whose bed have your boots been unde

m L m

New member
whose bed have your boots been unde

whose bed have your boots been under
אחד הקליפים הראשונים של שנאיה שזכיתי לראות. קליפ פשוט ומלא כיף! טוב, אז נכון שיש שם כמה פרצופים שאני תמיד רוצה להכניס להם בוקס
כמו ה"ילד" הזה שמשחק פוקר ושאניה מחבקת את הכתפיים שלו ויש לו חיוך דבילי כי הוא מנסה להתעלם.... יכול להיות שזו רק אני אבל ממש בא לי להכניס לו
ואני לא בנאדם אלים! נעבור הלאה- אני אוהבת את הקטעים שהיא רוקדת על הדלפק ואת הקטע של הסיגריה.... כן, אני יודעת, זה מגעיל. אבל הפרצוף שהיא עושה כ"כ מצחיק אותי
אני בטוחה שכמעט כולם אוהבים את הקטע בסוף עם הציפורים....זה כ"כ יפה. למרות שזה לא נראה שהם תיכננו את זה ככה. אבל יצא מדהים! היא נראת כ"כ יפה בשמלה האדומה שלה.... ואיך אפשר לשכוח את הכלב שנובח בהתחלה? מתוק! אבל מה הוא נובח על שאניה
לגבי השיר - שיר מתוק שמכסה כאב. בתכלס- זה שיר על בגידה והוא מובא על זרי דפנה
בקיצור-
אני אוהבת!

sharabigfan

New member
../images/Emo66.gifשיר שמח ומאושר:))))))

טוב אז נתחיל בהתחלה הכלב שנובח, הוא מסוגל לנבוח על שאניה לא נראה לי אני חושבת שנתנו לו אות להתחיל לנבוח שאולי הולכת להתחיל המוזיקה או משהו כזה לכו..תדעו:) וששאניה מחבקת שם את הילד כמו שמירי אמרה זה קטע מעצבן פרצוף צעצבן ולמה שאניה חיבקה דווקא אותו אולי זה דוד שלה או משהו מעניין... אני שמה לב לכל פרט והאם שמתם לב לקטע ששאניה מתופפת על הגיטרההההה --אהבתי-----:)))) ומה שאניה אומרת שם come on boots???? מאם משהו הבין מה שאניה אמרה שם מוזמן לומר לי:)))))))) שאניה מחבקת אותך ואתה מתעלם אני לא מבינה איך אבל טוב זה לצורך הקליפ:))) הקטע של הסיגריה מראה כמה ששאניה גמישה כן זה מגעיל שהאפר של הסגריה בתוך האוכל אבל עדיין אהבתי:))) וגם ששאניה שם שופכת את המיץ על השולחן היא לא חמודהה בקטע הזה????????? הקטע עם הציפורים זה קטע קלאסי לשאניה אהבתי היא נראית שם מאושרת וטבעית ואני עדיין חושבת ששאניה צריכה לחזור לתספורת הזאת זה כל כך מחמיא לה ועוד השימלה זה Super יפה לה:))))))))))))) השיר מאוד קאנטרי ויפה איך ששאניה כתבה את זה בעקיפין אני קוראת לזה :))))) את הבגידה:))) היא פשוט חמודה שם בקליפ מתה עליהההה:)

הגר לי

New member
../images/Emo107.gif אז מה יש לי להגיד ../images/Emo107.gif

[URL='http://']קליפ מצויין לשיר מצויין[/URL] אבל אין כמו הקטע של הריקוד על השולחן....ואיזו שמלה! אם הייתי צריכה לנחש איך יראה הקליפ בחיים לא הייתי מנחשת אהבתי בכלל את כל הרעיון של הקליפ. לפי השיר הייתי מצפה לקליפ מדכא משהו אבל הוא ממש לא! קופצני, מצחיק וכיפי שתמיד כיף לראות אותו שוב ושוב ושוב ושוב...(נראה לי שקלטתם את הרעיון..) הקטע עם הציפורים מדהים לדעתי, איך זה יצא ככה? אין לי מושג קשה לי להאמין שאפשר לתכנן דבר כזה זה נראה ממש אמיתי ויצא להם ממש קטע יפה. והנה התמונה שבחרתי לשים...לא יודעת למה היא קרצה לי פתאום

m L m

New member
אני יודעת למה שמת אותה!

כי זו התמונה שאמרתי שמעצבנת אותי...... וההוא שאני רוצה לו

למעלה