Why "Invincible" was a commercial failure

M o d e r

New member
Why "Invincible" was a commercial failure

רק רציתי לכתוב על דעתי על הסיבה לאי ההצלחה של האלבום האחרון של מייקל, ואשמח לשמוע את תגובותיכם לגבי זה. לדעתי האלבום לא הצליח בגלל החלטות לא טובות ובההפקה. מייקל באלבומים האחרים כתב את רוב השירים לבד והפיק אותם לבד או בשנות השמונים אם קווינסי ג'ונס. לדעתי ב Invinicible מייקל ג'קסון לא היה בטוח בעצמו כמו פעם, ועבד עם האנשים הלא נכונים שהפיקן את כל השירים שלו בסגנון r&b. דוגמא טובה לכך היא שמייקל הפיק וכתב את השיר Xscape שהיה שיר מאוד (טוב יותר מכל שיר ב invincible) והיה יכול להיות להיט ענק. אני אישית לא אהבתי את האלבום, אולם שמתי לב שהרבה פה בפורום מחשיבים אותו לאחד מה טופ שלהם. לדעתי Invinvinble זה אלבום טוב ל hardcore fans של מייקל ג'קסון, אך הוא לא טוב מספיק כמו הקודמים של מייקל כידי למצוא חן על ידי אנשים שהם לא מעריצים של מייקל ג'קסון.

NIR VENGER 17

New member
ההצלחה מול ההצלחה בעינינו

האלבום Invinvinble הוא הצלחה בעיניי... הבעיה עם האנשים שחושבים שהוא לא הצליח היא שהם מצפים לשירים קליטים עם ביט חוזר מלודיה קליטה ובעלי פזמון חוזר בפעם המאה לא שזה לא טוב....... השירים האלה הם אלה שנתפסים אצלנו הכי מהר בראש והשירים האלה הם בדרך כלל מה שמתנגן לנו בראש בלי אפשרות להוציא אותם... חוץ מזה שהאלבום Invinvinble לא קיבל תמיכה מלאה מצד סוני שלא נתנה את ה"הקדמה" המובטחת לדיסק הזה השירים שם בחלקם הם לא מה שנקרה קליטים או להיטים (חוץ מ You rock My world) ואי אפשר להשמיע אפילו אחד מהם במועדון לעומת הרבה שירים של מייקל שמתנגנים עד היום בכול רחבי העולם במועדונים מה שנקרה קלאסי אם אתה מתכוון שה- אי הצלחה מתבטאת ומוכחת במכירות אז אנחנו מדברים על עידן הצריבות ואי אפשר לבקש יותר מדיסק כזה Unbreakable Heartbreaker Invincible Break Of Dawn Heaven Can Wait You rock My world Butterflies Speechless 2000 Watts You Are My Life Don't Walk Away Privacy Cry The Lost Children Whatever Happens Threatened

VAMPhantom

New member
ראשית: ברוך הבא!;)

בנוגע לשאלה, כפי שכבר ניר ציין, גם בעיניי הוא אלבום עם הצלחה! זה שהמסע פרסום לא היה כראוי (בגלל הגרביים המסריחות;) אין זה אומר שהוא לא אלבום טוב! מה שאני אישית אהבתי באלבום, שהוא איך נאמר בעדינות?!, המציא ת'צמו מחדש, בלהיטים שיש באלבום... וזה מה שהכי יפה והכי כישרוני שיכול לצאת מאומן כלשהוא, ובמיוחד שמדובר במייקל!
זה שהוא חלק ת'הפקה עם אחרים, אין זה אומר, שבסופו של דבר, אין זה הוא שנתן ת'גונג האחרון לפינישים באלבום, כפי שעשה ועוד יעשה...

g a g a

New member
ייתכן שהסיבה ש"בלתי מנוצח" היה """כישלון""",

[ושמתי מיליון מרכאות כפולות כי כישלון של מייקל זה חלום רטוב לאומנים אחרים] היא שילוב של 2 גורמים: א. מסע הפרסום שלא היה קיים בכלל בגלל סוני וטומי מוטולה
ב. הדברים שהעלית. מייקל במיטבו [לדעתי] כשהוא כותב ומלחין ולא נותן ל"מפיקים נחשבים" לעשות את העבודה. באופן אישי אני מחבבת את אינבינסיבל אבל הוא לא מתקרב לאלבומיו הקודמים של מייקל [לדעתי]. אגב, נשמח לשמוע קצת פרטים עליך. נכנסת לפורום בלי להציג את עצמך
שם, גיל, מאיפה, כמה זמן מעריץ, וכו'.. שהות נעימה

M o d e r

New member
תגובה ל gaga

אני מקנדה, ואני הייתי בעבר חבר של הפורום הזה (2002) עוד כשמנהל הפורום היה דניאל דוייטש אני שמתי לב שרוב החברים הנוכחיים הם לא אותם שהיו בעבר (יכול להיות שאני טועה). אני זוכר שחלק מחברי פורום אחרים שהיו הם: שרון ואורית ( 1 ו 2).

g a g a

New member
ברוכים השבים ../images/Emo13.gif

אכן, דניאל ניהל בעבר את הפורם. וגם אורית. שרון.... לא מכירה. אולי התכוונת לשרונה?

M o d e r

New member
כן את צודקת

אני התבלבלבתי כנראה. שרונה זו הבחורה שפגשה את מייקל כשהוא היה בגרמניה עם התקרית עם התינוק? אגב כל אותם שציינתי, הם כבר לא חברים בפורום הזה?

g a g a

New member
אכן, זו אותה שרונה מפורסמת ../images/Emo13.gif

דניאל כבר לא כותב בפורום (ייתכן שהוא קורא, אני לא יודעת...). שרונה כותבת בפורום פעם ב... ואורית כבר לא כותבת בפורום.

abigaillovesmj

New member
דעתי בנושא...

אני ממש אוהבת את אינבינסבל. אומנם לא כל כך סגורה על סדר השירים וכן הייתי מחליפה את אחת הבלדות ב- SHOUT אבל זה אלבום ממש טוב. לדעתי הרבה יותר טוב מכל מה שיש כרגע ומכל מה שהיה בזמן שהוא יצא. דווקא ממה שהבנתי האלבום כן דיבר לאנשים חדשים ואלו הפכו למעריצים. לדעתי הסיבה שהאלבום לא הצליח קשורה הכי הרבה לסוני. סוני הכשילו את מייקל גם בתקופת ההקלטות. ואז כשהאלבום יצא סירבו לקדם אותו. למרות כל זה האלבום מכר הרבה יותר מכל האמנים ש"נחשבים" עכשיו. וזה מאוד מכובד גם בהתחשב בזה שמייקל מוציא אלבומים לעיתים רחוקות ולכן אנשים צעירים יותר, מכירים אותו פחות וכן וגם בגלל שכיום תעשיית המוסיקה בשפל בגלל ההורדות וכו'.

למעלה