!?!?!?!? ../images/Emo46.gif

אני לא יודע אם לכעוס, לבכות או פשוט להתאכזב אבל קיילי (כהרגלה) הקליטה שירים מעולים והוציאה את הזבל בסופו של דבר! לעזאזל, זה פופ שאישית מזכיר לי מאוד גרסה מעודכנת וקצת יותר קאמפית של יורית'מיקס הגדולים... ומה קיבלנו במקום? Obsession, Promises, Sweet Music וכו'. הוייייייי פשוט נצבט הלב! בכל אופן, השירים שהודלפו מתקופת BL מעולים לדעתי וטובים יותר מרב השירים שיצאו מכל שלושת אלבומי פארלופון (כולל U/K).

Nadav נדב

New member
מבין אותך לגמרי

אבל עברו שלוש שנים והתקופה המסריחה של BL מאחורינו
אז בקטנה.

adamkylie

New member
אני לא מבין מה יש לכולם נגד BL...

אני מאוד אהבתי חוץ מכמה מעידות נוסח- IFFU שהיה מיותר לגמרי... דרך אגב למשהו יש קישורים להורדה של Lovin' You beats per minute כי אני לא מצליח להוריד אותם בשום מקום :(

tatababa

New member
Body Language

הוא האלבום הכי טוב מבין שלושת הפארלופונים לדעתי. עדיין, כל השירים שדלפו מתקופת האלבום פשוט מגלים שהכיוון ההתחלתי שהלכו עליו עם הפרוייקט הזה היה שונה לגמרי והאמת - פאקינג הרבה יותר מעניין! איך לעזאזל סיימנו עם הפיהוק הזה Someday כשיש שירים כמו My Image Unlimited או Trippin' Me Up?! זה פשע מה שהולך פה!

Nadav נדב

New member
איך אפשר להשוות אלבום מעפן כמו BL

לאלבום פופ איכותי כמו LY? אתה עושה פה עוול, רן

tatababa

New member
תיקון

BL הוא האלבום האהוב עלי מבין השלושה, LY הוא האיכותי באמת מבין השלושה ופיבר הוא סתם זבל ממוסחר. ואגב קיילי נראתה נפלא בתקופת Body Language - המראה האהוב עלי

Nadav נדב

New member
קקי לנגוויג' הוא אלבום גרוע ומשעמם

ששקוף שלא השקיעו בו מחשבה. קיילי גם נראיתה כמו ז*נה זקנה באותה תקופה.

tatababa

New member
אני לא חושב שזה נכון

הושקעה בו המון מחשבה, ואפשר לראות את זה בייחוד בסטיילינג שלו. בסופו של דבר, הבעיה הגדולה באלבום זה שהוא יצא ארבעה חודשים לפני הזמן, מה שאומר שתפסו אותם עם התחתונים למטה. האלבום יצא לא מוכן ושומעים את זה..

אין על פיבר !!!

לא יעזור לאף אחד...האלבום הכי טוב של קיילי עד היום...כל שיר פצצת דיסקו מתקתקת...כל טרק סינגל פוטניצאלי !!! ה- אלבום !

למעלה